zbyszek42 Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Witam, od kolegi usłyszałem informację, że jadąc A2 przez Graz-Klagenfurt-Villach jesteśmy skazani na jazdę jednym pasem z powodu remontów. Proszę o informację czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Witam, od kolegi usłyszałem informację, że jadąc A2 przez Graz-Klagenfurt-Villach jesteśmy skazani na jazdę jednym pasem z powodu remontów. Proszę o informację czy to prawda? Bzdura! Nie ma ani jednego zwężenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Bzdura! Nie ma ani jednego zwężenia! Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Na stronie: http://www.asfinag.at/index.php?idtopic=105 masz wszelkie aktualne informacje o sytuacji na autobahnach w Austrii Ponadto jak jedziesz to możesz sprawdzać on-line sytuację na drodze tutaj: http://mobile.asfinag.at pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 6 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Bardzo dziękuję za info i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Nie wiem gdzie się wybierasz, ale ja jednak nie jadę w tamtą stronę na Graz-Klagenfurt-Villach, tylko za Wiedniem ścinam S6 potem S36 i wskakuję na A10. Do Nassfeld dojechałem taką trasą z Cieszyna w 7,5 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 8 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 SB dziękuję za informację. Jadę do Dobbiaco. Rozumiem że z S36 w Judenburg zjeżdżam na 317 i dalej 96 do St. Michael, dalej A10 do Spittal, potem 100 do Sillian a dalej we Włoszech 49. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi