lski@interia.pl Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 1 godzinę temu, Plywak napisał: Właśnie sie pakuję i za chwilę kierunek Słowacja. Plan jest taki: wtorek - Łomnica, środa - Szczyrbskie, czwartek - Kotelnica lub ponownie Łomnica. Jakby ktoś coś, to niech pisze Polecam Ci po nartach baseny termalne we Vrbovie,ja pewnie będę jeździł w Litmanowej w środę,czwartek lub czwartek,piątek a wieczorem tam właśnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 19 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2016 15 minutes ago, lski@interia.pl said: Polecam Ci po nartach baseny termalne we Vrbovie,ja pewnie będę jeździł w Litmanowej w środę,czwartek lub czwartek,piątek a wieczorem tam właśnie... dzięki, byłem już kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Jutro z samiuśeńkiego ranka będziemy w Wisła —Skolnity z dzieciakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Ja jutro rano ruszam do Polski, na Święta. Najpierw kilka dni na Zamojszczyźnie, gdzie miałem nadzieję na rozruch na stoku w Jacni, tylko prognoza jakaś deszczowa Ale może stoki na Lubelszczyźnie oprą się aurze. Potem, we wtorek, jedziemy do Krynicy na kilka dni Luty: Andora, Grandvalira, Soldeu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idealist Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 Jutro o świcie wyruszamy do Salzburgerlandu, kwaterujemy w Niedernsill, planujemy 3 dni jazdy w Ski Circus i 1 dzień w Kitzbuhel. Kolejny wyjazd, do Tyrolu na początku lutego i może jeszcze jakieś uwieńczenie sezonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 12-22 stycznia Monterosa Ski - Gressoney la Trinite, w lutym Jungfrauregion- Lauterbrunnen,a marzec się okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 5 godzin temu, marcinn napisał: Jutro z samiuśeńkiego ranka będziemy w Wisła —Skolnity z dzieciakami Dzisiaj na Skolnitym warunki super, ale czerwona nieczynna, naśnieżają. Narciarzy garstka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 22 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2016 26.12 - 28.12 Jadę w Beskidy w okolice Szczyrku. W poniedziałek wieczorem pewnie SON, we wtorek Pilsko (jak bedzie warun) a w środę coś w Wiśle (pewnie Skolnity, bo są dość blisko drogi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 05-07 styczeń 2017 Chopok. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 W noworoczny poranek planujemy wybrać się z żoną na Skolnity. Jak nic nie pokrzyżuje nam planów to będziemy 8-11. Jakby ktoś był, to niech daje znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzelec Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 6 minut temu, Plywak napisał: W noworoczny poranek planujemy wybrać się z żoną na Skolnity. Jak nic nie pokrzyżuje nam planów to będziemy 8-11. Jakby ktoś był, to niech daje znać Ale stok będzie czynny od 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 7 minut temu, Plywak napisał: W noworoczny poranek planujemy wybrać się z żoną na Skolnity. Jak nic nie pokrzyżuje nam planów to będziemy 8-11. Jakby ktoś był, to niech daje znać Jutro Skolnity czynne dopiero od 10:00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 Dzięki chłopaki za info ! Bo byśmy pocałowali klamkę No to pewnie będzie 10 - 13. Chyba, że macie jakieś fajne propozycje na jutrzejszy poranek, nartuje ktoś gdzieś ? Wybrałem Skolnity, bo z tego co widziałem na kamerkach, to raczej pusto tam w porównaniu do innych stoków w Wiśle i Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 3 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2017 jutro z rana Chyrowa, pewnie 9-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Za tydzień kolejny raz Beskidy. Wstępny plan (zależy trochę od warunków jakie będą): 11.02-16.02 COS, SON i dwa razy wieczorne BSA 17.02 Chopok 18.02 Korbielów (pewnie Pilsko i Baba) 19.02 pewnie coś z samego rana, ale jeszcze nie wiemy gdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 tez mam plan zrobic mocny tydzien w podobnych rejonach moze na siebie "wpadniemy":) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 Świetnie! Na pewno uda nam się jakoś spotkać i razem pojeździć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 26 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2017 Eeee tam panie i panowie znowu nuda. Znowu Livigno po raz już nie wiem który. Od 9 do 16 grudnia będę tam przebywał. Znowu to samo . Ale za tysiaka polskich cały tydzień mieszkania ze skipasem - kto by się nie skusił? I do tego będę mieszkał koło knajpy gdzie podają najlepsze bombardino przynajmniej w Livigno a i w innych ośrodkach włoskich nie miałem okazji pić lepszego. Jakby kto z forowiczów był w tym czasie i miejscu to zapraszam na parę szusów i oczywiście to niesamowite bombardino. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klauspolo Napisano 26 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2017 Witam, gdzie taką fajną oferte wyczaiłeś? Daj więcej info może się spotkamy 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 26 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2017 Wiele lat temu znalazłem taką oto kwaterę http://www.livigno.com/capriolo/ Szwagier jeździ do nich praktycznie chyba co roku na free ski. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 Kto gdzie w łikend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 Ja niedziela - KW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 Może w Tyliczu,Master Ski,z czystej ciekawości,bo nie bardzo wierzę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 Jak wszystko dobrze pójdzie, to ja, Paula i @Bumer w niedzielę Kasprowy Wierch 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 Kto gdzie w łikend? Szczyrk, tak normalnie to bym od razu na Kasprowy. Pozdrowienia dla tych z Radomia Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi