|
Malá Úpa Karkonosze, Czechy wtorek, 05.11 0°Cgodz. 04:00 min-1°C WSCHÓD
06:40 WIATR
3 m/s ZACHÓD
15:59 CIŚNIENIE
1030 hPa
Aktualizacja: poniedziałek, 28.10.2024
Trasy - narciarstwo zjazdowe Stopień trudności / Nazwa trasy
Długość [m]
Warunki
Śnieg [cm]
1 - Pomezky 1
1000
b/d
Różnica poziomów: 200 m
2 - SKiMU Park
100
b/d
Różnica poziomów: 13 m
3 - Hýbnerka
320
b/d
Różnica poziomów: 40 m
4 - Černá Voda
200
b/d
Różnica poziomów: 50 m
3 - Trautenberk
600
b/d
Różnica poziomów: 50 m
5 - U Kostela 1000
1200
b/d
Różnica poziomów: 200 m
6 - U Kostela 400
400
b/d
Różnica poziomów: 40 m
5 - Rennerovka
430
b/d
Różnica poziomów: 80 m
7 - U Kostela 300
300
b/d
Różnica poziomów: 30 m
8 - SKiMU Park Provázek
70
b/d
Różnica poziomów: 10 m
7 - U Kostela 1000
1200
b/d
Różnica poziomów: 200 m
8 - U Kostela 1000
1200
b/d
Różnica poziomów: 200 m
9 - SKiMu Park 2
55
b/d
Różnica poziomów: 7 m
10 - Spojka II.
250
b/d
Różnica poziomów: 36 m
11 - Dětský SKIMU Park U Kostela
70
b/d
Różnica poziomów: 10 m
12 - Hýbnerka
b/d
13 - Hýbnerka
230
b/d
Różnica poziomów: 50 m
13 - Trautenberk
600
b/d
Różnica poziomów: 50 m
bardzo dobre
dobre
dostateczne / trudne
naśnieżanie
zamknięta
Aktualizacja: poniedziałek, 28.10.2024
Trasy - narciarstwo biegowe Stopień trudności / Nazwa trasy
Długość [m]
Warunki
Śnieg [cm]
1. - Běžecká trať Haida
6
b/d
2. - Běžecká trať Pomezky - Lysečiny
8
b/d
3. - Okruh Kraví hora
3
b/d
Aktualizacja: poniedziałek, 28.10.2024
Wyciągi narciarskie Nazwa wyciągu
Typ
Długość [m]
A - Lesní Hřeben
1000
Przepustowość: 1000 os./h
B - SKiMU park Dětský vlek
100
Przepustowość: 720 os./h
C - Hýbnerka
320
Przepustowość: 500 os./h
D - Černá Voda
200
Przepustowość: 400 os./h
E - U Kostela 1000
1000
Przepustowość: 1000 os./h
F - U Kostela 400
400
Przepustowość: 700 os./h
G - U Kostela 300
300
Przepustowość: 400 os./h
H - SKiMU park Provázek
70
Przepustowość: 150 os./h
I - SKIMU park dětský koberec
51
Przepustowość: 0 os./h
J - Trautenberk
Przepustowość: 900 os./h
wyciąg czynny
wyciąg nieczynny
WIĘCEJ >
Prognozę pogody dostarcza serwis yr.no.
|