Misal Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Każdy pracuje na swój wizerunek, takiego się dorobiliście:D Sławek, Tobie wyjazdy na narty najwyraźniej szkodzą :eek: Nie się dorobiliśmy, tylko zawdzięczamy stereotypom powstałym po kontaktach z "6 miesięcznymi warszawiakami" Poza tym to czytaj między wierszami pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Odpuść Misal... Szkoda zachodu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Smietniczek Tu zamierzam przenosić posty z innych tematów które zdecydowanie odbiegły, nie nawiązują i nic nie wnoszą do tematu. Myślę że koncept uzyska aprobatę pozostałych moderatorów:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 przenoszenie watków-postów odbiegajacych od innych kwestii to bedzie dopiero SMIETNICZEK:eek: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Sławek, Tobie wyjazdy na narty najwyraźniej szkodzą :eek: _________________ ] Dajcie się wypowiedzieć Wszystkim,usuwajcie wulgarne posty:rolleyes:Każdy chce się podzielić swoimi wrażeniami.opinią i faktami;)Porządkujcie,ale nie róbcie cenzury;) Sławkowi narty służą,gorzej z tym powrotem do rzeczywistości;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 5 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Tu zamierzam przenosić posty z innych tematów które zdecydowanie odbiegły, nie nawiązują i nic nie wnoszą do tematu. Myślę że koncept uzyska aprobatę pozostałych moderatorów:). Zrób ankietę Jakbym wiedział to bym Ci wczoraj nie powiedział pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Zrób ankietę Jesteś na tak:) dziękuję Bończa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 5 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Jakbym wiedział to bym Ci wczoraj nie powiedział Prędzej bym usuwał posty, bo tak to są wyrwane z kontekstu i nie wiadomo czego dotyczyły. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Prędzej bym usuwał posty, bo tak to są wyrwane z kontekstu i nie wiadomo czego dotyczyły. pzdr misal Nie chciałem tak, bo już wielokrotnie było tak że ktoś maił potem pretensje że coś zniknęło, a tak może każdy w śmietniczku pogrzebać jak ma czas i ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Prędzej bym usuwał posty, bo tak to są wyrwane z kontekstu i nie wiadomo czego dotyczyły. pzdr misal Panowie nie na forum,macie inne narzędzia i kontakt;)Nie musimy wiedzieć,co Nas czeka w Nowym Roku;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Jesteś na tak:) dziękuję Bończa? Mowa jest srebrem, a milczenie złotem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Jak już porządki się kroją to...... czy to usuwając czy tez przenosząc post do właściwego wątku w dobrym tonie jest poinformować o tym użytkownika na pm. Jeżeli wejdzie wersja - opcja "śmietniczkowa" to raczej też. Coś mi się bajka o wole przypomniała....... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Sławek, a będzie w postach dopisek: "post przeniesiony do śmietniczka" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 I mają swój folwark................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 A więc mogę wpisać tu moje może nie najbystrzejsze spostrzeżenie, a mianowicie tzw "kapust jeżdżących" na top dechach, zjawisko zauważalne od kilku lat na naszych stokach i tam gdzie się pojawią "nasi" . Rozumiem powiedzmy komercjalizm itd... ale luuuudzie bez przesady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 A więc mogę wpisać tu moje może nie najbystrzejsze spostrzeżenie, a mianowicie tzw "kapust jeżdżących" na top dechach, zjawisko zauważalne od kilku lat na naszych stokach i tam gdzie się pojawią "nasi" . Rozumiem powiedzmy komercjalizm itd... ale luuuudzie bez przesady.... Cholera dobrze, że nie kupiłem nic rzucającego się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Mysiu spokojnie, przecież nie jesteś "kapustą" i możesz (o ile już nie musisz ) mieć top narty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Chyba ja tak mam jak "kapusta" tz na topowych nartach pojade wszystko a na badziewiach niestety dla przykladu: na stromym twardym stoku zarzuci mnie jak po "spozyciu" pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Szanowny Alfredzie jak chciałeś mi dogryźć to niestety nie udało się. Wiesz o kim mówię i czasem sam w duchu jak widzisz gościa płużącego na SL12 Atomica to wiesz dobrze że padł ofiarą sprzedawcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Szanowny Alfredzie jak chciałeś mi dogryźć to niestety nie udało się. Wiesz o kim mówię i czasem sam w duchu jak widzisz gościa płużącego na SL12 Atomica to wiesz dobrze że padł ofiarą sprzedawcy... Nie dogryzam, przyznaje, ze sie odgryzam bo czasami nie mam wyboru i tez nie wszystkim. Poruszyles temat topowych nart dla poczatkujacych. Na ten temat mam ugruntowane obserwacjami i wlasnym doswiadczeniem poparte zdanie. Brzmi ono najkrocej tak jak juz napisalem poprzednio a odnoszac sie do Twojego wpisu powiem, ze na Sl 12 ewolucje katowe wykonuje sie co najmniej tak amo latwo jak na tz badziewiu. Jak widze goscia pluzacego na nartach topowych to mysle, dlaczego dal tyle kasy na narty a szkoda mu 10% tych wydatkow na instruktora. Byc moze nie zalowal by kasy na szkolenie gdyby wiedzial, ze instruktorzy narciarscy to nie tylko plug i luki pluzne. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi