krait Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Cześć Czy ktoś może wie gdzie można dostać gogle carrera kimerik z szybką clear double ? Ewentualnie gdzie można zamówić samą szybkę do tych gogli ? Za wszelkie namiary będę wdzięczny bo nigdzie nie mogę tego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 2 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2013 Witaj, Proponuję skontaktować się ze sklepem Skirace z Łańcuta (www.skirace.pl) Pozdrawiam Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaj Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 whitesport (mają na pewno strone www - trzeba wyguglać) UL.ZĄBKOWSKA 30 WARSZAWA Tel.22-670-23-46 Kupiłem tam gogle carrera i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi