SB Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 To ja przyjąłem całkiem inną strategię, na razie siedzę już miesiąc na d... ale za dwa tygodnie fiuu... i będę mógł sobie poleżeć na leżaczkach w pięknych okolicznościach przyrody:D No i karnecik sezonowy zostanie dobrze wykorzystany przy okazji coby sie nie marnował No bo Cię bieda przycisnęła i musisz oszczędzać, no i muszę przyznać że w dobie kryzysu to jest jedyna słuszna strategia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 No tak, nie stać mnie na jazdę na rodzimych stokach, zarówno finansowo jak i mentalnie, no jakoś w tym sezonie nie mogę sie przełamać i naszych stoków chyba nie zaliczę ni razu - pierwszy taki sezon w mojej karierze. Cóż - kryzys to kryzys, dobrze,ze nie wieku średniego:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Ale Panowie, u nasz;) kamieni nie ma na stokach (Podhale), a tam to musicie szrotówki jakieś zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Wojtuś, wprawiasz mnie w zdumienie, z tego co wiem to odpuściłeś wyjazd alpejski z powodu.... program oszczędnościowy.... podliczam Ci km. z ostatniego tygodnia tylko: Sobota - trasa Mikołów-Rzyki-Mikołów = 130 km Niedziela - trasa Mikołów-Sihelne-Mikołów = 190 km Ten weekend - trasa Mikołów-Białka-Mikołów i coś na miejscu = 350 Razem: 670 km Paradoksalnie wyszło tyle co w jedną stronę do miejsca gdzie miałeś się znaleźć, przy czym poniosłeś te koszty sam:rolleyes:, a nie przez 3 czy 4:rolleyes: Normalnie tak se myślę że dostałeś zajebistą podwyżkę Tylko trzeba mieć ten urlop ... Ja wydaję podobnie, bo po prostu w piątek do późna robię, czasem wychodzi potem że w sobotę trezba jeszcze przyjść ... i tak z planów nici. A w niedzielę trzeba się wyspać bo w poniedizałek jazda od rana. A urlop planuję jak co roku na maj i pewnie jak od 3 lat dostanę w listopadzie - "bo przezcież musisz wybrać przed końcem roku" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yetik Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 Witam wszystkich, bedzie ktos jutro w ktoryms z osrodkow Salzburgerlandu? moze w Obertauern? chetnie bym sie podlaczyl na wspolne jezdzenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 No tak, nie stać mnie na jazdę na rodzimych stokach, zarówno finansowo jak i mentalnie, no jakoś w tym sezonie nie mogę sie przełamać i naszych stoków chyba nie zaliczę ni razu - pierwszy taki sezon w mojej karierze. Cóż - kryzys to kryzys, dobrze,ze nie wieku średniego:D no to ja też Ci współczuję....takie obcojęzyczne środowisko...naprawdę żal:D:D:D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkristoff Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 No tak, nie stać mnie na jazdę na rodzimych stokach, zarówno finansowo jak i mentalnie, no jakoś w tym sezonie nie mogę sie przełamać i naszych stoków chyba nie zaliczę ni razu - pierwszy taki sezon w mojej karierze. Cóż - kryzys to kryzys, dobrze,ze nie wieku średniego:D musze Cie pocieszyc, mozna z tym zyc, moja narta nie stanela na polskim stoku od dobrych paru lat i nawet daje sobie z tym rade, choc nieraz z sentymentem wracam do pierwszych krokow narciarskich w szczyrku no ale to juz zupelnie inna historia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Waham się na weekend z wyjazdem do Zakopca... Mam ochotę na Gąsienicową - ale pogoda niewyraźna no i warunki niepewne Wyjazd przełożony na 04.03 do 07.03 - pogoda niestety fatalna...no ale ma być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 1 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2010 (edytowane) 6-13.03.2010 Dolomiti Superski w piatek o 20 ruszam z famili juz po raz czwarty we włoskie Dolomity:D docelowy ośrodek - Val Di Fassa, noclegi w Campestrini, startowac w góre bede z Campitello. Skipass na całe Dolomiti Superski bo w planie oczywiscie wypady do Val Gardena, Alta Badia, Arraba/Marmolada itp! oby tylko pogoda dopisala to bedzie sie dzialo, jakby ktos jechal w tym okresie to niech da znac! P.S. Własnie ustalilismy ze wszystkimi uczestnikami wyjazdu ze w sobote 6.03 otwieramy wyjazd jazda na Kronplatz'u:D i dopiero później do Campestrini hehe.. oj bedzie sie dzialo:P Edytowane 2 Marzec 2010 przez smiths23 P.S.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 Zillertal Zell am Ziller w dniach od 06.03.2010 do 13.03.2010. Jazda na Zillertalarenie i ewentualnie wybierzemy się na TUX-a. Jak by kto był w tym terminie to niech odpisze w tym wątku. Można się zgadać na WZF:). Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 Witajcie, 13 - 20.03 Innerkrems/Katschberg 20 - 27.03 Dolomity dolina Fassy i okolice. Jeśli miałbym okazję spotkać tam kogoś z Was to dajcie znać. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 No to niestety miniemy się na autobahnie:) Udanego wyjazdu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 (edytowane) Witajcie, 13 - 20.03 Innerkrems/Katschberg 20 - 27.03 Dolomity dolina Fassy i okolice. Jeśli miałbym okazję spotkać tam kogoś z Was to dajcie znać. Grzegorz Od 13-tego będzie Mihumor w TH a to rzut beretem i ten sam skipass. Tylko się nie "spotkajcie":eek::eek::eek: tak jak my z "marczello" http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=93153&postcount=18 przejrzystości Cały temat: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=10227&highlight=figo+woku+kamery Edytowane 2 Marzec 2010 przez SB dla lepszej przejrzystości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 Tylko się nie "spotkajcie":eek::eek::eek: tak jak my z "marczello" http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=93153&postcount=18 przejrzystości Znając siebie (co nieco), w roli marczella się nie widzę, juz raczej w twojej (czyli tego przyłapanego). Już dwukrotnie natknąłem się na ludzi z firmy w Dolomitach. Z jednym jechałem jedną gondolą a drugiemu nawet udzieliłem wskazówek którędy ma jechać. Od pierwszego dowiedziałem się o tym fakcie dopiero w kraju, drugi był bardziej zdecydowany i "przedstawił" się dziękując za wskazówkę. Dlatego wolę się jakoś umówić/przygotować psychicznie na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 (edytowane) Witajcie, 13 - 20.03 Innerkrems/Katschberg 20 - 27.03 Dolomity dolina Fassy i okolice. Jeśli miałbym okazję spotkać tam kogoś z Was to dajcie znać. Grzegorz Ja będę od 19.03 koło Kronplatzu i pewnie na Sella Ronde wpadnę. A być może do 19.03 w Matrei, więc tez niedaleko. Edytowane 2 Marzec 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 Znając siebie (co nieco), w roli marczella się nie widzę, juz raczej w twojej (czyli tego przyłapanego). Już dwukrotnie natknąłem się na ludzi z firmy w Dolomitach. Z jednym jechałem jedną gondolą a drugiemu nawet udzieliłem wskazówek którędy ma jechać. Od pierwszego dowiedziałem się o tym fakcie dopiero w kraju, drugi był bardziej zdecydowany i "przedstawił" się dziękując za wskazówkę. Dlatego wolę się jakoś umówić/przygotować psychicznie na spotkanie. My nie wiedzieliśmy o tym fakcie,że jesteśmy w tym samym miejscu i czasie.:eek: I to jest tragicznie śmieszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 Witajcie, 13 - 20.03 Innerkrems/Katschberg 20 - 27.03 Dolomity dolina Fassy i okolice. Jeśli miałbym okazję spotkać tam kogoś z Was to dajcie znać. Grzegorz Grzesiu, Uważaj, bo znane są przypadki że 2 tyg. ciągiem na nartach zaszkodziło;) Ale baw się dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 6-13 .03 będe w Nassfeld. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 2 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2010 W najbliższą niedziele niestety tylko Pilsko ale na STOCKLI LASER CROSS CR24 będę je testował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 3 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2010 Uważaj, bo znane są przypadki że 2 tyg. ciągiem na nartach zaszkodziło;) Każdy taki wyjazd mi szkodzi. Po powrocie do roboty dłuuuuugo się zastanawiam - co ja tutaj robię?:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 3 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2010 W najbliższą niedziele niestety tylko Pilsko ale na STOCKLI LASER CROSS CR24 będę je testował a może zamiast pilska gruniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2010 W najbliższą niedziele niestety tylko Pilsko ale na STOCKLI LASER CROSS CR24 będę je testował Na Pilsku to ja raczej bym powiedział,że będziesz je tuningował a nie testował. Obawiam się ,że ślizgi przejdą całkowitą metamorfozę.:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 3 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2010 Jakoś tak mi się włos zjeżył , to Pilsko jeszcze przemyśle może Gruniki nadkład trasy żaden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 istebna jutro zagroń i nowe narty w końcu udało się znaleźć wiazanie pasujące do "miśków" rano w ustroniu spróbujemy je założyć a potem zobaczę jak się na tym jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 Marcin,a jakie wiązania wybrałeś do tych "miśków":p:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi