raksa Napisano 14 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 no i co tu zrobic jak na termometrze +7 a za oknem leje...............w kime i juz zyc marzeniami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 14 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 u mnie dzis zamiast sniegu caly dzien lal deszcz Nie przejmuj się, zawsze zostaje Eurosport no i sucha zaprawa w domu;-) Mi to nawet na ręke bo byłem spóźniony z okresem przygotowawczym więc teraz nadrabiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rtgpsn Napisano 14 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 u mnie dzis zamiast sniegu caly dzien lal deszcz Gdzie ty mieszkasz że jest u Ciebie +7:( u mnie za oknem widać śnieg (od północy, przy mórze) i jest 0 stopni:) PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 14 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 u mnie dzis zamiast sniegu caly dzien lal deszcz fatalna jest ta pogoda co jest ztą zimą?? ja mam kurs po świętach a tu nie ma śniegu:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 15 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 u mnie dzis zamiast sniegu caly dzien lal deszcz ale fuksiarz!!!! w wawce.................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 15 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 u mnie dzis zamiast sniegu caly dzien lal deszcz ja tez!!!!! i zaraz mi odwolaja jak nie spadnie........ ale spadnie MUSI !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 15 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 u mnie dzis zamiast sniegu caly dzien lal deszcz tak.... dziex bardzo mnie pocieszyles !!!! tak zalozmy narty i w pozycji zjazdowej przed telewizorkiem stanmy i wytrzymajmy w niej do konca zawodow !!! hehehehheh kto tego dokona???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 u mnie dzis zamiast sniegu caly dzien lal deszcz gdzie idziesz na kurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 15 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 u mnie dzis zamiast sniegu caly dzien lal deszcz eqiupe ja robie w tym roku dopiero kwalifikacyjny ale kurcze chce go juz zrobic . bo w tamtym roku tak wypadlo ze nie moglam..... a ty????, a jade do ustronia a w sumie to do szczyrku. buuu pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi