Misal Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 No to pierwsze koty za płoty Witaj Chłopie na forum, filmiki fajne, ale też coś czasami napisz od siebie. Liczę na to, że będziesz służył radą młodym adeptom freeskingu, a może też sam coś zyskasz czytając posty innych wariatów takich jak my. pzdr misal _________________ P.S. Homar, jakbym mógł to dałbym Tobie normalnie bana za: Wydaje mi sie ze temat można zamknać Szczepan skutecznie przepędzony 3:0 dla admina i modów Wyszło na Aklima: ... a Szczepan jak faktycznie ma charakter:rolleyes: to nie powinien unosić się honorem tylko wrócić na forum , wytłumaczyć co i jak i będzie OK i to mnie cieszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 Szczepan,witaj na forum! Sam ostatnio coraz bardziej interesuję się jazdą free,więc chętnie poczytam i popatrzę! Cieszę się,że wszystko się wyjaśniło i jest git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 To może będziemy mieć na stałe eksperta od freeski PS No drugiego po Andrzeju L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan.karpiel Napisano 11 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2010 To może będziemy mieć na stałe eksperta od freeski PS No drugiego po Andrzeju L. hehe Leski ma wieksze doswiadczenie ale zawsze chetnie pomoge. Tak apropos mam tutaj bardzo ciekawego niusa warto poczytac: http://www.salomonfreeski.com/pl/jib-academy.aspx P.S. Wszyscy moga przyjechac pojezdzic, chodzi tylko o dobra zabawe. To ograniczenie wiekowe tyczy sie tylko osob ktore jako "mlodziaki" beda braly udzial w konkursie gdzie bedzie mozna wygrac kilka fajnych nagrod firmy SALOMON. Kazdy jest mile widziany zeby wspolnie pojezdzic. Bez zapisow, poprostu kupujemy karnet i jezdzimy a my zawsze postaramy sie cos doradzic. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan.karpiel Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Trening do mistrzostw polski (PFO) jak narazie idzie bardzo dobrze. W zasadzie dopiero teraz mialem okazję przypomnieć sobie wszystkie tricki jakie umiałem w zeszłym sezonie ,ale musze przyznać ,że kosztowało mnie to troche bólu i nerwów. Zima nie jest łaskawa także i w Austrii dlatego nie miałem gdzie trenować. Większości z Was nic to nie powie ,ale nowy stylowy trick to Cork 5 Tail grab. Pozdrowienia z Mayrhofen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan.karpiel Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Tak apropos poprzedniego newsa filmik z mayrhofen znajdziecie tuta http://www.szczepankarpiel.com --> Mayrhofen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Szczepan. Te skoki sa niezwykłe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan.karpiel Napisano 15 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 Szczepan. Te skoki sa niezwykłe. Pozdrawiam. a tam odrazu niezwykle zwykle jak sie tylko chce. kazdy z Was moze probowac, wiadomo zaczynajac od podstaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 kurcze Szczepan, jak patrze na Twoją liczbę dni na nartach to .......ech:mad: jak dobijesz do 183 to nie będzie Ci się opłacało ich w ogóle odpinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 a tam odrazu niezwykle zwykle jak sie tylko chce. kazdy z Was moze probowac, wiadomo zaczynajac od podstaw. a jak próbować to od czego zacząć , jakie narty ,itp ? no i czy wg Ciebie są jakieś ograniczenia wiekowe:) , czy też zacząć może każdy , w każdym wieku a i jeszcze jedno : jeździsz tylko w snowparkach , czy też tematy freerajdowe nie są Ci obce? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan.karpiel Napisano 15 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 a jak próbować to od czego zacząć , jakie narty ,itp ? no i czy wg Ciebie są jakieś ograniczenia wiekowe:) , czy też zacząć może każdy , w każdym wieku a i jeszcze jedno : jeździsz tylko w snowparkach , czy też tematy freerajdowe nie są Ci obce? pozdr najlepiej w bezpiecznych snowparkach i porzadnyc w polsce takowych moze i nie ma ale zawsze znajdzie sie gdzies maly kiker z ktorego mozna poskakac. trening na zasadzie 180-360 stopni nawet w jezdzie albo w miejscu daje obeznanie sie z ruchem i staramy sie to przerzucic pozniej na wieksze loty i wolniejsze rotacje. co do nart to wiadomo tylko twin-tipy (narty podgiete z obu stron do jazdy tylem i przodem) bo tylem tez bardzo lubimy jezdzic. ograniczen wiekowych nie ma jednak ten kto mial stycznosc ze snowparkiem w wieku okolo 28-30 lat z regoly przerzuca sie na backcountry czyli skoki w puchu + jazda. freerajdu samego nie jezdze ale skoki w puchu nie sa mi obca i mam nadzieje ze za pare lat dam z siebie wszystko w takim "otwartym" terenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan.karpiel Napisano 15 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 kurcze Szczepan, jak patrze na Twoją liczbę dni na nartach to .......ech:mad: jak dobijesz do 183 to nie będzie Ci się opłacało ich w ogóle odpinać. no troche to wyglada inaczej jak sie mieszka za granica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.Doniec Napisano 15 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2010 Nawet w mieszkając w Polsce można jeździć 180 dni i więcej aczkolwiek mieszkając w IBK wychodzisz z domu i masz śnieg po nosem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 co do nart to wiadomo tylko twin-tipy (narty podgiete z obu stron do jazdy tylem i przodem) bo tylem tez bardzo lubimy jezdzic. a jak dobieramy długość takich nart ? ograniczen wiekowych nie ma jednak ten kto mial stycznosc ze snowparkiem w wieku okolo 28-30 lat z regoly przerzuca sie na backcountry czyli skoki w puchu + jazda. no to mnie grozi już tylko backcountry:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan.karpiel Napisano 16 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 a jak dobieramy długość takich nart ? no to mnie grozi już tylko backcountry:rolleyes: nie koniecznie, narty tak -5-10cm maxsymalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan.karpiel Napisano 17 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 3 rozgrzewkowy przejazd n kickerach w parku i cos tam lazy z raili. generlnie nie ma trickow bo za bardzo chce sie nam jezdzic a nie krecic ale moze cos tam bedzie. http://vimeo.com/8786144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 Nawet w mieszkając w Polsce można jeździć 180 dni i więcej Yhy, czyli zaczynamy pod koniec października i kończymy na początku maja A ta kryta hala zjazdowa całoroczna na obszarze RP to gdzie ?? Chyba ze chodzi Ci o takie mieszkanie w Polsce ze na 7 miesięcy wyjeżdżasz na narty na Alaskę np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan.karpiel Napisano 17 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 Yhy, czyli zaczynamy pod koniec października i kończymy na początku maja A ta kryta hala zjazdowa całoroczna na obszarze RP to gdzie ?? Chyba ze chodzi Ci o takie mieszkanie w Polsce ze na 7 miesięcy wyjeżdżasz na narty na Alaskę np. Akurat mógłbyś się zdziwić bo Marek siedzi tyle samo jeśli nie więcej dni na nartach a mieszka w Polsce :]. Chodziło mu o ilosc wyjazdow jaka robi w ciagu roku. Np. terz 31 jedzie do Japonii w poszukiwaniu puchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 Akurat mógłbyś się zdziwić bo Marek siedzi tyle samo jeśli nie więcej dni na nartach a mieszka w Polsce :]. Chodziło mu o ilosc wyjazdow jaka robi w ciagu roku. Np. terz 31 jedzie do Japonii w poszukiwaniu puchu. Jeżeli ma się możliwości jazdy na nartach "zawsze i wszędzie" to jaki sens ma przytaczanie gdzie się mieszka (lub bardziej jest zameldowanym) do porównania możliwych do wykorzystania dni w roku na białym. Po prostu się jeździ i korzysta. A mieszkać można tez w RPA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan.karpiel Napisano 17 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 Jeżeli ma się możliwości jazdy na nartach "zawsze i wszędzie" to jaki sens ma przytaczanie gdzie się mieszka (lub bardziej jest zameldowanym) do porównania możliwych do wykorzystania dni w roku na białym. Po prostu się jeździ i korzysta. A mieszkać można tez w RPA. Mial na mysli to ze jak sie chce to mozna miec taka mozliwosc prosta sprawa...chiech=moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 Mial na mysli to ze jak sie chce to mozna miec taka mozliwosc prosta sprawa...chiech=moc Oczywiście i bezdyskusyjnie Lokalizacja - miejsce zakotwienia nie dysklasyfikuje możliwości jeżdżenia. Choć uwierz ze ja bardzo chce, a nie mogę Twój wzór nie zawsze się spełni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan.karpiel Napisano 17 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 Oczywiście i bezdyskusyjnie Lokalizacja - miejsce zakotwienia nie dysklasyfikuje możliwości jeżdżenia. Choć uwierz ze ja bardzo chce, a nie mogę Twój wzór nie zawsze się spełni wiadomo ze trzeba to zawsze odpowiednio zaplanowac duzo wczesniej ale jak to mówią Carpe Diem w kazdym razie http://www.szczepankarpiel.com --> Mayrhofen #2 News z kilkoma fotkami i iflmikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan.karpiel Napisano 5 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 Poraz 3 z rzedu udalo mnie sie wygrac mistrzostwa polski, hat trick...dlugo na to pracowalem i ciesze sie z tego cale info wraz z fajnymi zdjeicami i naprawde ciekawymi railami jakie robilismy przed i po zawodach w Zakopanem, Katowicach i Krakowie. Zapraszam http://www.szczepankarpiel.com --> BIGGER UPDATE ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 BRAWO, BRAWO, BRAWO !!! I gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepan.karpiel Napisano 5 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 BRAWO, BRAWO, BRAWO !!! I gratulacje thz trzeba bylo sie naszarpac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi