Aldok63 Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 Jutro wybieramy się na Nową Osade,będziemy na miejscu po 10-tej. Będze to pierwszy mój wyjazd na narty po operacji prawego kolana z dn. 07 07 2009r. Jestem, ciekaw jak będzie współpracować z nartami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 1 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2010 kolego radze Ci jechac na 8 bo po 10 to ty mozesz godzinę w kolejce po karnet stac a i pewnie na góre cie juz na parking nie wpuszcza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 06-02-2010 do 12-02-2010 Serfaus-Fiss-Ladis Jak w tytule. Gdyby ktoś był w tym samym miejscu i czasie proszę o kontakt. Tym razem bez juniora więc będę miał więcej czasu na śmiganie. Oby tylko kondycha dała radę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 4.02 -13.02 w Dwóch Dolinach na obozie uczelnianym. Ktoś się wybiera w tym terminie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 Pojutrze Kronplatz i safari po Dolomitach:D:D jeszcze szukam jakiegoś lokum.Macie jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 jutro czerwienne a w sobote rusinski w niedziele jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
N7ASIA Napisano 5 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 Pitztal 7 - 12 luty Dolina Pitztal Kochane Alpy - przybywam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 Nowa Osada niedziela Oczywiście stok tylko dla firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 5 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 7-20.02 Soelden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 6 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2010 4.02 -13.02 w Dwóch Dolinach na obozie uczelnianym. Ktoś się wybiera w tym terminie? moze uda mi sie wpasc w tygodniu na Wierchomle:) obal pewnie tego nie odczyta ale moze go spotkam:P a tak wogole to jutro Krynica Słotwiny:D dziś były Azoty a jutro trzeba zmienic stok hehe.. oczywiscie z samego ranca, o 8 ruszamy:D na stoku:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2010 Nowa Osada niedziela Oczywiście stok tylko dla firmy. Co to znaczy stok tylko dla firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2010 Co to znaczy stok tylko dla firmy? Mnie więcej tyle,że tego dnia mają nas w du... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2010 Mnie więcej tyle,że tego dnia mają nas w du... :eek: Ooooo przepraszam Cię bardzo, mów za siebie! Zapytałem tylko z ciekawości, bo generalnie to ja ich mam w dupie, głębokiej i ciemnej:cool: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2010 Ooooo przepraszam Cię bardzo, mów za siebie! Zapytałem tylko z ciekawości, bo generalnie to ja ich mam w dupie, głębokiej i ciemnej:cool: Wpuszczają tylko zapisanych wcześniej ludzi z firmy, która mnie zatrudnia. Szykuję się na wczesny przyjazd, a więci wczesną wizytę w Bielsku, więc się chyba nie wyśpisz SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 6 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2010 Wpuszczają tylko zapisanych wcześniej ludzi z firmy, która mnie zatrudnia. Szykuję się na wczesny przyjazd, a więci wczesną wizytę w Bielsku, więc się chyba nie wyśpisz SB Ja się tylko zastanawiam,co znaczy "wczesny"... Grill będzie?Albo lepiej nic nie pisz,bo podniebienie podrażnisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 6 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2010 moze uda mi sie wpasc w tygodniu na Wierchomle:) obal pewnie tego nie odczyta ale moze go spotkam:P a tak wogole to jutro Krynica Słotwiny:D dziś były Azoty a jutro trzeba zmienic stok hehe.. oczywiscie z samego ranca, o 8 ruszamy:D na stoku:P Akurat w ośrodku są kompy z dostępem do sieci więc czasami uda mi się wpaść na forum. Smiths23 jak tylko będę miał przerwę po 12 to możemy razem godzinke pośmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 18 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2010 20-02-2010 do 27-02-2010 Kaprun Zell am Zee Saalbach W sobotę startujemy,zbiórka przed trzecią nad ranem.Wybieramy się w 15-cie osób,na pięć samochodów, będzie mocna paczka. Powinno być ciekawie... . Gdyby ktoś był w tym okresie proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 sroda albo czw do czech jańskie albo spindl jedzie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Waham się na weekend z wyjazdem do Zakopca... Mam ochotę na Gąsienicową - ale pogoda niewyraźna no i warunki niepewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Weekend: Zdiar/RusinSki/Bachledova - jeszcze nie wiem dokładnie co wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 ja jutro jadę na weekend do Białki :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 ja jutro jadę na weekend do Białki :eek: Wojtus a bedziesz jezdzil tylko w Białce? Jakbyś miał sięwybrać na Rusin albo w stronę Zdiaru na SK to call me. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 Waham się na weekend z wyjazdem do Zakopca... Mam ochotę na Gąsienicową - ale pogoda niewyraźna no i warunki niepewne Jak już masz tam jechać,to może na WZF na Kasprowy? Będzie pod koniec marca,jakoś w weekend przed czy we święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 ja jutro jadę na weekend do Białki :eek: Wojtuś, wprawiasz mnie w zdumienie, z tego co wiem to odpuściłeś wyjazd alpejski z powodu.... program oszczędnościowy.... podliczam Ci km. z ostatniego tygodnia tylko: Sobota - trasa Mikołów-Rzyki-Mikołów = 130 km Niedziela - trasa Mikołów-Sihelne-Mikołów = 190 km Ten weekend - trasa Mikołów-Białka-Mikołów i coś na miejscu = 350 Razem: 670 km Paradoksalnie wyszło tyle co w jedną stronę do miejsca gdzie miałeś się znaleźć, przy czym poniosłeś te koszty sam:rolleyes:, a nie przez 3 czy 4:rolleyes: Normalnie tak se myślę że dostałeś zajebistą podwyżkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 25 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2010 To ja przyjąłem całkiem inną strategię, na razie siedzę już miesiąc na d... ale za dwa tygodnie fiuu... i będę mógł sobie poleżeć na leżaczkach w pięknych okolicznościach przyrody:D No i karnecik sezonowy zostanie dobrze wykorzystany przy okazji coby sie nie marnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi