JC Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 Zbliżam się do wymiany telefonu na nowy i szukam czegoś bardziej zaawansowanego, dającego możliwość sprawdzenia poczty, wejścia do internetu, bardziej zaawansowanego kalendarze itd. Czy ktoś z Was ma sprawdzony telefon, który mógłby polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 (edytowane) N95 8GB chyba nie ma lepszego jak narazie :-) to jest taki kombajn:), chyba ze np jakieś urządzenia palmtop i do tego jakiś telek oddzielnie bo te ktore mają wbudowany tel nie są tak szybkie jak te co są oddzielnie chyba wlasnie ze nie chcesz miec 2 oddzielnych rzeczy to dobrej klasy smartphone:) Edytowane 4 Sierpień 2008 przez bugajson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 N95 8GB chyba nie ma lepszego jak narazie :-) to jest taki kombajn:), chyba ze np jakieś urządzenia palmtop i do tego jakiś telek oddzielnie bo te ktore mają wbudowany tel nie są tak szybkie jak te co są oddzielnie chyba wlasnie ze nie chcesz miec 2 oddzielnych rzeczy to dobrej klasy smartphone:) Zastanawiam się nad nowym iPhonem lub HTC 4550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 Mój dobry znajomy ma tą n95 8 giga i jest zachwycony jej możliwościami a przesiadł się z takiej której ja używam po dzień dzisiejszy czyli 6310i... wiem... wiem już jestem ostatni Mochanikanin. Jak mi dał do rąk tą N95 to bałem się tam cokolwiek nacisnąć żeby nie wybuchło, ponoć nie ma tylko garażu i basenu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 6310i... wiem... wiem już jestem ostatni Mochanikanin Prawie ostatni Jackowi nic nie mogę doradzić bo też używam 6310i oraz 6230i - obydwa porównywalnie niezawodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 Ja mam tą Nokię N95 i rzeczywiście jest to dobry telefon; odpada też wożenie kompaktowego aparatu (5 mg pixeli) i film też można nagrać; Internet OK, poczta, GPS +program Sport Tracker do monitorowania treningów sportowych i wszelkiego rodzaju wycieczek; jedyny mankament - mało prądu na te wszystkie funkcje z wbudowanego aku; plusem jest bardzo mała ładowarka, która można mieć zawsze ze sobą; nowsze modele 8 GB mają poprawione niektóre funkcje np. długość pracy na baterii; Sumarycznie - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 Ja używam smartphona - Mio a501. Polecam ci albo mio a702 - smartphone z dotykowym ekranem oraz klawiatura, albo Asus P750 - oba modele do obejrzenia na www.gsmonline.pl Maja Win mobile oraz wi-fi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 Ja od ok. 2lat używam SPV fakt, że nie wykorzystuję wszystkich opcji, ale myślę, że to może być to czego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 A moze SE X1 wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 Jaca, JC chce PORZĄDNY tel z DOBRYM systemem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 Nad HTC sie zastanawia, wiec to ten sam system co X1 (robi go HTC dla SE) Jedyny porzadny system ma iphone, ale baterie za to kiepska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 A co to jest tefelon kom, jakiaś nowa odmiana oscypek?????:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 A co to jest tefelon kom, jakiaś nowa odmiana oscypek?????:D:D:D:D Oj chopie siedzisz pod ziemią wungiel dłubiesz i nic nie wisz, że już nima oscypków ino są scypki musisz sia koniecznie na urlop do Szczyrku to się przekonosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 ten asus co bobek mowi jest ok bawilem sie nim, a n95 chyba najlepsza z całego tego gadżeciarstwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2008 Daj spokój z Nokią n95. Nie umywa się do Asusa np. No i na dodatek jest na Symbianie, a ten strasznie wolno chodzi. Poza tym, więcej softu jest pod Win Mobile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 6310i... wiem... wiem już jestem ostatni Mochanikanin. Nie tylko ty. Ja też takiej używam, ale niestety musi iść w odstawkę bo sobie poradzić nie mogą z samoczynnym wyłączaniem się. A szkoda bo solidna to maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 Ja używam smartphona - Mio a501. Polecam ci albo mio a702 - smartphone z dotykowym ekranem oraz klawiatura, albo Asus P750 - oba modele do obejrzenia na www.gsmonline.pl Maja Win mobile oraz wi-fi. Mio odpada bo nie ma nawet 3G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 Nie tylko ty. Ja też takiej używam, ale niestety musi iść w odstawkę bo sobie poradzić nie mogą z samoczynnym wyłączaniem się. A szkoda bo solidna to maszyna. ...a próbowałeś "ustabilizować" baterię wkładając między baterię a telefon odpowiedniej grubości papierek. u mnie pomagało,.... ale też nie na wieki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 ...a próbowałeś "ustabilizować" baterię wkładając między baterię a telefon odpowiedniej grubości papierek. u mnie pomagało,.... ale też nie na wieki:( Dzięki za patent. Spróbuję, bo mam sentyment do grata. Moim zdaniem to telefon powinien służyć do dzwonienia i tylko do dzwonienia. A to ostatnia porządna maszyna. Koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2008 Ale Asus już ma 3G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2008 JEST SPORO FONÓW dobry i o rozbudowanych funkcjach i pamieci ale nic to nie da jesli bateria bedzie trzymac dwa trzy dni-wyswietlacze zjadaja spora czesc mocy i szybko wyprozniaja baterie.Kolega jeden cos mi wspominal ze w reichu sa do kupienia baterie wzmocnione ktore wytrzymuja okolo dwoch tygodni solidnego uzytkowania-sa drogie ale nie moge teraz rozpisac wiecej informacji bo kolega wyjechał i nie moge podac nazwy i ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2008 może iPhone Era już przyjmuje zamówienia: http://www.era.pl/pl/indywidualni/taryfy/iphone3G?gclid=CMCYyPry-ZQCFQ9oQgodyThmqA a Orange zrobi to wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2008 jak będzie orange to sie zaczne nad nim zastanawiać- bawilem sie kolegi iphonem i jestem pozytywnie zaskoczony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2008 Nie tylko ty. Ja też takiej używam, ale niestety musi iść w odstawkę bo sobie poradzić nie mogą z samoczynnym wyłączaniem się. A szkoda bo solidna to maszyna. Mnie działo się to samo i w zeszłym roku udało mi się dorwać 6310i zupełnie nie używaną więc ją kupiłem - 900 zł:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2008 Mnie działo się to samo i w zeszłym roku udało mi się dorwać 6310i zupełnie nie używaną więc ją kupiłem - 900 zł:eek: Spora cena ale telefon na lata. Natomiast ilość nówek, prawdziwych nówek jest w skali mikro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi