Misal Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Zgodnie ze starym zaleceniem szanownych weteranów forumowych, wątek zacząłem na literkę "L" Jakbyście nie wiedzieli czyje zdrowie wypić jutro na szkoleniu (nie wierzę, że będzie całkiem bleifrei ) to dzisiaj urodziny ma Piotr "Magelan" Drogi Piotrze, Zdrowia, dobrej kondycji i wiele radości w życiu, w tym także z udzielania się na skionline.pl 100 zim w świetnej formie :cool: pzdr misal _________________ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Dużo zdrowia i wielu dni na nartach:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Zdrowia, szczęścia, wszelkiej pomyślności oraz a może przede wszystkim dużo, dużo śniegu pod nartami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Najlepszego Magelanie. stopy wody pod kilem i szerokich.... tfuuu, znaczy się dużo śniegu:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Zdrówka, szczęścia, pomyślności, śniegu duże ilości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 zzdrowia!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 najlepszego.......... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Bardzo dziękuje i jest mi bardzo głupio że niestety nie będzie mnie jutro z wami acz serce się rwie a dziecka nalegają ale musze czynić honory domu więc jeszcze raz życzę wam wspaniałego nartowania i grilla w wykonaniu mysiuka:D magelan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Wszystkiego najlepszego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 wszystkiego naj:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Wszystkiego najlepszego i jeszcze lepszego też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Nie mogę sie nie przyłączyć do życzeń, wszystkiego dobrego, dużo dni na nartach w znakomitych warunkach no i pamiętaj: dzien bez posta na forum to dzien stracony:D Z geologiczno-górniczym pozdrowieniem:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Niech żyje nam Paramparamparam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 spoznione ale szczere-wsjo naj tytuł mnie zmylił najwyrazniej:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi