mysiauek Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Postawili wyciąg, ktory dwa lata temu usunęli: z Miziowej na Kopiec. Widziałem tylko na zdjęciach i wygląda jak stary orczyk z demobilu, o ile nie "wyrwijajko". Ale w końcu jedna z lepszych tam tras doczekała się wyciągu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Postawili wyciąg, ktory dwa lata temu usunęli: z Miziowej na Kopiec. Widziałem tylko na zdjęciach i wygląda jak stary orczyk z demobilu, o ile nie "wyrwijajko". Ale w końcu jedna z lepszych tam tras doczekała się wyciągu! ---------------------------------------------------------- Sensacja i "wyrwijajko" - strasznie fajny post.:D:D...się uśmiałem... ...a masz za to 100etne podziękowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 przecież już dawno tam stoi:) Tak to jest stary orczyk, który rozebrali przez ekoterorystów. Skoro nie krzesełko to lepsze coś niz nic przynajmniej kolejki będą mniejsze, jak w ogóle pilsko ruszy w tym sezonie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Hmmm w lato nie byłem, a w zeszłym sezonie go nie było. Poza tym nikt nigdzie nie pisał o tej jakże wielkiej sensacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Oni mają tak bujną infrastrukturę i jest tyle nowych inwestycji że trzeba by mapki 09 i 10 porównac żeby to wszystko do kupy posklecać np. Pomalowali orczyli wyglądają jak nowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 O Ciupaga! Noo ta wiadomość nadaje się do "Euronews" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Oni mają tak bujną infrastrukturę i jest tyle nowych inwestycji że trzeba by mapki 09 i 10 porównac żeby to wszystko do kupy posklecać np. Pomalowali orczyli wyglądają jak nowe! jakby porównać mapki z lat 70 ubiegłego wieku z tegoroczną to też by się pewnie dużo rożnic nie znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 nie przesadzaj. Wiem z dobrego źródła że kupili 2 armatki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 nie przesadzaj. Wiem z dobrego źródła że kupili 2 armatki!!!! Po takich inwestycjach to z pewnością zbankrutują -no przeinwestowali:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 zbankrutują -no przeinwestowali:D no przinwestowali i juz ich prywatyzują 18.01.2010!!! to sie nazywa szybka reakcja. Mogli nie inwestowac to by dalej mieli koryto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 co z tego że nowy wyciąg jak i tak na Pilsku nic nie działa bo mało śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal79 Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Hmmm w lato nie byłem, a w zeszłym sezonie go nie było. Poza tym nikt nigdzie nie pisał o tej jakże wielkiej sensacji Latem tego wyciągu jeszcze nie było, bo miałem okazję spędzić 2 noce na Miziowej (bez podtekstów proszę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi