Gość bobic Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Potrzebuje namiary, a moze i jakas osobe kontaktowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Co Ci kalesony z tyłu na szwie puściły: w tym przypadku reklamacji nie uznają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Nie, kalesony mam z Loefflera Ale potrzebuje kupić ok. 50 kurtek I myślę, którą firmę wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 pogadaj z Larixem choć widzę że oni to tak jakoś mają poukładane że na koniec sezonu to nie bardzo na ich rzeczy są obniżki bo wszystko praktycznie sprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Nie chcę Killteca. Myślę o Bergson, Lafuma, North Face. Zobaczymy jak to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 a może marmot albo mamut? a z czego mają być kurtki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Wiesz, Mammut jest drogi. Kurtki mają być outdoorowe, najlepiej 3w1. Tak sobie życzy Klient. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Nie, kalesony mam z Loefflera Ale potrzebuje kupić ok. 50 kurtek I myślę, którą firmę wybrać Ewentualnie 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Hehe, spoko loko, nie ma problemu. Mysle, ze przy tej ilosci mozna juz miec rabat jakis wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Potrzebuje namiary, a moze i jakas osobe kontaktowa. VF Polska Dystrybution Al. Jerozolimskie 148 Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Dzięki, poszukam sobie telefonów. ale oni mają Lee i Wranglera to dobry adres, czy robisz se jaja Sławku, bo Ci kiedyś za skórę zaszedłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Sprawdzone, potwierdzone - mają North Face www.vfc.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Ty mi za skórę?? - pierwszy raz słyszę: jak byś mi za skórę zaszedł to byśmy teraz nie pisali między sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 No właśnie, nie miałbym z kim pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Nie chcę Killteca. Myślę o Bergson, Lafuma, North Face. Zobaczymy jak to będzie. Bobic, z calym szacunkiem dla Bergsona, ale stawianie go w jednej lidze z dwoma pozostalymi firmami to wdg. mnie nieporozumienie. No chyba ze pod uwage wezmiemy cene, tutaj Bergson jest pewnie w czubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 No właśnie, nie miałbym z kim pisać Normalnie chyba tam przyjadę rybki w akwarium masz.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Tak, niestety musi być jakaś przestrzeń cenowa. Dlatego Bergson między innymi. Choć najprędzej odpowiedział Hi Mountain Może dlatego, że moi ziomale z Oberschlesien ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 JMP tez jest ok, w miare jakosc dobre ceny przy zakupie hurtowym i naszyja na plecach co chcesz w ramach ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 JMP jest w miare OK. Ja jednak potrzebuje cos outdooroewgo, a nie narciarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 uu a co to z tymi kurtałami Robert bedziesz robił jezeli można zapytować:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 A takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 uu a co to z tymi kurtałami Robert bedziesz robił jezeli można zapytować:> A to nie ładnie jest się tak wypytywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 tak wiem ciekawośc to 1 stopien do piekła:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 i na co w końcu padł wybór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi