Misal Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 żeby nie przesłodzić, zakładam wątek o negatywach :eek: Tutaj wpisujemy co się nam nie podobało w tym roku na Forum. I od razu wpisuję swój typ: 1. ścięcie Bobica z Mysiaukiem skutkujące wycofaniem się Roberta z czynnego udziału na forum pzdr misal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Czy Robert wycofał się całkowicie z Forum? Przecież po tamtej sytuacji zrezygnował tylko z funkcji ale na Forum bywał - faktycznie od pewnego czasu go nie ma... To jak to wygląda w rzeczywistości bo ja to ciemny w temacie jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 czasem , faktycznie na forum było zbyt "charakternie" , a przecież wszyscy aktywni forumowicze są tutaj bo chcą a nie muszą ( tak mi się przynajmniej wydaje ) i jak już ktoś ma na jakiś temat inne zdanie to w dyskusji używajmy siły argumentu a nie argumentu siły PEACE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Młodzi gniewni Jak w temacie z brakiem szacunku dla starszego pokolenia. Z brakiem szacunku dla bardziej doświadczonych (nie tylko w zagadnieniach narciarskich). Ale takie są prawa młodości........ Może już za stary grzyb się robię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Dla mnie największym minusem było to... że się tak późno zarejestrowałem:D:D:D Co do dysput na forum, tutaj przynajmniej rozmowy są konkretne i z reguły na temat. Że czasami ostre .. no cóż narciarze to twardziele:) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 ja nie widzu negativów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Zniknięcie Bobica jako "niesprzedawcy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Zniknięcie Bobica:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 forum się niekiedy wiesza i bobic zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Nie poznałem żadnych koleżanek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Rafek powiem tak może i lepiej że nie poznałeś , zawsze to bezpieczniej . Tez mi trochę brakuje tego ciętego humoru Bobka, może zrobimy tak : Bobic hop hop !!!! Jesteś tam???!!! ODEZWIJ się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 A ten Bobic to jakiś guru czy co?? może ołtarzyk trzeba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 31 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Staszek, Wejdź w listę użytkowników, znajdź Bobic'a, poczytaj jego posty i wątki w których się udzielał. Dodam tylko, że do X'2009 (a więc przed tym jak do nas dołączyłeś) Bobic był moderatorem i forum jest takie jakie jest w dużym stopniu również dzięki niemu. pzdr misal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 A ten Bobic to jakiś guru czy co?? może ołtarzyk trzeba zrobić Bobic to bardzo fajna osoba,dobrze znająca się na sprzęcie i w ogóle na tematach narciarskich.Stale obecny i służący radą - szkoda,że gdzieś nam zniknął. Ołtarzyków na pewno nie trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 wiecie co -mnie cos chyba omineło z bobicem łot hapynnnnnn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Może kiedyś Bobic się nawróci i powróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 2 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2010 Ja proszę w tym roku o porządkownie forum. Z racji wieku jest tu już dosyć duża baza informacji i aby było przejrzyście i czytelnie proszę o usuwanie (bądź charakterystyczne zaznaczanie) postów nie wnoszących nic do dyskusji, powtarzających się tematów lub też innych bzdur. Mam nadzieję, że się nikt nie obrazi, a większość będzie zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2010 Jeśli uznasz jakiś post za OT, bzdurę, czy z innego powodu nieodpowiedni, to używaj trójkąta, aby nas o tym powiadomić, ponieważ nie jesteśmy w stanie czytać wszystkich postów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 2 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2010 Jeśli uznasz jakiś post za OT, bzdurę, czy z innego powodu nieodpowiedni, to używaj trójkąta, aby nas o tym powiadomić, ponieważ nie jesteśmy w stanie czytać wszystkich postów. Ok, bardzo dziękuję! O to mi właśnie chodzi, ze czasami tracimy czas na czytanie i odpowiadanie na coś co było, a w tym momencie można zrobić coś innego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 2 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2010 Wielkim negatywem jest blokowanie treści (dla niektórych są to reklamy), które naprawdę się przydają. Przykładem jest ten temat. Przecież takie treści przyciągały by większą ilość osób. Mnie osobiście informacja o darmowym szkoleniu, czy tańszym wyjeździe gdzieś w alpy bardzo zaciekawi. Na czym niby straci ten portal, jeśli ktoś dla nas (narciarzy) organizuje np. wyjazd czy szkolenie?? Dziwne, a nawet śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi