Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Blizardek

Rekomendowane odpowiedzi

Z SB nie ma żartów. Każdy nasz post jest analizowany i zapisywany:D Nie chcę Cię martwić wróżko ale twoja teczka jest coraz grubsza szczególnie że na początku swojej kariery na forum zostałaś polecona i i gorąca przywitana właśnie przez SB :D

Co do mojego nicka może go spokojnie odmieniać ;) Ambro, nie ma Ambra itd. ;)

Blizardek kto to jest albo może być, bo do tej pory był..... ,ciekawe czy wystąpi do naszefo admina o zmianę loginu czy założy nowy:D

Obaj z zimą tak dawno się nie odzywali, że chyba już tu nie zaglądają - zapomnieli.:mad:

No ale skoro team zmienił stajnię, to faktycznie już chyba tylko w loginie pozostała stara marka.:confused:

fischerek ??:D :D

bingo!!

Obaj z zimą tak dawno się nie odzywali, że chyba już tu nie zaglądają - zapomnieli.

No ale skoro team zmienił stajnię, to faktycznie już chyba tylko w loginie pozostała stara marka.

I Ty wiesz o kim mowa choć mogłeś być naprowaszony wstępnie przez Marcina

bezpieka miała i nadal ma swoje sposoby

teczki,źródła osobowe,źródła operacyjne,TW,i inne tam

spójrz na nicka

permanentna inwigilacja.

aha a kolor jego jest zielony?

A nad twim awansem musimy się tu zastanowić w resorcie:D

Gość bobic

No właśnie. Teraz powinien być Blizzardek :D

Chłopaki mają się dobrze, nie wiem czy nawet nie lepiej, niż mieli :) Myślę, że tak.

W sobotę znów wyjeżdżają szkolić.

Zapraszam na ich stronę: www....eu. (nie mogę podać - byłaby reklama).

No właśnie. Teraz powinien być Blizzardek :D

Chłopaki mają się dobrze, nie wiem czy nawet nie lepiej, niż mieli :) Myślę, że tak.

W sobotę znów wyjeżdżają szkolić.

Zapraszam na ich stronę: www....eu. (nie mogę podać - byłaby reklama).

Tak jak myślałem Bobic wiedzał a nie powiedzał, a ja nawet myślałem czy Cię z zabawy nie wykluczyć ale to by była już poszlaka, jednak sam załapałeś:)

Gość bobic

Szczerze, jak przeczytałem pierwszy raz post, to tak średnio myślałem, że właśnie o to chodzi.

Potem temat olałem, ot tak jakoś wyszło :D

Tak na prawdę to mnie uprzedziłeś.

Właśnie dumałem nad jakimś prowokacyjnym postem, żeby sprawdzić czy już przestali nas czytać.

Widać przestali bo Fischerek/Blizardek za często w sumie nie pisał ale jak to on sam określa wzywany do tablicy zazwyczaj meldował się.

Jeśli masz na myśli adres strony, to fakt i tu jeszcze pozostało bez zmian.

Natomiast strona już dawno uległa zmianie.

Tak, chodziło mi o adres strony.

To, że strona uległa zmianie też dawno zauważyłem, co z resztą wprowadziło mnie w niezłe osłupienie :eek: