lokiec3 Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 (edytowane) No nie mogłem sie powstrzymać: dQd0zO_sc_A Pooglądajcie sobie w tym dziale jeszcze parę filmików fajne, tylko troche ryzykowne bo jakby glebę zaliczyć......... Edytowane 11 Wrzesień 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 moj kumpel jezdzi na tych rolkach i mial filmik jak sie rozpedził i tez tak sunal i zaliczył glebe-hmmm....slizg na boku to miał chyba z 50 metrow i stracil ciuch na calej jednej stronie i troche skory sie przetarlo.Masakra jednym slowem.Ale jezdzi dalej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Dlatego wole narty źima niż mieć pyszczycho podrapane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 ja na rolkach to smigalem kiedys wyczynowo i powiem ze czasem jakas ranka była wskazana...ale nie powiem nartki bezpieczniejsze oczywiscie w granicach rozsadku bo moga i byc zabojcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 No nie mogłem sie powstrzymać I dobrze, że się nie powstrzymałeś, bo rolki to jedno z najlepszych ćwiczeń uzupełniających dla narciarzy. Ja jeżdżę jak tylko mogę. Co prawda w taki sposób jeszcze nie hamuję, ale ... już poślizgi bokiem zaczynam wykonywać. Da się!!! Jeszcze rok temu uważałem to za niewykonalne, ale da się tylko trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i ... wiecie co ... ćwiczyć. Rolki wszystkim Wam polecam, bo kapitalnie wyrabiają prawidłową pozycję i równowagę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 I dobrze, że się nie powstrzymałeś, bo rolki to jedno z najlepszych ćwiczeń uzupełniających dla narciarzy. Ja jeżdżę jak tylko mogę. Co prawda w taki sposób jeszcze nie hamuję, ale ... już poślizgi bokiem zaczynam wykonywać. Da się!!! Jeszcze rok temu uważałem to za niewykonalne, ale da się tylko trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i ... wiecie co ... ćwiczyć. Rolki wszystkim Wam polecam, bo kapitalnie wyrabiają prawidłową pozycję i równowagę! przyznaje racje:) tez dlatego pierwszy moje kroki na nartkach były przyjmne i dzieki temu ze smigałem na rolkach łatwo mi przyszlo opanowanie nartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Trochę ostatnio zaniedbałem, ale trzy razy w tygodniu po 10 km staram się śmigać. Piruety nawet przy mniejszych prędkościach robię i trochę mnie nawet rampy ostatnio skusiły. Generalnie zabawa przednia, tylko, żeby nie ten asfalt pod nogami...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 szkoda ze na rolkach nie umiem jeździć, chyba musze się nauczyc:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 ucz sie - to jest naprawde latwe:) zima mozessz tez dolozyc łyzwy:) no i narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 (edytowane) Slalom na rolkach Zobaczcie jak można jeździć na rolkach i trenować slalom! Uwaga to są zawody o Puchar Europy! NoOpDieDyng Edytowane 11 Wrzesień 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Gigant na rolkach Można tez trenować gigant [YOUTUBE]LT6KL8J8tF0[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 podsumuje to krótko: zajeb** ku*** :D musze sobie kupić rolki kijki mam tylko jak skombinuje takie tyczki............wiem ludzie na ulicy nimi bedą;d nie no o tym slalomie z ludzi to joke ale rolki - zakup przesądzony jakie polecacie na poczatek dla faceta:) w miare przystępnej cenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 To co powiecie na to? [YOUTUBE]watch?v=iHl_6vDhGB8&feature=related[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Bugi to podleć dam Ci ostatnie namaszczenie (za odpowiednia kwotę oczywiśćie co łaska:D:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 (edytowane) To co powiecie na to? iHl_6vDhGB8 To już zdecydowanie bardziej podobne do narciarstwa, ciekaw jestem tylko jak to ustrojstwo jest zbudowane? Choć u nas na stokach pewnie i tak by było cieżko w lecie pośmigać, bo kamieni wszędzie pełno... No ale i tak na przyszły rok o czymś takim musze pomyśleć!! Edytowane 11 Wrzesień 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Swego czasu można była nartorolek spróbować w Bukowinie. Właściciel małej górki z wyciągiem sprowadził kilka kompletów z Czech i wypożyczał. Zabawa była przednia ... obijanie sie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Co łaska plus VAT oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Niezle, naprawde niezle A jest opcja na dluuuuzsze rolki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 To co powiecie na to? To już zdecydowanie bardziej podobne do narciarstwa, ciekaw jestem tylko jak to ustrojstwo jest zbudowane? Choć u nas na stokach pewnie i tak by było cieżko w lecie pośmigać, bo kamieni wszędzie pełno... No ale i tak na przyszły rok o czymś takim musze pomyśleć!! Jak na rolkach zahamować było widać bardzo dobrze, ale jak oni na tych nartorolkach hamują ? W żadnym kadrze nie widać.. :-)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Jak na rolkach zahamować było widać bardzo dobrze, ale jak oni na tych nartorolkach hamują ? W żadnym kadrze nie widać.. :-)))))) Trzeba zakręcić pod górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Bugi to podleć dam Ci ostatnie namaszczenie (za odpowiednia kwotę oczywiśćie co łaska:D:D) a co też nie umiesz jeździc? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 (edytowane) XfrytWpfdQ4 to jest straszne :-)))) Najpierw wyobraziłem sobie sytuację z nagłym zatrzymaniem taśmy, a zaraz później podobny trening narciarstwa zjazdowego :-))))))) Edytowane 11 Wrzesień 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 jak by mu tak tasme zatrzymali to ładnie by sie rozplaskał na którejś ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Bugi jak sie na biegówkach biegało i na łyzwach jeździło to nie miałem problemów:D:D tylko ten strach bez ochraniaczy po asfalcie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 11 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2008 wiem, że inne forum, ale nie konkurencyjne. w sprawie rolek gorąco polecam www.narolkach.pl , a wraz z nim prężne środowisko krakowskie, które zawsze służy pomocą no i daje także gościnne występy w BB na lotnisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi