ARI Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Gratulacje dla Pani Justyny Kowalczyk za wygranie Tur de ski - oraz za tytuł najlepszego sportowca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Wielki szacunek!!! Ja jeździłem tam na nartach ... w dół! A ona zrobiła sobie gigant ... pod górę! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 To prawda - szacun!!! Jej postępy są zadziwiające,to niemal nasz pewniak na IO!!! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Ale dała, mimo pecha wczoraj gdzie już miala pewna wygraną. Ale i tak jest the best. Ostatnie ponad 3km podbiegały pod górę niebieską trasą do pośredniej stacji na Ale Cermis. O ile dobrze pamiętam na tej trasce są 3 naprwdę strome i długie ścianki, które na pewno "niebieskie" nie są i podbieganie pod nie to musi być męka zwłaszcza, że one są na ostatnich 2 km, w tym ta ostatnia, na ktorej zaatakowała Justyna to już sama końcówka biegu. Pamietam, że trasę tą jechałem pierwszy raz z dzieckiem i w sumie zdziwiłem się tymi stromymi fragmentami na niebieskiej trasce. Ogólnie cały tan zjazd z góry z Alpe Cermis to fantastyczna trasa, prawie 9 km świetnej i zróżnicowanej jazdy z dużymi odcinkami "czarnymi", jena z piękniejszych tras po których mi było dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 To był faktycznie gigant pod górę. Bramki i nachylenie28%. Jest wielka. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 (edytowane) A Pan Tomasz Sikora w Oberhof`ie "3" - miał dobre strzelania :-) Może i skoczkowie się do tych miłych wydarzeń dostroją :-) Edytowane 10 Styczeń 2010 przez ARI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 To jest chyba najlepszy nasz sportowiec ostatnich lat, śmiem powiedzieć że chyba lepszy od Adama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Brawo Justyna, jesteś Królową nart:), tylko troszkę szkoda że nie alpejką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Muszę zobaczyć jakąś powtórkę, ale jestem pod dużym wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Niesamowity podbieg. Jak doszła Słowenkę pod górkę i biegła za nią kilka minut to myślałem ze się już niestety spompowała. Ale jak później włączyła spida to mi po protu kopara opadła :eek: Pięknie, pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Wszystkie media trabia o sukcecie Justyny Kowalczyk, a żadna stacja TVP1, TVP2, Polsat czy TVN nie transmitowały gotowego hitu oglądalności!!! Skoczkowie górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Ale i Justyna Kowalczyk i Tomasz Sikora startowali przed skokami. Tylko pewnie za dużo sportu by było w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Ponad 30s doszła Słowenkę a w jakim stylu ją minęła :eek: u niektórych biegaczek pokazywali puls na mecie np. 199 uderzeń na minutę .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Tutaj można zobaczyć ten piękny finish!:eek: Kowalczyk: Teraz dużo zjem i kładę się spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Wszystkie media trabia o sukcecie Justyny Kowalczyk, a żadna stacja TVP1, TVP2, Polsat czy TVN nie transmitowały gotowego hitu oglądalności!!! Skoczkowie górą bo często ta telewizja , a zwłaszcza TVP1 i 2 jest o d.... rozbić a dla Justyny WIELKIE BRAWA - tak jak kiedyś Adam (ale i tak ciągle w niego wierzę) tak teraz Justyna pokazuje że Polak też potrafi:) Ps no i Tomek Sikora chyba łapie formę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 to jest wlasnie polska telewizja.. juz nie raz zdarzały sie wielkie imprezy sportowe na ktorych nasi reprezentanci wygrywali i dobrze ze mamy eurosport dostepny dla wszystkich bo można bylo to tam zobaczyc.. wielkie gratulacje dla p. Justyny:D oby taka forma utrzymala sie do igrzysk! a forma Tomka Sikory tez chyba zaczyna nabierac olimpijskiego tempa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi