aklim Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 dzisiejszy SL pań w plecy:( ale typuję kolejne zawody : 06.01.10 SL M 1. Ivica Kostelic 2. Manfred Pranger 3. Julien Lizeroux 08.01.10 DH K 1. Goergl Elisabeth 2. Riesch Maria 3. Jacquemod Ingrid 09.01.10 DH K 1.Vonn Lindsay 2.Goergl Elisabeth 3.Riesch Maria 09.01.10 GS M 1. Blardone Massimiliano 2. Raich Benjamin 3. Hirscher Marcel 10.01.10 SG K 1. Vonn Lindsay 2. Styger Nadia 3. Tina Maze 10.1.10 SL M 1. Herbst Reinfried 2. Lizeroux Julien 3. Silvan Zurbriggen poszło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 6.1.2010 - SLM - Slalom mężczyzn Zagreb 1.PRANGER Manfred 2.HERBST Reinfried 3.RAICH Benjamin 8.1.2010 - DHL - Zjazd kobiet Haus in Ennstal 1.VONN Lindsey 2.BRYDON Emily 3.RIESCH Maria 9.1.2010 - DHL - Zjazd kobiet Haus in Ennstal 1.BRYDON Emily 2.VONN Lindsey 3.RIESCH Maria 9.1.2010 - GSM - Slalom Gigant mężczyzn Adelboden 1.Blardone Massimiliano 2.RAICH Benjamin 3.Moelgg, Manfred 10.1.2010 - SGL - Super Gigant kobiet Haus in Ennstal 1.VONN Lindsey 2.RIESCH Maria 3.GOERGL Elisabeth 10.1.2010 - SLM - Slalom mężczyzn Adelboden 1.HERBST Reinfried 2.KOSTELIC Ivica 3.PRANGER Manfred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 06.1.2010 slalom mężczyzn 1.Herbst Reinfried 2.Pranger Manfred 3.Raich Benjamin 08.1.2010 zjazd kobiet 1.Brydon Emily 2.Goergl Elisabeth 3.Vonn Lindsey 09.1.2010 zjazd kobiet 1.Vonn Lindsey 2.Hoelzl Kathrin 3.Brydon Emily 09.1.2010 slalom gigant mężczyzn 1.Dider Cuche 2.JANKA Carlo 3.Benjamin Raich 10.1.2010 super gigant kobiet 1.Andrea Fischbacher 2.Elisabeth Goergl 3.Manuela Moelgg 10.1.2010 slalom mężczyzn 1.Benjamin Raich 2.Manfred Moelgg 3.Reinfried Herbst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 5 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2010 Zachęcam nowych uczestników konkursu do sprawdzenia swoich typowań: http://www.misal.pl/skionline/konkursy/20100103/KONKURS1.HTM pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Po II dniu Johnny się trzyma http://www.misal.pl/skionline/konkursy/20100103/KONKURS2.HTM pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Dzięki - udało się wskoczyć pierwszy raz do "10" - nawet nie mażyłem o "pudle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 za to ja tak pocelowałem ze chej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2010 Po II dniu Johnny się trzyma ... A jak tym razem "celnie" strzelałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Po DHL z 8.01.2010 http://www.misal.pl/skionline/konkursy/20100103/konkurs3.htm pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Po DHL z 8.01.2010 http://www.misal.pl/skionline/konkursy/20100103/konkurs3.htm pzdr misal _________________ zaaaaaaaaaaaaszalałem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 dni mi się pomyliły ciekawe czy jutro panie znowu tak samo będą na podium, mogą być w innej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Wow:eek:, to mi się kobity spisały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Po sobocie: http://www.misal.pl/skionline/konkursy/20100103/konkurs4.htm pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 IX konkurs przeszedł do historii Gratulacje dla zwycięzców http://www.misal.pl/skionline/konkursy/20100103/konkurs5.htm W Pucharze Prezesa rywalizacja wygląda bardzo interesująco http://www.misal.pl/skionline/konkursy/PUCHAR.HTM pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz997 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 konkurs Szkoda że wygrałem ten konkurs, bo jak nagrody nie dostałem tak pewno nadal nie dostanę .... ((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Łukasz, Powpisuj w profilu swoje dane, to sekretariat Prezesa będzie wiedział gdzie zajefajny plecak wysłać No i Gratulacje przede wszystkim pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Ale spadłem... :eek: I to z wysokości! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 A tak dobrze żarło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Szkoda że wygrałem ten konkurs, bo jak nagrody nie dostałem tak pewno nadal nie dostanę .... ((((((( Czy Wy to czytacie? Bo nie wierzę własnym oczom!!! :eek::eek::eek: Gość pisze, że nie dostał nagrody 3 godziny po ogłoszeniu wyników przez Misala! :eek: Po pierwsze nie jestem Turbodymomenem i nie dostarczam nagród zanim je przyznam! Przecież wyniki ogłoszone zostały 3 godziny temu, a Ty już piszesz do mnie grypsy! Po drugie poczytaj regulamin konkursu. Jest w nim napisane, że aby otrzymać nagrodę trzeba wypełnić dane. Ty ich nie wypełniłeś! Gdzie, komu mam wysłać nagrodę!? Po trzecie jak piszesz do mnie to się chociaż podpisz, bo takie grypsy od razu kasuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Może wygrał któryś wcześniejszy konkurs,tylko nie doczytał co trzeba zrobić,aby otrzymać nagrodę? Stąd może taki dziwny tekst przy kolejnej wygranej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 No toś chłopie lekko wnerwił Prezesa :eek: Duża sztuka, bo to niespotykanie spokojny facet Jedyna opcja, to jesteś jutro koło południa w redakcji w B-B, zabierasz Dyrekcję na obiad - Dyrekcja wskaże lokal - i po obiedzie wracasz z plecaczkiem do domu. JC - załatwiłem Tobie jutrzejszy lunch pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Johnny :eek: A ja tak w Ciebie wierzyłem :eek: W Pucharze Prezesa masz wszystkich grających do tej pory pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Może wygrał któryś wcześniejszy konkurs,tylko nie doczytał co trzeba zrobić,aby otrzymać nagrodę? Stąd może taki dziwny tekst przy kolejnej wygranej? Też w pierwszej chwili tak pomyślałem, ale sprawdziłem i nie mogłem uwierzyć! :eek: Wysłał do mnie już dwa emaile o treści - dostane tą nagrodę za wygraną ??? - bez podpisu, bez informacji: kto, co i kiedy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Jacku, Szczęście go zaślepiło Przecież wygrana w konkursie to więcej niż 6 w Totka pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Może wygrał któryś wcześniejszy konkurs,tylko nie doczytał co trzeba zrobić,aby otrzymać nagrodę? Stąd może taki dziwny tekst przy kolejnej wygranej? chyba nie bardzo po ten jego post z pretensja o nagrode byl jego drugim na forum a zarejestrowal sie na nim w styczniu wiec nie wiem o co gosciowi chodzi.. troche sie chlopak pospinal.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi