MB Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Od jutra do niedzieli będe na Chopoku Naklejki na kasku są,stare bo stare ale są :wink: :frown:: tak sobie pomyślałem,że tam zostaniesz wywieziony na zesłanie :tongue: coś Ty marcinn żonce złego zrobił ,że chce Cię tak ukarać :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Cześć W piątek do południa chcemy skoczyć do Kazimierza, może ktoś z okolicy się wybiera?? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Wiesz Mirek jest tam pewien b.fajny hotel.Tym się kobitka sugerowała :biggrin: Dobrze że za ten wyjazd nie płace :tongue:..choć po części płace :sorrow: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Wiesz Mirek jest tam pewien b.fajny hotel.Tym się kobitka sugerowała :biggrin: Dobrze że za ten wyjazd nie płace :tongue:..choć po części płace :sorrow: Moje poczucie humoru trzeba by wrzucić na cieńsze sito.:stupid: Ja najzwyczajniej nie lubię wyjazdów na Słowację.:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 01-08.02 Aschau im Zillertal. Jak zwykle we 2 rodziny. Jak ktoś też tam będzie, to dawać kontakt na priva i coś zmontujemy :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Praca wysyła mnie od 2 do 10 lutego do Zakopanego :eek:. Będzie ktoś w tym czasie? Można wspólnie wyskoczyć gdzieś do Jurgowa czy Bachledovej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Ratrak dziwie się że tak późno. :D A na poważnie Sobota okolice Wisły. Cieńkow Soszów lub Istebna będzie ktoś ? Zrobimy WZF :D Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despersky Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Witam ! Jestem zainteresowany tym wyjazdem do Wisly. Moge zorganizowac transport albo dorzuce sie do paliwa. Pinio46 co Ty na to? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Cześć. Co do tego wyjazdu to my na obecną chwilę nie możemy się umówić dokładnie na daną godzinę z racji naszych rocznych bliźniaków. Co do powrotu to tez nie bardzo bo jak coś pójdzie nie tak opiekuną dziadkom to możemy wrócić w każdej chwili. A po trzecie to jedziemy tylko na cztery godziny od 8. Ale jak coś to chętnie się spotkamy na miejscu. Tylko jeszcze dokładnie nie wiem gdzie bo dopiero badam rynek. Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
despersky Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 To faktycznie troche malo konkretnie sie okresliles. Chodzilo mi o wspolny wyjazd, mam wolne 3 miejsca w samochodzie albo moge sie do kogos dolaczyc. Wyjazd w ta sobote. Do wyboru, Wisla i okolice, Jaworzyna, Bialka a nawet Chopo k. Ktos jest chetny??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Poniedziałek - wtorek Černá hora - J. Lázně może ktoś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mat212 Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 To faktycznie troche malo konkretnie sie okresliles. Chodzilo mi o wspolny wyjazd, mam wolne 3 miejsca w samochodzie albo moge sie do kogos dolaczyc. Wyjazd w ta sobote. Do wyboru, Wisla i okolice, Jaworzyna, Bialka a nawet Chopo k. Ktos jest chetny??? Ja bym chętnie gdzieś wyskoczył, najlepiej Szczyrk. Jeśli będziesz jechał to wyślij mia mail z informacją ile by to wyszło i najlepiej numer telefonu to ja oddzwonię(chciałem wysłać PM z moim numerem ale poniżej 15 postów nie można). mail: maatt212@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Będzie jutro ktoś w Wisle? np. Czantoria Pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 09-14 luty Hochzillertal W tych dniach i w tym miejscu można będzie lokcia spotkać wraz z synem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 15 luty gdzieś na tydzień,ale sam nie wiem gdzie? Macie jakiegoś lasta (3 osoby)...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 A mi wypadł 3 w tym sezonie wyjazd I wygląda na to, że bedzie najbardziej udany z tych 3... bo jadę do Schladming !!!:applause: 01.03. - 08.03. jakby ktoś był to szukajcie naklejki skionline na czarnym kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 A mi wypadł 3 w tym sezonie wyjazd I wygląda na to, że bedzie najbardziej udany z tych 3... bo jadę do Schladming !!!:applause: To baaaaardzo odważna teza przed wyjazdem.: Oby Ci słoneczko świeciło. Albo zabierz swoje własne ze sobą.:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 .....Oby Ci słoneczko świeciło. Albo zabierz swoje własne ze sobą.:applause: Wróżka nie potrzebuje słonka. Ona sama jest takim naszym słoneczkiem, więc jak zawita do Schladming to rozjaśni nawet najbardziej fatalną pogodę. Udanego wyjazdu. PS: Ja od soboty jestem w Zillertalu. Znak rozpoznawczy to nalepka na kasku, choć nie skionline:confused:: , oraz cuda na kiju czyli Gopro:wink: Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Kochasz Ty ten Zillertalu,kochasz :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Wróżka nie potrzebuje słonka. Ona sama jest takim naszym słoneczkiem, więc jak zawita do Schladming to rozjaśni nawet najbardziej fatalną pogodę. Udanego wyjazdu. PS: Ja od soboty jestem w Zillertalu. Znak rozpoznawczy to nalepka na kasku, choć nie skionline:confused:: , oraz cuda na kiju czyli Gopro:wink: Pozdrawiam Zapewniam Cię,że wiem co piszę.:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Mirek,bo mnie już korci :,wiesz gdzie :wink: Na kamerkach wygląda że jest ok,tylko wszczelić się w pogodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 hehehe, niestety z pogodą mam średnie szczęście, zwykle 3+3 : ale może nie będzie źle Obiecali, że będzie wifi więc będzie relacja live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 hehehe, niestety z pogodą mam średnie szczęście, zwykle 3+3 : ale może nie będzie źle Obiecali, że będzie wifi więc będzie relacja live Kasia z relacją live to się nie zapędzaj :smile: Mi już kilkakrotnie się zdażylo nic nie pisać na wyjeżdzie,chociż wifi miałem na miejscu :tongue: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 A mi wypadł 3 w tym sezonie wyjazd I wygląda na to, że bedzie najbardziej udany z tych 3... bo jadę do Schladming !!!:applause: 01.03. - 08.03. jakby ktoś był to szukajcie naklejki skionline na czarnym kasku ehhh, Tobie to dobrze : ja marzę, żeby choć weekend nam wyszedł w marcu... Czekam na relację :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Obiecali, że będzie wifi więc będzie relacja live A kamerkę masz w laptoku.:wink::tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi