ravick97 Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Si Johny.To była Harenda. Szczerze powiedziawszy to startowałem ze skiwojownikiem, tym którego tylną część widać zza krzaka, w zawodach drogowców na Harendzie właśnie. Uwierz mi tak profesjonalnie przygotowującego się "gumowca-ampowca" jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2010 podbijam zagląda tam ktoś jeszcze ? Gorąco polecam relację z zawodów w Śląskim Kaprun, które miały miejsce 15 maja.:eek: chłopaki są gites:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2010 zagląda tam ktoś jeszcze ? Gorąco polecam relację z zawodów w Śląskim Kaprun, które miały miejsce 15 maja.:eek: chłopaki są gites:D ja zaglądam ale cos mi sie pisac ostatnio nie chcialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2010 ja zaglądam ale cos mi sie pisac ostatnio nie chcialo lenistwo jest...... gorsze od faszyzmu :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 20 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2010 lenistwo jest...... gorsze od faszyzmu :eek: czyżby cytat z Mussoliniego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2010 lenistwo jest...... gorsze od faszyzmu :eek: Drogi Mirku sesja i przygotowania do wyjazdu do USA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 Oooo :eek: johnny budzi się ( w końcu ) ze snu letniego - znaczy idzie zima:) Tak tak,czas wstawać... [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 czorny ślunski śniyg ! [YOUTUBE]F_GppK9NDFU[/YOUTUBE] źródło: www.skiwojownik.pl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 25 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2010 Dzięki Maciek:D:D:D A już myślałem, że dzień był znowu do d..... Jak to nie ma co "chwalić" dnia przed zachodem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 16 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2011 Wracamy do tematu... Niestety jakieś ciu... zablokowały kultowy filmik i już treningu z browarami nie obejrzymy. Za to trochę nowości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 (edytowane) Na takie zawody chyba się wybiorę... :wink: [video=youtube;7ctQv5HrTho] i jeszcze trening przed sezonem: [video=youtube;F_GppK9NDFU] No i powrócił filmik z treningu,co mnie cieszy! :wink: [video=vimeo;18815657] Edytowane 2 Listopad 2012 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2012 Johny kolego mój... ale to już było ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi