JC Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Czy ktoś mi to może wytłumaczy? Na środku stoku stoi dom w stanie surowym! O co tu chodzi? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Czyżby Górale z Żywiecczyzny zaczęli brać zły przykład od Górali z Podhala?? Na następny sezon budowę skończą, teren ogrodzą i będzie pozamiatane... :eek: Oby się te moje herezje nie sprawdziły. No ale jak wytłumaczyć ten dom na środku?? :eek: Ale jaja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 (edytowane) Ten dom stoi od lat, jest w takim stanie że chyba prędzej się rozpadnie niż go wybudują. Ale swoją drogą lokalizacja jest dziwna:( Chciałbym mieć tam dom. Edytowane 14 Styczeń 2010 przez kmusial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Miejscowi chcieli zawstydzić górali z zachodu.... oni mają domy przy kolejkach, my mamy domy na stoku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 e tam czepiacie sie.fajne urozmaicenie trasy,zawodowo sie go objezdza z prawej strony (jadac w dol). sluzy tez jako trybuny w lecie podczas zawodow downhill'owych polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Ja objeżdżam z lewej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 a ja widziałem klientkę co chciała przez drzwi - musiało boleć , sam narty donosiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemyR Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Ja objeżdżam z lewej;) objezdzajac z prawej,wjezdzajac za domkiem na lewa strone,mozna czasem sobie fajnie skacznąć (znajomy twierdzi ze na nartach można skacznąć,nie skoczyc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Zanim PKL zaczął budowę kolejki,ktoś wcześniej dostał zgodę na budowę domu na wtedy jeszcze nie istniejącej trasie. Prawdopodobnie to był czyjś błąd,bo ponoć ośrodek narciarski był tam planowany dużo wcześniej.Właściciel domu nie chciał się zgodzić na wysiedlenie(czy raczej na niedoszłą "wprowadzkę" ),więc trwała batalia,ale ostatecznie ustąpił.Tylko nie wiadomo,czemu PKL go nie rozebrał? Jakieś dwa lata temu,PKL zapowiadał zrobienie z tego budynku jakiejś atrakcji,było o tym nawet na jego stronce,ale jakoś nic na razie z tego nie wyszło.Dom stoi i straszy,zawęża trasę,a PKL chyba w końcu niema żadnych planów co do niego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi