SB Napisano 10 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 Na stronie głównej(nie forum) pojawiły się spore zmiany, jak to przed nowym sezonem:). Można teraz np. zdecydowanie szybciej dotrzeć do informacji o ośrodku którym jesteśmy zainteresowani. Szablonowy układ informacji o każdym z ośrodków pozwala nam szybko i intuicyjnie pozyskiwać wiadomości typu opis ośrodka, ceny skipasów, mapy tras, kamery.... Przykład: http://www.skionline.pl/stacje/?co=stacje&id_miejscowosci=116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 (edytowane) Wasze uwagi Drodzy forumowicze, Jako, że na stronie pojawiło się trochę zmian, będę wdzięczny na wszelkie słowa krytyki. Zarówno te negatywne jak i pozytywne. Dla ułatwienia dodam, że największe zmiany można zauważyć na stronach głównych działów stacje, sprzęt i sport. Czekam na Wasze uwagi, opinie i sugestie Jacek Edytowane 12 Październik 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 (edytowane) Drodzy forumowicze, Jako, że na stronie pojawiło się trochę zmian, będę wdzięczny na wszelkie słowa krytyki. Zarówno te negatywne jak i pozytywne. Czekam na Wasze uwagi, opinie i sugestie Jacek Zauważyłem linki do wątków na forum związanych z danym tematem. bardzo mądrze. Pozdrawiam. Edytowane 12 Październik 2009 przez lokiec3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 Zgadzam się z SB, wydaje się, że łatwiej się poruszać po tych działach. Szybciej się można "dokopać". Pozdrowienia dla SKIONLINE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 Tak na poważnie zauważyłem linki do wątków na forum związanych z danym tematem. bardzo mądrze. Pozdrawiam. 1.Teraz to zauważyłem - bardzo dobre i zobowiązujące dla piszących na Forum. Nasze wątki i opinie będą czytane przez wszystkich użytkowników portalu skionline.pl; 2. cała strona na dany temat daje dużą przejrzystość przy przeglądaniu interesujących nas rzeczy; reklamy nie są nachalne i mają swoje miejsce; 3. w dziale Sport nie znajduje słabej strony - jest wszystko, co mnie interesuje; dodałbym linki do wpisów zawodników na Twitter i Facebook - te serwisy zdobywają co raz większe rzesze zwolenników; 4. w dziale Stacje jest mapa Google, z której można sobie od razu wyznaczyć trasę dojazdu i zobaczyć, gdzie dany ośrodek się znajduje i to uważam za dobre rozwiązanie; Na razie tyle - jak jeszcze coś mi się nasunie, będę pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 Generalnie wygląda to ciekawie,choć nie otwiera mi sie zakładka stacje.Uporczywie wchodzą mi hotele.A na mapach tras we Włoszech taka niespodzianka mnie spotkała http://www.skionline.pl/stacje/?co=mapy&kraj=W%C5%82ochy.Czy u Was jest podobnie czy tylko u mnie cos nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 U mnie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 A po otwarciu tego linka z poprzedniego posta tez dobrze? Bo ja mam tytuł mapy tras narciarskich Wlochy, a poniżej takie włoskie regiony jak Beskidy,Gorce,Jura,Pieniny,Sudety,Tatry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 Bo ja mam tytuł mapy tras narciarskich Wlochy, a poniżej takie włoskie regiony jak Beskidy,Gorce,Jura,Pieniny,Sudety,Tatry. Potwierdzam u mnie jest identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 Potwierdzam u mnie jest identycznie. Używasz Chroma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 Używam IE i też widzę polskie stacje ale sprawdzałem to tylko z sieci firmowej, a z tego miejsca różne rzeczy czasem działają dziwnie. Niektóre serwisy rozpoznają mnie jako użytkownika z Niemiec - bo tam jest najbliższa bramka korporacyjna przez którą wychodzę na świat. Niedawno pisałem do JC o innym problemie z forum który miałem (jak się okazało) tylko wchodząc z firmy (z domu wszystko działało Ok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 To co napisał Hucu wynika z działania Chroma. Popracuję nad tym w wolnej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 w operze też chodzi ok no i nowe buttony na glownej sie pokazały no fajnie fajnie:) jak dla mnie wszystko na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 Ten link, który hucu zamieścił prowadzi do strony o Włoszech, a są tam ośrodki polskie - to chyba błąd, bo ja mam tak na Firefox. Przedtem tego nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 i nie da się zarejestrować do konkursu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 i nie da się zarejestrować do konkursu :D Jak nie? A te kilkaset zgłoszeń to jak do mnie dotarło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 Jak nie? A te kilkaset zgłoszeń to jak do mnie dotarło? też jestem ciekaw ... ale ja jestem prosty. niespostrzegawczy chłop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 "kliknij w link www.trentino.pl, więc jak każą to klikam i otwiera się cóś w czym nijak nie ma niczego co wskazywałoby: "TU SIĘ REJESTRUJ" a ja nigdy nic nie wygrałem... to może teraz ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 "kliknij w link www.trentino.pl, więc jak każą to klikam i otwiera się cóś w czym nijak nie ma niczego co wskazywałoby: "TU SIĘ REJESTRUJ" a ja nigdy nic nie wygrałem... to może teraz ? :D To proszę specjalnie dla Ciebie link bezpośredni do formularza: http://www.trentino.pl/trentino/?co=konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 To proszę specjalnie dla Ciebie link bezpośredni do formularza: http://www.trentino.pl/trentino/?co=konkurs dzięęęęęękuuuujęęęęę !!! a teraz poważnie... skoro ja mam kłopot i po wielokrotnym klikaniu w rózne odnośniki, nie udało mi sie dotrzeć do formularza, to może nie tylko ja mam kłopot... Naprawdę próbowałem kilkakrotnie... i nawet mam maturę :D podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 Naprawdę próbowałem kilkakrotnie... i nawet mam maturę :D podobno Nie matura lecz chęć szczera.......:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 Nie matura lecz chęć szczera.......:D:D no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 dzięęęęęękuuuujęęęęę !!! a teraz poważnie... skoro ja mam kłopot i po wielokrotnym klikaniu w rózne odnośniki, nie udało mi sie dotrzeć do formularza, to może nie tylko ja mam kłopot... Naprawdę próbowałem kilkakrotnie... i nawet mam maturę :D podobno Berry ... matura powiadasz ... Na górze bardzo często wyświetla się baner reklamujący konkurs. Wystarczy klikną i już jesteś w formularzu. Na stronie trentino.pl jest link KONKURS na belce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 Berry ... matura powiadasz ... Na górze bardzo często wyświetla się baner reklamujący konkurs. Wystarczy klikną i już jesteś w formularzu. Na stronie trentino.pl jest link KONKURS na belce! aaaa widzisz... a ja wchodziłem z zakładek z newslettera i później nie zwracałem uwagi na baner reklamowy na górze, klikając w miejsce wskazane w tekście ... uffff... zawsze powtarzali że matura nie wystarczy... to posłuchałem... i co... i studia też nie wystarczą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 Berry wiem że to nie pocieszenie ale ja mam ten sam problem a korzystam z mozzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi