MB Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2014 Jadę na narty do ....(mojej wspaniałej gospodyni, jestem zazdrosny i nie podam adresu- dom ma z dwieście lat a za ten widok na góry.......) a jeździć będę w Sillian,Obertilliach,Lienz i przysiółku St. Oswald w terminie 08.02.-15.02 Jeżeli ktoś z forum będzie tam w tym terminie to zapraszam na spotkanie Ale jak do Ciebie trafią? Kiedy nie chcesz zdradzić adresu.:wink: :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2014 Przez nasze forum :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_br Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Wybieram się z ekipą do Skiamade 18-25.01. Stacjonujemy w Kleinarl k. Wagrain - wybiera się ktoś z forumowiczów od jutra w te rejony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_sbe Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Jak tak dalej bedzie, to pojde w slady tej uroczej Pani: http://www.bankier.pl/wiadomosc/Tam-mieszkam-Alpy-Dolina-Aosty-3031164.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 A ja z rodzinką wybieram się w drugim tygodniu lutego do Waidring http://www.bergfex.pl/waidring-steinplatte/ a przy okazji chcę 1 dzień spędzić w Fieberbrunn http://www.bergfex.pl/fieberbrunn/ i 1 dzień w Lofer http://www.bergfex.pl/lofer/. Miejscówki dobrane pod kątem żony i synka. A pod kątem siebie, to będzie Solden w marcu :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 A pod kątem siebie, to będzie Solden w marcu :happy: Nie dodałeś, że w doborowym towarzystwie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Nie dodałeś, że w doborowym towarzystwie :biggrin: Dodaję :laughing: Przewodniczącym komitetu wyjazdowego jest Marboru :happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Dodaję :laughing: Przewodniczącym komitetu wyjazdowego jest Marboru :happy: A co? Coś ciekawego montujecie? : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 (edytowane) A co? Coś ciekawego montujecie? : Kilkoro znajomych na dwa, trzy auta - nic szczególnego, skład mieszany :happy: Będą Panie, dzieciaki, seniorzy... Marcin z forum, może Michał - jak wrócę w jednym kawałku z Dolomitów, to będziemy dogrywać wyjazd w szczegółach :happy: A po drodze, nim się ziści, to pewnie jeszcze jakiś krótki wypad na Słowację - Tour the Slovakia :biggrin: Edytowane 17 Styczeń 2014 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Kilkoro znajomych na dwa, trzy auta - nic szczególnego, skład mieszany :happy: Będą Panie, dzieciaki, seniorzy... Marcin z forum, może Michał - jak wrócę w jednym kawałku z Dolomitów, to będziemy dogrywać wyjazd w szczegółach :happy: A po drodze pewnie, nim się ziści, to pewnie jeszcze jakiś krótki wypad na Słowację - Tour the Slovakia :biggrin: Czyli bardzo miło się zapowiada. Sądząc po składzie ekspedycji to możemy liczyć na bardzo ciekawe relacje okraszone profesjonalnymi zdjęciami.:applause: Jeśli jesteś kierownikiem wycieczki to więcej niż pewne, że tego dopilnujesz! :wink: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Czyli bardzo miło się zapowiada. Sądząc po składzie ekspedycji to możemy liczyć na bardzo ciekawe relacje okraszone profesjonalnymi zdjęciami.:applause: Jeśli jesteś kierownikiem wycieczki to więcej niż pewne, że tego dopilnujesz! :wink: Z tymi profesjonalnymi to może być różnie, bo z dużą lustrzanką i ciężkim obiektywem boję się jeździć, nie o sprzęt, a o siebie gdybym na niego trafił upadając, ale... sprawiłem sobie fajnego małego kieszonkowego Canona s110, który ma pełny manual i robi w trybie RAW, więc jestem dobrej myśli :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Z tymi profesjonalnymi to może być różnie Marcin, Ty ze wszystkiego wyciśniesz profesjonalną fotę! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Marcin, Ty ze wszystkiego wyciśniesz profesjonalną fotę! :biggrin: No pewnie :laughing: Ostatnie zdjęcia z Rohace robione komórką były tak profesjonalne, że aż wstydziłem się ich tu wrzucić :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2014 Ktoś wybiera się na Via Latea w połowie marca?:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondynka_na _nartach Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Jeszcze kilka godzin i jadę:smile: może nie powinnam się tu ,,przechwalać" ,ale muszę się tą radością podzielić z innymi. Val di Sole już na mnie czeka:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Jeszcze kilka godzin i jadę:smile: może nie powinnam się tu ,,przechwalać" ,ale muszę się tą radością podzielić z innymi. Val di Sole już na mnie czeka:smile: nie traktuj tego jako przechwałki tylko jako informację będzie Ci lżej na duszy jedź spokojnie i baw się dobrze :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 nie traktuj tego jako przechwałki tylko jako informację będzie Ci lżej na duszy jedź spokojnie i baw się dobrze :biggrin: W sumie to mogłeś zapytać czy nie mam miejsca dla dwóch fajnych chłopaków :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 W sumie to mogłeś zapytać czy nie mam miejsca dla dwóch fajnych chłopaków :biggrin: boję się bana :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Cześć Dwie doliny 15 02 - 23 02 spora ekipa rodzinna. Jakby co to pomarańczowy polar i goła głowa. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Spakowany, czekam na transport - kierunek Madonna di Campiglio :happy: Niestety, bez netu wyjazd :frown:: 1, 2 lutego powrót. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 San Martino di Castrozza Wylot w niedzielę 26.01 i spakowany prawie :cheerful: Net ma być ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasziek Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 za 2 tygodnie Ski Amade - jako, ze ostatnio ze sniegiem w tym regionie bylo roznie, to wydaje sie, ze na moj przyjazd nie bedzie go brakowalo:) Z tego co czytalem to w ostatnia dobe dosypalo w dolinie 20cm i ciagle sobie sypie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 25 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2014 2-8.02 Kronplatz, 8-15 SFL (ladis). Mam szansę spotkać kogoś z Was? Ja będę rozpoznawalny po nalepkach na bordowym kasku (które odbieram lada dzień). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Od jutra do niedzieli będe na Chopoku Naklejki na kasku są,stare bo stare ale są :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zz10 Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Val Gardena 07-15.02 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi