Boogie Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 http://skiwojownik.pl/ przedstawiam wam fajną stronkę na która natrafiłem dzięki opisowi na gg naszego kolego Bobic-a bardzo fajna strona i te treningi!! pozdrawiam twórców tego portalu:) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 podbije co by więcej uzytkownikow mogło zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Bugi,szkoda że system nie puszcze - dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 to kliknij dziekuje Panowie ktorzy kręcą te filmiki naprawde dobrzy jajcarze:D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 to kliknij dziekuje Panowie ktorzy kręcą te filmiki naprawde dobrzy jajcarze:D Mosz po raz drugi,bo mnie trening z browarami rozbraja... Niezłe jaja sobie robią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 mocne ... podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Mosz po raz drugi,bo mnie trening z browarami rozbraja... Niezłe jaja sobie robią! trzeba także zastosować taki trening:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 trzeba także zastosować taki trening:D już wkrótce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 trzeba także zastosować taki trening:D Ostatnio trenuję z winem... dobrym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Ostatnio trenuję z winem... dobrym... wino komuna?? i ty mozesz obalić komunę? nie no ale tak serio to kiedyś przeprowadzim taki trening:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Ostatnio trenuję z winem... dobrym... wino komuna?? i ty mozesz obalić komunę? nie no ale tak serio to kiedyś przeprowadzim taki trening:D :DKoledzy,ale mnie obowiązuje Ustawa o wychowaniu w trzeźwości;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 przepisy da się obejśc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 przepisy da się obejśc:D Żyjemy w Państwie prawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 przepisy da się obejśc:D Ja mam nawet naturalny odruch obchodzenia tego co nie naturalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Ja mam nawet naturalny odruch obchodzenia tego co nie naturalne... Wnioskuję,że Panowie mają dobre przygotowanie kondycyjne;):DStrach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Wnioskuję,że Panowie mają dobre przygotowanie kondycyjne;):DStrach się bać trening czyni mistrza:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 trening czyni mistrza:d podbijam zeby więcej userów mogło się zaznajomić z treścią stronki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 NO szacun dla sportowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 NO szacun dla sportowców. zapuszczę takie wąsy jak oni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 zapuszczę takie wąsy jak oni :D A ja sobie kupię taki przyrząd do ćwiczeń,jak oni mają... :D:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 mowisz o tej ciężarówce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 mowisz o tej ciężarówce? Nie,za wysoko ma pakę,przy taki zaangażowaniu w ćwiczenia,nawet krawędź mojego bagażnika jest zbyt wysoko... :D Ale ta przyczepka niczego sobie,ile bym tam zmieścił "energetyków". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 no ekipe do treningów masz srogą więć takie przyczepki 2 w wersji xxl:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 no ekipe do treningów masz srogą więć takie przyczepki 2 w wersji xxl:D Ekipa się ostatnio przetrenowała... :D:p Tydzień temu na Czantorię była przewaga kobiet ,jak to wyglądało?Pierwszy wyjazd do góry i koleżanka:"chodźmy na piwo!" Dalej:"wszystko zamknięte?kiedy otwierają,ja nie wytrzymam..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Czy to kręcili na Harendzie? Trening z browarami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi