Raceman Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 (edytowane) Chciałem podziękować w imieniu wszystkich którzy jeździli na ustawionych slalomach oraz za dobre słowo dla Grzesia Dendysa , Jego małego (ci co byli wiedzą o kim mówię) i ekipy (o ile się nie mylę Zbyszek oraz nie pamiętam, przepraszam). Dzięki!!! Edytowane 9 Styczeń 2010 przez Raceman ekipa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 ja tez chciałem podziękować i zaprosić Grzesia do czynnego udziału na forum !! off top.... kiedy i kto poda nam nasze czasy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Tu już nie mamy się czym chwalić ....:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Tu już nie mamy się czym chwalić ....:D:D juz nie bądz taki skromny bo ogień był w twoim wykonaniu fest a fest:D moze Grzesiek to przeczyta i będzie sie udzielał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Choć Raceman już za Nas wszystkich podziękował,to mimo wszystko sam osobiście bardzo dziękuję! Po raz pierwszy mogłem sobie pojeździć i coś się na ten temat dowiedzieć. A czasy?Cooo tam... ja startowałem w kategorii "rekreacja". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Ale wam zazdroszczę :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Ale wam zazdroszczę :eek: Jest na trzech, bo ja zazdroszczę za dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Jest na trzech, bo ja zazdroszczę za dwóch Lobbuje JC zeby kolejne w rejonie Spindla zrobic:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Lobbuje JC zeby kolejne w rejonie Spindla zrobic:P Eeee tam, za dużo wiary musiałoby ściągać. Beskid jest ok, tylko żeby trafić na w miarę normalne drogi na dojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Gigant 1 klasa. Szkoda, że na kiełbaske Grzesiek nie wpadł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Gigant 1 klasa. Szkoda, że na kiełbaske Grzesiek nie wpadł ... a trzeba przyznać ze Michal griluje kiełbasy i piersi pierwsza klasa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 a trzeba przyznać ze Michal griluje kiełbasy i piersi pierwsza klasa:) To prawda,mniam! Jest mistrzem w kategorii "narciarstwo rekreacyjne",a ja tuż za nim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi