Misal Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 (edytowane) Kilka osób (DarekLewandowski, Johnny Narciarz, Aklim i inni) planuje spędzenie weekendu 26-28.03.2010 pod Tatrami (dla przypomnienia Niedziela Palmowa) Serdecznie zapraszają forumowiczów do wspólnego nartowania. Edytowane 7 Marzec 2010 przez Misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Obowiązkowo z palmami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 no moze i ja sie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2010 Bugi,rozumiem,że jesteś i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 W kilka osób (DarekLewandowski, Johnny Narciarz, Aklim i inni) planujemy spędzenie weekendu 26-28.03.2010 pod Tatrami (dla przypomnienia Niedziela Palmowa) Serdecznie zapraszamy forumowiczów do wspólnego nartowania. Nie obiecuję, ale jak będę miał wcześniej deklaracje, to może uda się coś załatwić "z tyłu sklepu" :eek: I oczywiście prosimy JC o błogosławieństwo Ty się nie martw o błogosławieństwo JC Ty sie martw o przeklenstwo Wiesz od kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Jak wybieram się na Kasprowy to tylko w tygodniu. Na weekend mnie raczej nie namówicie Po 1,5 godziny w kotle Gąsienicowym będzie już pewno tyle ludzi że trzeba będzie ewakuować się do kotła Goryczkowego. Potem ze 20 minut kolejki do wyciągu i kolejne 20 na górę... :eek: Nie chcę być tu jakimś czarnowidzem, ale ten scenariusz wydaje mi się prawdopodobny Jeżdził ktoś w weekendy na Górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Jak wybieram się na Kasprowy to tylko w tygodniu. Na weekend mnie raczej nie namówicie Po 1,5 godziny w kotle Gąsienicowym będzie już pewno tyle ludzi że trzeba będzie ewakuować się do kotła Goryczkowego. Potem ze 20 minut kolejki do wyciągu i kolejne 20 na górę... :eek: Nie chcę być tu jakimś czarnowidzem, ale ten scenariusz wydaje mi się prawdopodobny Jeżdził ktoś w weekendy na Górze? Masz rację,na pewno będzie tłoczno! :eek: Byłem w zeszłym sezonie w piątek i było jak piszesz,a to jeszcze nie weekend! :eek: Wolałbym,aby to spotkanie odbyło się w tygodniu,ale pewnie nie ma szans. Jakby coś ja jestem gotowy na inny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 W kilka osób (DarekLewandowski, Johnny Narciarz, Aklim i inni) planujemy spędzenie weekendu 26-28.03.2010 pod Tatrami (dla przypomnienia Niedziela Palmowa) Serdecznie zapraszamy forumowiczów do wspólnego nartowania. Nie obiecuję, ale jak będę miał wcześniej deklaracje, to może uda się coś załatwić "z tyłu sklepu" :eek: I oczywiście prosimy JC o błogosławieństwo pzdr misal no to Misal trzymaj rekę na pulsie i jak coś się będzie klarować to daj znać chociaż faktycznie - w weekend może być tłoczno:o , no ale zakładam ,że rano jazda ,a potem opalanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 ... no ale zakładam ,że rano jazda ,a potem opalanie:) Jak najbardziej!Może weźmiemy grilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Jak najbardziej!Może weźmiemy grilla? Ooo! grill to dobry pomysł , ale bez Mysiauka się nie uda:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Masz rację,na pewno będzie tłoczno! :eek: Byłem w zeszłym sezonie w piątek i było jak piszesz,a to jeszcze nie weekend! :eek: Wolałbym,aby to spotkanie odbyło się w tygodniu,ale pewnie nie ma szans. Jakby coś ja jestem gotowy na inny termin. Uzgodniliśmy ten termin-najbardziej optymalny,ponieważ Michał z Rodziną przyjeżdza na Wielkanoc do Zakopca,ja mogę być do 30.03,Michał podjął decyzję,że przyjedzie z Salwerem na weekend ,a 31.03 przywiezie Żonę.Panowie-to jest końcówka marca,ostatni mój pobyt -2 lata temu ,był w podobnym terminie,i też sobota i niedziela ,wyjeżdzilem się tak,że ledwo do domu wrócilem;)Ja zostaję do 30.03;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Może uda się namówić Mysiałka? Myyyyysiek,wypoczynek się kroi. Może nie będzie najgorzej,niech będzie weekend. Jakby nie było,to gondolka ma ograniczoną przepustowość,zawsze możemy przywiązać wagonik do peronu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Jak najbardziej!Może weźmiemy grilla? juz sobie to wyobrazam ... pierwsza gondola ruszacie w gore ... 2h targania w kotlach a potem "czas na piknik!!" i ten grill rozstawiony w sniegu tylko pamietajcie co by nie zabierac ze soba trunkow bo was gorale skasuja za picie w miejscu publicznym !!! /chociaz szczerze powiem ze szanujacy sie narciarz musie miec cos na rozgrzeweczke !! ja woze wisniowke wlasnej roboty!! swietnie sie nadaje jak trzeba zapic czyms sliwowice :)/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 juz sobie to wyobrazam ... pierwsza gondola ruszacie w gore ... 2h targania w kotlach a potem "czas na piknik!!" i ten grill rozstawiony w sniegu tylko pamietajcie co by nie zabierac ze soba trunkow bo was gorale skasuja za picie w miejscu publicznym !!! /chociaz szczerze powiem ze szanujacy sie narciarz musie miec cos na rozgrzeweczke !! ja woze wisniowke wlasnej roboty!! swietnie sie nadaje jak trzeba zapic czyms sliwowice :)/ Ja jedynie konsumuję piwo,zazwyczaj zimne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 to i ja się wstepnie pisze na taki wypad, czy to tylko meskie spotkanie ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 to i ja się wstepnie pisze na taki wypad, czy to tylko meskie spotkanie ma byc Absolutnie panie mile widziane,chyba,żeeee..... :eek:;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Absolutnie panie mile widziane,chyba,żeeee..... :eek:;) Możesz przyjechać z Kolegą,Żoną,Kochanką i psem itd.Spotkanie otwarte:D,tylko jeden warunek-palmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Może uda się namówić Mysiałka? Myyyyysiek,wypoczynek się kroi. Nie no, jeszcze mnei ekolodzy zamkną za nadmierną emisję CO2 !! A poważnie: mam taką pracę, że praktycznie nie planuję na dłużej niż na tydzień ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Nie no, jeszcze mnei ekolodzy zamkną za nadmierną emisję CO2 !! A poważnie: mam taką pracę, że praktycznie nie planuję na dłużej niż na tydzień ... Rozumiem,więc poczekamy zobaczymy. W sumie mam niewiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 (edytowane) też chętnie wybiorę się na to szusowanie tyle że musze moją żonkę przygotować na to ale jest sporo czasu więc mam czas hehe ps. Wujek mojej żony jest pracownikiem tej kolejki na Kasprowy mieszka w tym domku po lewej stronie obok kolejki na dole wiec zależy ilu się nas uzbiera może uda się bez kolejki coś załatwić ale to jeszcze nic pewnego trzeba zadzwonić i pogadać ja zawsze jak tam byłem z żonką to z orbisem bocznym wejściem wchodziłem zobaczymy w marcu jak sytuacja będzie wyglądała. Edytowane 15 Styczeń 2010 przez nurek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi