pablo_duch Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Jeszcze parenascie godzin i Nowy Rok sie pojawi wiec Ja wraz z Moja zonka Kasikiem chcialbym Wam złozyc serdeczne zyczenia-duzo szczescia i Radosci i bardziej obfitych zim niz TA.Duzo sniegu i czestego zakładania Nart.Szesliwego Roku 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Ja wraz z żoną i planktonem* również dołączam się z życzeniami Szczęśliwego Nowego 2010 Roku dla wszystkich forumowiczów i waszych rodzin:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Ja tez zycze wszystkim szczęsliwego nowego co by ten 2010 był jeszcze lepszy niz 2009:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Ja życzę spokojnego roku, bez niechcianych niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misia Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Ja tez zycze wszystkiego dobrego w Nowym Roku, a przede wszystkim fajnych wyjazdów, szaleństw na stoku bez kontuzji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Zdrowia, kondycji i jak najwięcej spotkań w naszych ulubionych miejscach :D pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 BoSKIego roku 2010. Udanych śmigów i śmiatów, śniegu po pachy:D I ZDROOOOOOOOOOOOOWIA na to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Ja się również dołączam. Życzę wam wszystkim dużo zdrowia, zero kontuzji, śnieżnego sezonu, pustych i szerokich stoków, oraz przepięknych zjazdów!!! NAJLEPSZEGO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Wszystkiego najlepszego: dużo zdrowia i jeszcze więcej śniegu (na stokach:)) !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Spełnienia wszystkich marzeń.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Żeby rok 2010 był bielszy niż 2009, zdrowia i spełnienia marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Życzę wszytkim sezonu do maja, oraz wszytkego dobrego w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paolo18 Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 ode mnie rowniez "Pomyslnosci w Nowym Roku" ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Również życzę jak najwięcej tych pozytywnych niespodzianek i spełnienia marzeń w Nowym 2010 Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Oczywiście życzę wszystkim by Nowy Roczek był lepszy od starego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Przede wszystkim życzę opadów śniegu i mrozu! Tak poza tym zdrówka,przyjaciół,duuuużo pieniędzy i realizacji wszystkich marzeń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Wszystkiego najlepszego i zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia w Nowym 2010 Roku dla wszystkich znajomych i nieznajomych ale pozytywnie zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Jak największej ilości dni spędzonych na nartach w 2010 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 zycze wam wszystkim - sezonu od listopada do maja !! - nowych inwestycji w polskich górkach - swietnych dróg i uczynnych drogowców co by zawsze o swicie dalo sie do stoku dojechac !! i wszystkiego co siedzi wam w glowach ... szczescia w calym nadchodzacym juz wielkimi krokami 2010 roku !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 Wszystkim wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Oby był to dobry i spokojny rok. No, i dużo, dużo nart! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2010 Najwazniejsze dobrze rok zaczac, np. jadac 6 km gondola, skad wlasnie Was pozdrawiam- szczesliwego nowego roku ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2010 Do wszystkich Żyjecie? Bo ja tak. Na szczęście żyję i to zdrowo. Grunt to mieć umiar. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aries7 Napisano 1 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2010 Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Jak najwięcej śniegu i dni na nartach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmusial Napisano 4 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Szczęśliwego Nowego Roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi