KubaBB Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Jakoś nie lubię używać gogli, jeżeli nie muszę. Myślałam właśnie o okularach w sportowych oprawach... Gogle mi kiedyś uratowały twarz Poszły w strzępy po przejechaniu się na nich kilku metrów po zmrożonym śladzie od gąsienic ratraka dla tego też nawet przy ładnej pogodzie jeżdżę w goglach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow11 Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 No tak, wiem, że to bezpieczniejsze, ale mimo wszystko... taka już jestem, jak nie muszę to nie chcę zakładać Zdecydowanie wolałabym okulary, które od razy byłyby korekcyjne. A co do parowania to są też preparaty do czyszczenia, które od razy zapobiegają parowaniu, przypomniało mi się, że moja mama kiedyś coś takiego miała... Izofog się to chyba nazywało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi