Misal Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 (edytowane) Jest transmisja na RAI Sport. Ciekawy komentarz. A to aerodynamico, a to curva, a to granda velocita - przed startem JACQUEMOD INGRID jakiś turysta zapędził się na trasę :eek: Będzie zjeżdżał po trasie Czasu mu nie mierzą Pokazali dolinę z góry, śniegu nie ma. Lindsey obejmuje prowadzenie. Dominique Gisin się wysypała - wstała nic się nie stało Maria Riesch tuż za Lindsey Anja Paerson wskakuje na II miejsce Na RAI Sport nie ma reklam Fraenzi AUFDENBLATTEN się pogubiła :eek: Chyba już znamy wyniki: Vonn Lindsay Paerson Anja Riesch Maria pzdr misal _________________ Edytowane 8 Styczeń 2010 przez Misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefas123 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Live http://www.fromsport.com/video-147379.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Vonn wygrała trzeci z rzędu zjazd - ciekawe, czy jutro dołoży następne zwycięstwo. Rękę jeszcze miała zabezpieczoną, ale jak widać w zjeździe jej to nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Jest transmisja na RAI Sport. Ciekawy komentarz. A to aerodynamico, a to curva, a to granda velocita - przed startem JACQUEMOD INGRID jakiś turysta zapędził się na trasę :eek: Będzie zjeżdżał po trasie Czasu mu nie mierzą Pokazali dolinę z góry, śniegu nie ma. Lindsey obejmuje prowadzenie. Dominique Gisin się wysypała - wstała nic się nie stało Maria Riesch tuż za Lindsey Anja Paerson wskakuje na II miejsce Na RAI Sport nie ma reklam Fraenzi AUFDENBLATTEN się pogubiła :eek: Chyba już znamy wyniki: Vonn Lindsay Paerson Anja Riesch Maria pzdr misal Co oznacza ten gorący raport? Gorączka Misala rośnie czy raczej spada? Ja bym wolał żeby spadała. Jak tam Michał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Całkiem nieźle, nie mierzę. Raport oznacza tylko to, że z nadmiaru wolnego czasu mogłem zasiąść przed TV i obejrzeć zjazd ze Schladmingu Ponieważ ja na narciarstwie alpejskim się w ogóle nie znam, to zafascynowały mnie tzw imponderabilia. Moim faworytem był gościu na trasie, zjeżdżający w asyście dwóch obsługantów. Absolutnie numer 1. Jestem ciekaw jak on tam się dostał. pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Jestem ciekaw jak on tam się dostał. I co mu za to zrobią :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Ale w TV był. Wydaje mi się, że na kombinezonie widziałem taką naszywkę "sk......ne.p." Który z naszych jest tam dzisiaj ? pzdr misal Zaraz SB nas wszystkich łuuuuup do śmietniczka :D Swoją droga ciekawe co u niego Rano mnie pocieszał, że myśl o kiełbaskach mu zaszkodziła :eek: _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Lodowe pułapki na alpejskich stokach http://sport.interia.pl/news/lodowe-pulapki-na-alpejskich-stokach,1421927 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi