Newsletter archiwalny |
Livigno - piękna zima w najlepszym europejskim kurorcie
Wysłany dnia: 2013.11.20
|
|
Livigno - piękna zima w najlepszym europejskim kurorcie |
|
Livigno, zeszłoroczny zdobywca miana najlepszego kurortu narciarskiego na świecie, 30 listopada oficjalnie rozpoczyna sezon narciarski. |
Darmowy Skipass, Freeride, Family Week, czy naśnieżane trasy biegowe - to tylko niektóre z nowości nadchodzącej zimy. |
DARMOWY SKIPASS
Zarezerwuj minimum 4 noclegi w hotelu lub tygodniowy pobyt w apartamencie w Livigno - i spytaj o darmowy skipass. Promocja obowiązuje od 1 do 20 grudnia 2013 roku i od 1 kwietnia do 5 maja 2014 roku. Gwarantujemy świetne warunki narciarskie, piękną pogodę oraz świetnie przygotowane trasy - dopasowane do każdego poziomu zaawansowania.
więcej informacji »
|
|
RODZINNY TYDZIEŃ
Wyjedź ze swoją rodziną na tygodniowe wakacje między 18 a 25 stycznia lub 22 marca a 5 kwietnia, a pierwsze dziecko poniżej 12. roku życia otrzyma darmowy nocleg. Dla pozostałych dzieci atrakcyjne 50% zniżki!!!
więcej informacji »
|
|
TERENY NARCIARSKIE
Położone wśród gór i niesamowitej przyrody Livigno, to raj dla narciarzy. Nic nie jest w stanie przebić tutejszego słońca i klimatu wysokogórskiego. Tutaj nie utkniesz w kolejce do wyciągów: każdej godziny 47 300 osób może wjechać na stoki, a 110 armatek śnieżnych, wspieranych przez 40 ratraków, zapewnia stałe naśnieżenie aż na 80% naszych stoków.
więcej informacji »
|
|
FREERIDE
Najważniejsza nowość w Livigno to możliwość uprawiania Freeride w wyznaczonych miejscach - z codzienną aktualizacją warunków śniegowych i pogodowych. W 2012 roku Livigno zdobyło tytuł "Najlepszego Europejskiego Kurortu Narciarskiego" w konkursie Snow Awards w Londynie.
więcej informacji »
|
|
|
|
List przekazany przez skionline.pl w imieniu: Azienda di Promozione e Sviluppo Turistico di Livigno
Jeżeli nie chcesz więcej otrzymywać informacji od nas, kliknij w ten link
|
Powrót |
Newsletter
Jeżeli chcesz otrzymywać cotygodniowy, bezpłatny narciarski serwis informacyjny skionline.pl dopisz się do naszego newslettera.
|
|