andbug Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Mam możliwość w dobrej cenie kupić Volkl SL RACING jaką długość 165 czy 170cm Mam 54 lat 184 cm 91 kg, umiejętności 7-8 wcześniej mialem supersport5 168cm, teraz mam Tigershark 10ft 175cm. Slalomka? waham się czy aby 165 nie będzie krótka. Proszę o pilną odpowieź andbug220@op.pl Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Mam możliwość w dobrej cenie kupić Volkl SL RACING jaką długość 165 czy 170cm Mam 54 lat 184 cm 91 kg, umiejętności 7-8 wcześniej mialem supersport5 168cm, teraz mam Tigershark 10ft 175cm. Slalomka? waham się czy aby 165 nie będzie krótka. Proszę o pilną odpowieź andbug220@op.pl Pozdrawiam Andrzej nie nie będzie za krotka 165 to dobra długośc dla slalomki... napisalem Ci to w PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Bardziej zastanów się czy chcesz tą slalomkę?:confused:Mam nadzieję,że szukasz dodatkowej pary nart;)Ja musiałem się właśnie przeprosić z swoimi fischkami/po ostatnim wypadzie w "śnieżne"Karkonosze w Hedzie Xenon ubytek ślizgu przy krawędzi:mad:/-jazda jest przednia,ale jakby to miała być jedyna para;)-to nuda;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 nie nie będzie za krotka 165 to dobra długośc dla slalomki... napisalem Ci to w PW ja też 170 to już nie slalomka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 ja też 170 to już nie slalomka Oj! slalomka dla 100> kg 190> dryblasa:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andbug Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Dziękuje, ma to być druga narta na waruki krótka górka, gęsto na stoku i trochę zabawy na dobtym stoku. Pozdrawiam i życzę fajnego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Jak druga para nart:p,to spokojnie bierz 165 cm-w końcu slalomka;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andbug Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Dzięki klepnę 165 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Dzięki klepnę 165 Życzę udanej zabawy na stoku:rolleyes:,pewnie będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Nawet wielkie chłopaki z PŚ ścigają się na Fisowskich 165. Ja też jako junior na 165 /jak juz musze/ a mam 175 cm wzrostu. Szczerze to slalomka jest na prawdę super, bardzo lubie szybkie mniej i bardziej obszerne skręty, ale na tyczkach to juz sie gubie szczerze mówiąc. Na ostry fun na trasie to slalomka, na tyczki tylko gigantka. To też na pewno kwestia braku objeżdżenia z bramkami slalomowymi bo zawsze cisnąłem gigant. 165 ideał. Ski 4 life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi