SB Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Wróżko, po tonie Twojej wypowiedzi wnioskuję, że nie spodobał Ci się żart... Powiem Ci tylko tyle że już za późno, już masz pozamiatane:cool:: żadne chodzenie nawet na rzęsach już nie pomoże:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Powiem Ci tylko tyle że już za późno, już masz pozamiatane:cool:: żadne chodzenie nawet na rzęsach już nie pomoże:rolleyes:: :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 :sorrow: Tylko Cię ratuje IC to Łorsoł i zaproszenie na kolację: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 :eek:...ale się porobiło.... ups... :redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 :eek:...ale się porobiło.... ups... :redface: No co? chało się Kalwarii, to trzeba śpiewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 przerwa obiadowa zazwyczaj ponad godzinna, jak dla mnie to długo, no ale ja nie żyję jedzeniem:smile: też jesteś wypasiony "jak szczur w żelaznym sklepie" :smile: patrz na mnie :stupid: :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Tylko Cię ratuje IC to Łorsoł i zaproszenie na kolację: Oczywiście jak będę w Warszawie, to postaram się spotkać z Kasią, poznać osobiście i zaprosić na kawę :happy: Choć wolałbym na stoku - tak jak marcinn. Nawet niewiele brakowało, byśmy z kmarcinem, bumerem i resztą 6cio osobowego składu trafili do Schladming - i wtedy by się to pewnie stało. Wczoraj z Kasią wyjaśniliśmy sobie wszystko na priv :applause: Okazało się, tak jak myślałem... ...że Wróżka, to niezwykła Osoba. Czarująca i bardzo miła...jak to Dumpling Zębowa Wróżka :cheerful: :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Z tą zmianą koloru na niebieski, to mi się zawsze to kojarzy i się boję :eek: : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Oczywiście jak będę w Warszawie, to postaram się spotkać z Kasią, poznać osobiście i zaprosić na kawę :happy: Choć wolałbym na stoku - tak jak marcinn. Nawet niewiele brakowało, byśmy z kmarcinem, bumerem i resztą 6cio osobowego składu trafili do Schladming - i wtedy by się to pewnie stało. Wczoraj z Kasią wyjaśniliśmy sobie wszystko na priv :applause: Okazało się, tak jak myślałem... ...że Wróżka, to niezwykła Osoba. Czarująca i bardzo miła...jak to Dumpling Zębowa Wróżka :cheerful: :happy: Okazało się, że Marboru jest niezwykle miły i wyrozumiały Grunt, że jesteśmy umówieni:cheerful: Koniec off-topa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 10 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2014 Witam! Czy ktoś z grona forumowiczów będzie od 15 +7 III w rejonie Via Latea?:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
howacz Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 W sobotę 21.02 wybieram się - Janske Lazne - Cerna Hora. Na forum jestem od niedawna, miło byłoby spotkać forumowicza ... także gdyby ktoś się wybierał proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 21-28 luty 2015 dzień (tydzień) świstaka Livigno Livigno po raz kolejny. W tych dniach można będzie moją gromadę i mnie spotkać. Jakby ktoś miał ochotę ze dwa szusy lub bombardino zamienić - proszę o kontakt. A na przyszłe ferie postawiłem się okoniem i powiedziałem moim towarzyszom wyjazdu, że do Livigno nie i koniec :tongue: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Meska decyzja! Jak rozwod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 A na przyszłe ferie postawiłem się okoniem i powiedziałem moim towarzyszom wyjazdu, że do Livigno nie i koniec :tongue: A co (poza może dojazdem) tak Cię zniechęciło do Livigno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 A co (poza może dojazdem) tak Cię zniechęciło do Livigno ? Nic, dosłownie nic. Lubię bardzo to miejsce. Ale czas ucieka, lata lecą a w samych Alpach ośrodków do zjechania bez liku. Może tego czasu zabraknąć, albo mogą się pojawić inne przyczyny niemożności wojaży alpejskich. Więc jak na czwartą wizytę, która będzie miała niebawem miejsce chyba wystarczy. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Nie wiem co tak lubicie w tym Livigno. Mnie tam nic nie zachwyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m!xeR Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Ballentines 1l/8e :-D Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 18 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2015 Nie wiem co tak lubicie w tym Livigno. Wygłaskane stoki, wyciągi spod samego domu oraz kursujące co kilka minut darmowe autobusy. A do tego paliwo znacznie tańsze niż w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 jakby ktoś czasem o mnie pytał , to od środy wieczorem do niedzieli siedzę w Soelden:biggrin: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Baw się dobrze. I czekamy na relację.:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 A ja się zastanawiam,czy w maju nie zrobić spontana i na weekend nie pojechać na Hintertuxa... :angel: Tak mi się to miejsce spodobało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artix Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 johnny prosze cie nie kombinuj, kobieta mnie z domu wywali jak pojade czwarty raz do Zillertal w tym sezonie. :biggrin: A tak na powaznie to o niczym innym od paru dni nie mysle : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 johnny prosze cie nie kombinuj, kobieta mnie z domu wywali jak pojade czwarty raz do Zillertal w tym sezonie. :biggrin: A tak na powaznie to o niczym innym od paru dni nie mysle : Ja myślałem swoją zabrać... :cheerful: Niech raz zobaczy jak wygląda prawdziwy ośrodek narciarski! Wiesz,ja też tylko o tym Tuxie myślę... :angel: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 A ja się zastanawiam,czy w maju nie zrobić spontana i na weekend nie pojechać na Hintertuxa... :angel: Tak mi się to miejsce spodobało... Jaki to miałby być spontan?:stupid: Jak w marcu jest planowany.:crazy: A co wtedy z Kasprusiem? Kaspruś będzie płakał.:sorrow: :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 A ja się zastanawiam,czy w maju nie zrobić spontana i na weekend nie pojechać na Hintertuxa... :angel: Tak mi się to miejsce spodobało... Nie Kuś, bo mi też to po głowie chodzi ?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi