szwed Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Forum czytam sobie od jakiegoś roku, ale doszedłem do wniosku, że to nie fair korzystać a nic nie dawać od siebie, więc postanowiłem się zalogować Na nartach jeżdżę zaledwie od czterech lat niemniej jednak mocno mnie to kręci, pierwsze kroki stawiałem w Korbielowie w 2005r podczas podróży poślubnej:p Ciężko mi samemu ocenić swoje umiejętności, jestem totalnym samoukiem:), ale radzę sobie w różnych warunkach i jeszcze jestem w jednym kawałku:D, jeszcze raz witam wszystkich serdecznie i postaram się dołożyć swoją cegiełkę do tego zacnego forum rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 (edytowane) "Na nartach jeżdżę zaledwie od czterech lat niemniej jednak mocno mnie to kręci, pierwsze kroki stawiałem w Korbielowie w 2005r podczas podróży poślubnej":p Czyli przyjemne z pożytecznym:) Witaj na forum pozytywnie zakręconych:D Edytowane 9 Styczeń 2010 przez magelan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Czesc Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Witaj Rafale, Dwie rzeczy mamy wspólne: 1. jesteśmy samoukami, 2. na forum skionline w zasadzie też jeszcze jestem nowy... Mi tutaj jest jak "w domu", ciepłe przyjęcie, pomoc innych forumowiczów dotycząca problemu z moimi butami, podziękowania za posty, które napisałem... Pisz i nie krępuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 czesc ty nowy no to WKUPUJ SIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 marboru napisał : Witaj Rafale, Dwie rzeczy mamy wspólne: 1. jesteśmy samoukami, 2. na forum skionline w zasadzie też jeszcze jestem nowy... Hehe raczej trzy rzeczy mamy wspólne bo pochodzę z Kielc a na Śląsku zostałem po studiach:), w Kielcach dalej mam część Rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Witaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Vitka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Witaj Rafale!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Dzięki za ciepłe przyjęcie, fajnie tutaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 To piąteczka z żółwikiem - tak wygodniej w rękawicach narciarskich Czytasz od roku, to już wiesz czego możesz się po forum spodziewać :eek: pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Witaj witaj - my z tego samego regionu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Witaj! Twoja geneza jest podobna do mojej - samouk,rok przeglądał forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Witam mojego imiennika zza miedzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Witam:) i zachęcam do udzielania się na forum oraz udziału w szkoleniach:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwed Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 ale miedza je moja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 ale miedza je moja:D Prawdziwy gorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi