mysiauek Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 "ZE SPUSZCZ0NĄ GŁOWĄ POWOLI , IDZIE MISIEK Z BOBICIEM POKŁÓCONY” Szanowni Państwo, prawdopodobnie 14.11 lecę z Grazu na wakacje. Pytanie: otwarty ośrodek narciarski najbliżej Grazu w dniach 7,8.11-14.11? Jeśli ktoś zna przy okazji kwaterę to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 No bój sje Boga Jaśko-nareszcjie jesteś!!! Jedź na ten urlop i wracaj do nas. A z Grazu to wszędzie jest blisko na narty :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 Cześć Michał Z Grazu na narty to chyba musisz korzystać z ośrodków Styrii-Schladming,lodowiec Dachstein:confused:W połowie listopada trudno powiedzieć czy już będzie tyle śniegu,żeby otworzyli coś bliżej;) Pamiętaj,aby nie korzystać z komórki w komunikacji miejskiej,jak będziesz zwiedzać miasto:rolleyes:,jest zabronione:) A może już coś w Włoszech będzie czynne:cool: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 Generalnie w pełni sezonu to w odległości 100 km od Graz można na nartach pojeździć, ale w listopadzie to nie masz łatwo:rolleyes:. Najbliżej to Schaldming i Pilch ale to i tak jakieś 160 km od Graz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 Spokojnie, nie musi być pod nosem. W zeszłym roku jechałem z Kaprun do Frankfurtu na lotnisko W czasie urlopu odetchnę... A Katschberg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 (edytowane) Spokojnie, nie musi być pod nosem. W zeszłym roku jechałem z Kaprun do Frankfurtu na lotnisko W czasie urlopu odetchnę... Jak samolot po południu No to spoko, jedź do Schladming, jestem przekonany że będziesz w ciężkim szoku jak może być infrastruktura w jakiejś tam zapyziałej Styrii:cool: Aha, tylko najpierw trzeba sprawdzić jak chodzi ośrodek, bo do tej pory działał tylko weekendowo Edytowane 3 Listopad 2009 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 A Katschberg? Nie będzie chodził na 100%, tam dopiero dzisiaj zrobiło się biało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 3 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2009 mysiauek - fajnie, że nie pękasz i się tu pojawiasz:) A gdzie na urlop lecisz, że zapytam z innej beczki? Mi też grozi w połowie listopada wyjazd do ciepłych krajów:D Nie powiem, że mnie to nie bawi:D Sory za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 Mi też grozi w połowie listopada wyjazd do ciepłych krajów:D Nie powiem, że mnie to nie bawi:D Sory za OT Życzę powodzenia.Praktycznie na listopad z Polski nie ma nic poniżej 10.000pln/14dni/AllIn ... najtanszy egipt: nie ma miejsc na najbliższe 3 tygodnie z całej Polski. Dokładnie jeszcze nie wiem gdzie lecę i czy w ogóle, ale prawdopodbnie w tym roku właśnie egipt, coś w rodzaju marsa el alam i snorkeling na rafie. Polecam (o czym już pisałem): www.tmg.pl Tanio można do Kenii np Diani Sea Lodge. Natomiast boję się ostrzału na lotnisku w Mombasie Planuję oczywiście i częśćnarciarską stąd i moje zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 (edytowane) "ZE SPUSZCZ0NĄ GŁOWĄ POWOLI , IDZIE MISIEK Z BOBICIEM POKŁÓCONY” Mysiek, z jaką spuszczoną głową. Ja sobotnią dyskusję traktuję jako burzliwą wymianę zdań przy grillu i beczce piwa. Normalnie wyszło wirtualne mordobicie, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby znowu razem pohulać na nartach i na forum. Bobica też namawiam do powrotu na wcześniej zajmowane stanowisko pzdr misal ________________ Do pierwszej gondoli: Edytowane 4 Listopad 2009 przez misalatomic literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 Jak samolot po południu No to spoko, jedź do Schladming, jestem przekonany że będziesz w ciężkim szoku jak może być infrastruktura w jakiejś tam zapyziałej Styrii:cool: Aha, tylko najpierw trzeba sprawdzić jak chodzi ośrodek, bo do tej pory działał tylko weekendowo Sławek, jakieś namiary na kwatery w Schladming? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 Skoro nie musi byc najblizej to calkowicie pewny jest Molltaler - 200 km z plusikiem Nie najwiekszy ale krajobrazowy i....... pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 Skoro nie musi byc najblizej to calkowicie pewny jest Molltaler - 200 km z plusikiem Nie najwiekszy ale krajobrazowy i....... pewny Z tą pewnością to bym nie przesadzał, o tej porze roku to częściej na Molltalerze nic nie widać, niż widać i często się zdarza że z powodu złej pogody zamknięte jest zupełnie wszystko:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 Sławek, jakieś namiary na kwatery w Schladming? Wszystkie noclegi w Dachsteinie masz tu - http://www.schladming-dachstein.at/de/winter/ tyle tylko,że do 20.11 wszystkie 3 górki wchodzące w skład Dachsteinu czynne są tylko w weekendy,czyli sobota-niedziela-chyba,że chcesz pojeździć na lodowcu ,to wtedy i w tygodniu się da:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2009 Z tą pewnością to bym nie przesadzał, o tej porze roku to częściej na Molltalerze nic nie widać, niż widać i często się zdarza że z powodu złej pogody zamknięte jest zupełnie wszystko:mad: No coz, lodowiec to lodowiec, moze sie to trafic kazdego miesiaca, jak i w innym "normalnym osrodku" tez. Choc statystycznie moze byc jak moze byc. Ale na pewno jest snieg i otwarte jak sie da jezdzic w zwiazku z warunkami "pozasniegowymi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2009 Mysiek, a ja mam pytanie trochę z innej beczki, nazwijmy ją beczką logistyczną jak lecisz na narty a potem do ciepłych krajów to sprzęt (narty,buty,etc.) wypożyczasz na miejscu czy ciągniesz za sobą cały narciarski tobołek w tropiki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2009 jak lecisz na narty a potem do ciepłych krajów to sprzęt (narty,buty,etc.) wypożyczasz na miejscu czy ciągniesz za sobą cały narciarski tobołek w tropiki?? W samochodzie zostawia pod lotniskiem na parkingu zapewne. Nie ma takich sił, ani przyrodzonych, ani nadprzyrodzonych co by mnie wyciągnęły w jakieś tropiki, obojętne czy było by to przed nartami, czy po nartach, albo zamiast:eek::eek::eek:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2009 Mysiek, a ja mam pytanie trochę z innej beczki, nazwijmy ją beczką logistyczną jak lecisz na narty a potem do ciepłych krajów to sprzęt (narty,buty,etc.) wypożyczasz na miejscu czy ciągniesz za sobą cały narciarski tobołek w tropiki??Albo dopytuje wszystkich znajomych czy rodziny nie mają w okolicy :)Albo zostawiam na lotnisku.W załaczeniu maly pogląd na wyprawę w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2009 W załaczeniu maly pogląd na wyprawę w zeszłym roku Zdjęcie 2 i 3 widoki odrażające, fuuuujjjj, to za karę czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2009 Zdjęcie 2 i 3 widoki odrażające, fuuuujjjj, to za karę czy co?? Za własne Dodam tylko, że to nie piasek, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Za własne Dodam tylko, że to nie piasek, ale... Śnieg też nie, nawet nie chcę wiedzieć co to jest, a tym bardziej wchodzić z tym czymś w kontakty cielesne:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Niech zgadnę: czy to może jest ta słynna substancja morska, która miejscowym z powodzeniem zastępuje kobiety gdy są w wielkiej potrzebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Niech zgadnę: czy to może jest ta słynna substancja morska, która miejscowym z powodzeniem zastępuje kobiety gdy są w wielkiej potrzebie? Dlaczego miejscowym? Na zdjęciu Mysiauek leży, może ma gatki z rozporkiem:o i jak to Mysiauek czeka na trzęsienie ziemi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 8 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Dlaczego miejscowym? Na zdjęciu Mysiauek leży, może ma gatki z rozporkiem:o i jak to Mysiauek czeka na trzęsienie ziemi:D spadłem z krzesła:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 8 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2009 Szanowni Państwo I ostatni post w listopadzie Do zobaczenia 1.12 lub 2.12 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi