Bończa Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 (edytowane) Nie kupujcie od wszelkiej maści sk*****w paserów okazyjnych nart - apeluje! "Ostatniej nocy złodziej dostał się do narciarni w jednym z ośrodków wczasowych na zakopiańskiej Jaszczurówce. Jego łup to aż 22 pary wysokiej klasy, zawodniczych nart i 10 par kijków. Narty należały do młodzieżowego klubu ze Szklarskiej Poręby. Takiej masowej kradzieży nart nie pamiętają najstarsi górale. Od początku sezonu narciarskiego w powiecie tatrzańskim złodzieje ukradli ledwie kilka par nart. W tym wypadku łup był wielki. Z narciarni zniknęły 22 pary nart (w większości marki fischer) i 10 par kijków. Straty oszacowano na ok. 30 tys. złotych. Był to wysokiej klasy, zawodniczy sprzęt narciarski należący do młodzieży z klubu sportowego ze Szklarskiej Poręby. Młodzi narciarze brali udział w zawodach młodzieżowego Pucharu Polski. - Poszukujemy sprawcy - mówi nadkom. Kazimierz Pietruch, rzecznik prasowy zakopiańskiej Policji. - Jednocześnie prosimy wszystkie osoby posiadające jakiekolwiek informacje na ten temat o kontakt z nr 997, bądź 665 390 512. Zapewniamy anonimowość." Tygodnik Podhalański Edytowane 13 Styczeń 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 zabić takich to mało:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Wygląda to na zorganizowaną akcję.Nie przez przypadek włamali się tam gdzie było dużo dobrego sprzętu.Jeżeli było to na zamówienie,to nie koniecznie sprzęt musi pojawić się ponownie w "sprzedaży".Szkoda tych młodych zawodników,zresztą wszystkich których to dotknęło szkoda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 (edytowane) zaruski napisal ze sprzedaje 10 par nart fischera juz to klepnołem w alert tylko trzeba bylo nie kasowac jak by co to dowód by był Edytowane 13 Styczeń 2010 przez bugajson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 To był chyba głupi żarcik-post Zaruskiego.Chociaż może to zemsta pokonanych w zawodach:eek:.W naszym pięknym kraju i chorych ambicjach wielu to niestety możliwe:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 no właśnie próbowałem włożyć cytat z jego posta ale w między czasie zniknął i wszystko mi się zawiesiło :eek: Bugi zamiast straszyć Policją było go podpytać co to za narty, zeby napisał coś więcej. Skoro wyszedł z taką propozycją to pewnie tego wątku nie czytał? Może to tylko zbieg okoliczności?? Chciałbym wierzyć że na naszym forum nie ma "takiego elementu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 W swojej naiwności, choć może i rozsądek podpowiada, że byłaby to głupota aby coś takiego zrobić. Mam na myśli reklamę towaru na forum. Ale możliwe, że to żart, którego zupełnie nie zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 no właśnie próbowałem włożyć cytat z jego posta ale w między czasie zniknął i wszystko mi się zawiesiło :eek: Bugi zamiast straszyć Policją było go podpytać co to za narty, zeby napisał coś więcej. Skoro wyszedł z taką propozycją to pewnie tego wątku nie czytał? Może to tylko zbieg okoliczności?? Chciałbym wierzyć że na naszym forum nie ma "takiego elementu". no racja ale no juz skoszono temat:) jedyne co to pozostaje zadzwonic :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Jak widać w polsce skurwoli nie brakuje... Kiedyś na słowacji naszemu trenerowi zginęły rękawice, ukradł je słowak trenujący z nami :eek: "znalazły" sie a słowak nastepnym razem zastanowi sie zanim cokolwiek przylepi mu sie do ręki. W tym wypadku o sprawce bedzie cieżko, jednak wydaje mi sie że jeśli zgnieły narty klubowe które napewno maja znaki szczególne, to może gdzieś wypłynął jakieś ? Allegro ? Mam nadzieje i trzymam kciuki... i wątpie w policje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Zastanawiam się nad ubezpieczeniem nart od kradzieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Ja to już przeżyłem:p,i to nie w takim kurorcie polskim jak Zakopiec;),a na zapyziałym stoczku w moim regionie:p-kradną wszędzie:eek:,trzeba faktycznie uważać i mieć kontrolę nad pozostawionym sprzętem.O sposobach zabezieczenia już pisaliśmy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 To co piszecie oznaczałoby, że należy np. jeść obiad z widokiem na własne narty. Przerażająca myśl.:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 To co piszecie oznaczałoby, że należy np. jeść obiad z widokiem na własne narty. Przerażająca myśl.:eek: Albo:pobiad jeść po nartach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Szczerze mówiąc u mnie żona mówi o tym, że tak przecież nart nie zostawimy. A ja jakoś nie bardzo chcę wierzyć w to, że jakiś buc może się na nie skusić. Niestety takie sytuacje, jak w/w zmuszają do tego aby zejść na ziemię. Przykre, bardzo przykre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Szczerze mówiąc u mnie żona mówi o tym, że tak przecież nart nie zostawimy. A ja jakoś nie bardzo chcę wierzyć w to, że jakiś buc może się na nie skusić. . Do stycznia 2009 -też tak myślałem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Do stycznia 2009 -też tak myślałem;) Moje nartki i tak usłyszały wyrok w serwisie;powinienem pojeździć jeszcze jakieś dwa lata... :eek: No ale zawsze to o dwa więcej. Swoją drogą,co za gnoje!!! :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Swoją drogą,co za gnoje!!! :mad: To prawda,ale skłonili mnie do kupna nowych i poznania innych rozwiążań:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 W marcu zacząłem dyskusję, to ją przy okazji odswieżę: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=8655 pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 To prawda,ale skłonili mnie do kupna nowych i poznania innych rozwiążań:cool: Teraz tym bardziej jestem przekonany,żeby kupować wyłącznie nowe narty! Nie zawsze jest kaska,ale też nart nie zmieniam co weekend i bez ryzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Teraz tym bardziej jestem przekonany,żeby kupować wyłącznie nowe narty! : żeby nie kupić moich;):Dwyluzuj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 15 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 Nadleśnictwo Nowy Targ dla osoby, która przyczyni się do wykrycia złodzieja ufundowało nagrodę w wysokości 2 tys. złotych - mówi nadkom. Kazimierz Pietruch, rzecznik prasowy zakopiańskiej policji. - Większość pokrzywdzonych to dzieci leśników. Osobom, które mają jakiekolwiek informacje na temat kradzieży, zapewniamy pełną anonimowość. Policja czeka na telefony w tej sprawie na nr telefonów 997 i 665 390 512. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi