1973marcin Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Marcin,a jakie wiązania wybrałeś do tych "miśków":p:rolleyes: http://www.skionline.pl/sprzet/?co=kolekcje_wiazania&id_grupy=57&id_modelu=12 coś takiego tylko że skala zaczyna sie od 8 i nowe skistopy 115 , a jak nie będzie pasować ten skistop to jeszcze jedne tyrolie są przygotowane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Jadę na Stubai 4-11 kwitnia jeżeli ktoś się wybiera chetnie spotkam się z nim na lodowcu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 Zillertal 18-21.03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bublo Napisano 18 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2010 20-27.03 marilleva 1400, 4 osoby w tym 2 nieletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Ktoś się wybiera na Pilsko jutro rano ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Plan jest taki: sobota - Chopok, niedziela - Łomnica, A jak wyjdzie to się dopiero okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Ja i Aklim prawdopodobnie jutro pośmigamy na Pilsku narada wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Ja jutro pedze z rana na Jaworzyne Krynicka:) 2 lub 4 godz na trasach z lewej strony góry.. powinno byc pusto z rana.. i to jeszcze nie koniec sezonu hehe nie dam sie tak łatwo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Jutro-Stożek No cóż... Krzesło na Stożku stoi już od tygodnia :( Kilku atakowało problem i poległo. Właściciel przestał liczyć straty... :mad::mad:czeka na nowy napęd. Spróbuję jutro z TYM POTWOREM powalczyć -TRZYMAJCIE KCIUKI !!! Jak nie wyjdzie to rozładuję emocje na talerzu obok :D:D: P.S. Chcę wyskoczyć z córką 28.04-03.05 gdzieś na lodowiec w Austrii. Znajomi coś kluczą i się wykręcają, (jeden nawet stłukł kolano na... lodowisku :eek:) więc szukam chętnych tj. max 2 osoby na ewentualny wspólny wyjazd i nartowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Ja i Aklim prawdopodobnie jutro pośmigamy na Pilsku narada wieczorem Ja ustawiłęm budzik na ....wczesne rano chcę dać radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 19 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2010 Ja ustawiłęm budzik na ....wczesne rano chcę dać radę Ma ktoś plany na niedzielę? Bo ja też wstaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 Jednak rozdziewiczam Alpy w tym Sezonie. Na 99% - 9 kwietnia moje pierwsze Alpy - Solden (tydzień). Zastanawia mnie tylko, czy to dobry wybór jak na tę porę roku...? Niestety, ponieważ na ten wyjazd jadę "na przyczepkę" - nie mam za bardzo wpływu na dobór miejsca... ...ale i tak się cieszę na ten wyjazd (dzisiaj wertowałem stronkę http://www.soelden.com - wygląda całkiem, całkiem...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 W tym terminie to całkiem niezły wybór, jeden z nowocześniejszych ośrodków w Austrii, górna półka, ośrodek popularny i mocno odwiedzany, dużo tras na sporych wysokościach - dobra propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 Na 99% - 9 kwietnia moje pierwsze Alpy - Solden (tydzień). Zastanawia mnie tylko, czy to dobry wybór jak na tę porę roku...? Niestety, ponieważ na ten wyjazd jadę "na przyczepkę" - nie mam za bardzo wpływu na dobór miejsca... ...ale i tak się cieszę na ten wyjazd (dzisiaj wertowałem stronkę http://www.soelden.com - wygląda całkiem, całkiem...). niezly strzal jak na poczatek poznawania Alp, Sölden to w koncu jeden z lepszych osrodkow w Tyrolu, ja jutro posmigam troche po sasiedzku na Pitztalu bo w dole zapowiada sie poczatek lata tej wiosny, pozdro i udanego nartowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 Na 99% - 9 kwietnia moje pierwsze Alpy - Solden (tydzień). Zastanawia mnie tylko, czy to dobry wybór jak na tę porę roku...? Niestety, ponieważ na ten wyjazd jadę "na przyczepkę" - nie mam za bardzo wpływu na dobór miejsca... ...ale i tak się cieszę na ten wyjazd (dzisiaj wertowałem stronkę http://www.soelden.com - wygląda całkiem, całkiem...). Górna półka;)cenowo tak,ale .....:pGeneralnie nie odbiega od normy tyrolskich lodowców,trasy szerokie-głównie łatwe,ale można wybrać warianty trudniejsze;)nie ryzykując śmierci pod lawiną.Sama miejscowość przereklamowana-może jest kupa dyskotek i lokali dla odmiennych,ale nie różni się zbytnio od innych miejscówek w Tyrolu:pJak na początek przygody lodowcowej najlepszy jest Pitztal lub Kaunertal.Latem piekniej niż zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 1 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 2.04.2010 - Białka:D lece jutro z rana.. bedzie 5 na minusie także twardo powinno byc:) trzeba korzystac poki sie da.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 1 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 ja zadam relacje z soszowa w sobote. Narazie wisła, słowaków zostawie na zakończenie sezonu za tydzien lub dwa:) Narazie jest optymistycznie w tatrach ma padac śnieg!!! Na południu śnieg z deszczem, lepsze to niż sam deszcz a może jakiś górski mikroklimacik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 2 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Sobota: Rusin lub Jurgów lub: http://www.holidayinfo.sk/sk-sk/winter/gallery/?id=689402&page=1&t=1270188957 jeszcze się zastnawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 2 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2010 weź jeszcze chopok pod uwagę będą lepsze warunki niż na vratnej. hihihi a u nas +2 i intensywne opady śniegu z deszczem, czyli w górach śniegu:) Może ten sezon jeszcze nie jest stracony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 2 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2010 weź jeszcze chopok pod uwagę będą lepsze warunki niż na vratnej. hihihi a u nas +2 i intensywne opady śniegu z deszczem, czyli w górach śniegu:) Może ten sezon jeszcze nie jest stracony? Chopok już chyba ciut za daleko. Myślalem jeszcze o Wysokich Tatrach ale chyba Rusin mi starczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 jutro kierunek Stubai:D będę tam nartował w zacnym towarzystwie (m.in. forumowym) od czwartku do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 Aklim - zazdrość to jedyne uczucie, które teraz odczuwam Miłego nartowania. BTW w natłoku informacji widziałem, że szykuje się małe wspólne spotkanie na podhalu w sobotę (rusinski?) z radością się dołączę, choć chętniej bym widział niedzielę so what ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2010 no ja w weekend niestety nie mogę chociaż bardzo chętnie spotkałbym się z koleżankami i kolegami co by razem ponartować a i też podyskutować o ostatnich burzliwych wydarzeniach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Aklim - zazdrość to jedyne uczucie, które teraz odczuwam Miłego nartowania. BTW w natłoku informacji widziałem, że szykuje się małe wspólne spotkanie na podhalu w sobotę (rusinski?) z radością się dołączę, choć chętniej bym widział niedzielę so what ? Rusin w sobotę. Niestety dla mnie niedziela nie wchodzi w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 7 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2010 Mysiek, siódmego dnia się odpoczywa, nie szóstego, no chyba, że .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi