johnny_narciarz Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Jaki to miałby być spontan?:stupid: Jak w marcu jest planowany.:crazy: A co wtedy z Kasprusiem? Kaspruś będzie płakał.:sorrow: :tongue: Tys prawda... :cheerful: Nie wiem tylko jeszcze czy początek,czy końcówka maja. : Ale na razie tylko "głośno myślę". Póki co jest planowany WZF na Kasprusiu,więc może się nie po płacze :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Nie Kuś, bo mi też to po głowie chodzi . BARDZO DOBRZE!!! :biggrin: :proud: :applause: Co,sam mam jechać? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 W sobotę i niedzielę śmigam na Tuxie, ktoś się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 BARDZO DOBRZE!!! :biggrin: :proud: :applause: Co,sam mam jechać? :wink: Na to nie pozwolę ??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 W sobotę i niedzielę śmigam na Tuxie, ktoś się wybiera? Chciałbym... Ja będę śmigać w robocie - ktoś się .... :stupid: :sorrow: Oby pogoda i warunki były jak przy naszej jeździe! :cheerful: Miłych szusów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Jadę robić pisanki na śniegu do Skiamade, ruszam jutro i jestem tam do wtorku na nartach włącznie:smile: Bedzie kto? Może razem popiszemy:applause: Konkretnie mieszkać będziemy w Wagrain. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Jadę robić pisanki na śniegu do Skiamade, ruszam jutro i jestem tam do wtorku na nartach włącznie:smile: Bedzie kto? Może razem popiszemy:applause: Konkretnie mieszkać będziemy w Wagrain. Jutro do Wagrain nie dam rady ale będę w Białce :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2015 Jutro do Wagrain nie dam rady ale będę w Białce :biggrin: Ale,ale Michał dasz rade z postojem u mnie :biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Jadę robić pisanki na śniegu do Skiamade, ruszam jutro i jestem tam do wtorku na nartach włącznie:smile: Bedzie kto? Może razem popiszemy:applause: Konkretnie mieszkać będziemy w Wagrain. Jakbyś ruszał w Poniedziałek do przyszłej niedzieli to się piszę. Zwłaszcza, że miejsce jest w kręgu moich zainteresowań. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 Jutro do Wagrain nie dam rady ale będę w Białce :biggrin: No to nie nie dasz rady tylko tak wybrałeś,Twój wybór, też słuszny :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2015 A do tego jeszcze warunki się zrobiły wymarzone. A ja nie mam ekipy.: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ADAMDER Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Jutro w Szczyrkowskim SON-ie kto będzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Ależ piękna pogoda się zrobiła. Chyba jutro skoczę w alpy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Jak coś to będę się kręcił w okolicach Paznaun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Jak coś to będę się kręcił w okolicach Paznaun Michał pogoda Ci się zapowiada bajkowa,powodzenia :smile: Jakbyś jechał na dzionek to jestem sobie w stanie wszystko poprzestawiać :tongue::stupid: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Na dzionek to tylko z postojem u Ciebie:D jak by nie było to zlozyles publiczną deklarację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2015 Nie ma problemu,zapraszam :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabios Napisano 8 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2015 Od środy 11 listopada do niedzieli jestem na Hintertuxie. Jakby ktoś ujeżdżał 11-15.XI. ten sam stok dawać znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koroviov Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Jakie warunki? Padał śnieg czy tak jak na dole deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 25 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2015 Ktoś wybiera się po świętach na Chopok? Na pewno Jasiek i johnny, czy ktoś jeszcze? Ja będę 26.12-31.12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 25 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2015 Święta i po świetach :happy: Jutro start w jedynie słusznym kierunku Tyrol —Solden czeka :proud: Nawet moje dziewczyny się cieszą Ps.Jak ktoś będzie chętnie się spotkamy :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 Jadę do Saint Andre (Dolina Aosty). Już przygotowany byłem psychicznie (szybkie przebieranie nogami) na wyjazd 08.01.16 i niestety przymusowo przesunięcie terminu na 22.01.16. Bardzo mało chętnych na wyjazd 08.01.16 do Doliny Aosty.Obłożenie tylko na dwa hotele,dokładnie kilka pokoi w dwóch hotelach (w ofercie 4 hotele w trzech miejscowościach) i to wszyscy przylecą samolotem.Chętny na podróż autokarem byłem tylko ja i jeszcze jedna osoba. Z dwoma osobami autokar nie pojedzie.Na 22.01.16 pełne obłożenie na wszystkie miejscowości w Dolinie Aosty i większość narciarzy jedzie autokarem .Ferie?! Trzeba uzbroić się w cierpliwość .Różnica w cenie Imprezy między dojazdem autokarem (19 godzin jazdy) a przelotem samolotem to aż 650 zł w tym B.P. Teraz tam bardzo słabe warunki na stokach a w drugiej połowie stycznia będzie super bo 1,5 m śniegu ,lekki mróz i słońce. Czekam na mróz i naśnieżenie polskich stoków. Poczatek sezonu planuję na 05.01.16 w Szczyrku. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 Janek, 650 zł to nawet połowy kolacji u jakiegoś ptoka ni ma, a Ty się szczypiesz? Co tam, weź kredyt!:smile: A tak na poważnie, może do 22 stycznia napada śniegu i warunki będziesz miał super. Co się odwlecze, to nie uciecze. Co Ciebie trzyma, urlop, dzieci? Zobaczysz,jeszcze będziesz zadowolony ze zmiany terminu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Od 02-01-2016 do 05-01-2016 włącznie można ze mną wypić piwo i pojeździć na nartach w Spindlerowym Młynie. Mam nawet pewniaka co będzie ze mną jeździł. :biggrin: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osjann Napisano 3 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2016 Solden luty 2016 pytanie o trasę ze Śląska Witam Wybieram się w lutym samochodem do Solden i proszę o informację odnośnie trasy jaką jechać. Mam dylemat czy jechać przez Niemcy czy przez Czechy i Austrię. Jadę z Górnego Śląska. Ogólnie stan autostrad w Czechach i Austrii znam ale Niemczech już słabiej. Od 1 stycznia konieczne są winiety na Niemcy i tu rodzi się pytanie czy opłaca się zrobić około 180km więcej przez Niemcy kupić jedną winietę czy Czechy i Austria chociaż tu chyba też będzie konieczna winieta na Niemcy (google pokazują 70km przez Niemcy..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi