Wyjazdy
Stacje
Sprzęt
Pogoda
Hotele
Forum
Sport
Galerie
Katalog
STACJE
Wiadomości
Ceny skipassów
Kamery na stokach
Mapy tras
Daty otwarcia ośrodków
Hotele
Samochodem na narty
skionline.pl
stacje
Polska
Tatry i Podhale
Tweetnij
Olczan-ski
Bukowina Tatrzańska
Opis
Skipassy
Mapa tras
Plan i dojazd
Pogoda i warunki
Kamery
Hotele
Opinie
Oceń
Galerie
Filmy
Kalendarz
Szkoły i wypożyczalnie
Oferty specjalne
Wiadomości
Kontakt
Pogoda na dziś
piątek, 22.11
-4°C
godz. 01:00
min
-5°C
WSCHÓD
07:10
WIATR
7 m/s
ZACHÓD
15:34
CIŚNIENIE
994 hPa
Zobacz pogodę na 10 dni
Warunki narciarskie
CZYNNE
WSZYSTKIE
WYCIĄGI [SZT.]
4
TRASY [KM]
0
1.3
WARUNKI
koniec sezonu
RODZAJ - GÓRY
b/d
ŚNIEG [CM]
RODZAJ - DOLINY
b/d
NOWY [CM]
OSTATNI OPAD
piątek, 22.11.2024
Pogoda na 48 godzin
Pogoda
Opady śniegu / deszczu
Prędkość wiatru
Śnieg - historia
Aktualizacja:
piątek, 22.03.2024
Trasy - narciarstwo zjazdowe
Stopień trudności / Nazwa trasy
Długość [m]
Warunki
Śnieg [cm]
1 - Turnia
500
b/d
Różnica poziomów:
90 m
2 - Zwyrlik
b/d
3 - Skałka
350
b/d
4 - UFO
400
b/d
bardzo dobre
dobre
dostateczne / trudne
naśnieżanie
zamknięta
Aktualizacja:
piątek, 22.03.2024
Wyciągi narciarskie
Nazwa wyciągu
Typ
Długość [m]
1 - Turnia
Przepustowość:
0 os./h
2 - Zwyrtlik
Przepustowość:
0 os./h
3 - Skałka
Przepustowość:
0 os./h
4 - UFO
400
Ilość osób:
1
Przepustowość:
700 os./h
wyciąg czynny
wyciąg nieczynny
WIĘCEJ >
Narciarze o warunkach na stoku
Byłeś na stoku - zdaj relację!
Nick:
Warunki narciarskie:
- wybierz -
brak
trudne
dostateczne
dobre
bardzo dobre
Rodzaj śniegu:
- wybierz -
brak
naturalny
świeży
sztuczny
przewiany
zmrożony
twardy
miękki
puch
mokry
zsiadły
firn
płaty
przetopy
Komentarz:
Przepisz kod:
Powrót
Booking.com
Bezpłatny newsletter skionline.pl
Dopisując się do bazy subskrybentów otrzymasz:
dostęp do najświeższych informacji na temat sprzętu, stacji
oraz wydarzeń na polskich i alpejskich stokach;
bieżące informacje o warunkach śniegowych i pogodowych w górach;
atrakcyjne oferty wyjazdów i szkoleń narciarskich w kraju i za granicą;
informacje o konkursach.