Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Damskie spodnie narciarskie - warto?

Mateusz_M

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tak :

Ja mam męskie z tej firmy, i są zaje :D tyle tylko że moja membrana to 7000 z tego co pamiętam.

Wykonanie jak i szycie są ok, jeździły cały zeszły sezon i dały radę i myślę że na kilka sezonów jeszcze wystarczą :P bo mi się strasznie podobają.

Tak więc jednym zdaniem ja polecam tą firmę, ale może niech wypowie się ktoś kto takowe posiada :D

Witam, czy warte są swojej ceny te spodnie?

http://4fsklep.pl/t4z10-spdn001_spodnie_spdn001_blu,132,19966.html

i ogólnie co o o nich myślicie? parametry wydają się chyba ok, ale firmy nie znam...

proszę o opinie.

Firma jest znana ze współpracy z PZN

http://www.skionline.pl/sprzet/?co=newsy&id_txt=2306

Moja żona kupiła sobie spodnie tej firmy i jak na razie spisują się bez zarzutu.

firma projektowała ciuchy dla naszych na jakieś zimowe zawody takie większe :) igrzyska? olimipady? nie będe kłamał, bodajże to było rok albo dwa temu.

Teraz wszystkie wyroby tej średniej klasy są do siebie podobne jakościowo i cenowo, osobiście jednak wieże że lepsze będą takie niż te z makro za podobną cenę,

polecam poszukać też na sklepach młodzieżo-sportowych bo czyszczą magazyny i można dostać fajne spodnie lub kurteczki po 200pln firm których wyroby są o wiele droższe

chyba mi głowy nie urwą :)

www.360sklep.pl

www.twotip.pl

www.supersklep.pl

www.pro.shop.pl

Sklep

Cześć

Nie chcę tu robić kryptoreklamy ale największy wybór naprawdę super ciuchów snowboardowych i narciarskich jest w Krakowie przy ul. Wadowickiej naprzeciwko giełdy kwiatowej, sklep BACKFLIP, pełna rozmiarówka i odjechane modele, moja żona tam kupiła sobie fatastyczne spodnie w dobrej cenie i jest zadowolona. Mają też narty oraz kaski, polecam.

• 2 weeks later...

Parametry są ok. Firma jest polska, czy szyją w PL to nie wiem. Jest to średnia półka, więc żadnych rewelacji się nie spodziewaj, ot spodnie jak spodnie. Lepsze takie niż z marketu. Kolega ma kurtę narciarską z tej firmy już trzeci rok, tez z membraną Aquatech, chodzi w niej na co dzień (nie tylko na narty) i mówi, ze jest w porządku. Za taką cenę to bym się nie zastanawiała, tylko brała, aczkolwiek ten niebieski kolorek trochę kijowy.