SKIer Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Zmotywowany do działania spróbuję coś wrzucić. Ale nie jestem pewien czy powinno się ludziskom robić "takie prezenty"tuż przed świętami :sad: Tak właśnie powinieneś za to bana dostać!!!! :biggrin: :eek: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Tak właśnie powinieneś za to bana dostać!!!! :biggrin: :eek: :biggrin: Nie, tylko nie bana.Pleeeess.:tongue: Sam bym tego nie zrobił. To Aressi się dopominał.(w innym wątku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Figo jesteś sadystą :crazy: Ale z wielką przyjemnością ogląda się taki sadyzm :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Sam bym tego nie zrobił. To Aressi się dopominał.(w innym wątku) Dopominałem się, przyznaję. Ale Figo - o pardon MB! - chciał się bardzo tanio wykpić! :biggrin: :stupid: A tu rejon zacny, mega warun i ogólnie full wypas! :applause: Do tego wszystkiego wytrawny narciarz, który bywał tu i ówdzie i potrafi wprawnym okiem w mig dostrzec, docenić i uwypuklić "zady i walety" wizytowanego ośrodka. Nie ma się więc co dziwić, że wszyscy czekają. Dodam przy okazji, że cierpliwie czekam na (obiecany) przejazd Seniora! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 MB (dawniej Figo), nie zrobiłeś sobie obowiązkowej foty z drewnianym Hermannem?? :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 (edytowane) MB (dawniej Figo), nie zrobiłeś sobie obowiązkowej foty z drewnianym Hermannem?? :tongue: Hermann stoi jak stał,zamiast nartować. Dodam przy okazji, że cierpliwie czekam na (obiecany) przejazd Seniora! "Senior pojechał na pendrive do SB" :wink: :biggrin: SB obiecał zrobić jakiś filmik. To będzie filmik nie jak jeździ,ale że jeździ w wieku 78 lat. Edytowane 24 Grudzień 2013 przez MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek67 Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Jak ja kocham takie widoki-dziękuję pod choinkę jak znalazł:cheerful: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Pięknie, pięknie.... Tylko pozazdrościć. Trzymam kciuki za Seniora (też znam takiego jednego) Radosnych Świąt! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Wiem, że Siostra Szparyy wróciła niedawno z VdS Chciałabym Ją jakoś zmotywować do napisania króciutkiej relacji i wstawienia fotek, ale nie wiem czy sama dam radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Wiem, że Siostra Szparyy wróciła niedawno z VdS Chciałabym Ją jakoś zmotywować do napisania króciutkiej relacji i wstawienia fotek, ale nie wiem czy sama dam radę... Może byś ciężko, chyba się pogniewała na Skionline, ostatnio aktywna była ponad rok temu, żeby nie powiedzieć że to już blisko półtora roku:rolleyes:: http://www.skionline.pl/forum/member.php/6342-BeataM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Jutro rano wyjazd - nareszcie- Wagrain, Flachau być może Obertauern. Mieszkano w Wagrain pod Mozart I - pensjonat Panorama. Wyjazd Międzyrzec Podlaski 8.00. Nocleg pewnie jak zawsze u Marcinczaka w Mikulowie. Niedziela już w scenerii śnieżno górskiej. Odległość 1200 km. Jedziemy 2 osoby. Możemy zabrać kogoś po drodze. Relacje z wyjazdy od poniedziałku wieczorem. pozdrawiam anba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2014 Dopominałem się, przyznaję. Dodam przy okazji, że cierpliwie czekam na (obiecany) przejazd Seniora! Nareszcie jest. Dzięki SB. utworzyłem również nowy wątek; http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/18432-70-czyli-Seniorzy-na-nartach?p=184049#post184049 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Deja vu Chyba będę miał deja vu.: Znów SkiAmade. Chałupa zarezerwowana,tym razem we Flachau z widokiem na Hermann Maier WeltCup Strecke. Miała być tuż obok zielhaus ,ale... "brakło mi pary":shocked::tongue: We wtorek szykuje się mały WZF in Flachau. Niemniej będę się kręcił po SkiAmade przez najbliższy tydzień. No nie sam będę się kręcił.:biggrin: Będzie również "moja lepsza część",no nie mogę napisać,że lepsza połowa. Bo Jej to jest, troszkę a mnie duuuuużo.:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 No to do zo!!! Ja jadę do bad Hofgastein i okolic Ponieważ u Kasztanów net to nadal towar luksusowy więc netu nie będę miała Ale postaram się coś kanałami przemycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 (edytowane) No to do zo!!! Ja jadę do bad Hofgastein i okolic Ponieważ u Kasztanów net to nadal towar luksusowy więc netu nie będę miała Ale postaram się coś kanałami przemycić U mnie ponoć ma być "okno na świat" - zapraszamy.:biggrin: Acha! We wtorek od rana nartujecie chyba we Flachau albo gdzieś w pobliżu (Winkl lub Zauchensee może):stupid: Edytowane 10 Styczeń 2014 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.e.t.e Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 No to do zo!!! Ja jadę do bad Hofgastein i okolic ..... netu nie będę miała Ale postaram się coś kanałami przemycić Z przyjemnością przeczytam relację z Hofgastein i okolic ponieważ wybieram się tam ze znajomymi na początku marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Flachau-Wagrain planujemy akurat robić we środę, żeby po trasie pucharowej zjechać Ale zobaczymy gdzie danego dnia będą najlepsze warunki i będziemy się przemieszczać... spontanicznie:eek: Na samą myśl o robieniu czegoś bez wcześniejszego planu jestem przerażona Tak czy siak jesteśmy w kuntakcie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Flachau-Wagrain planujemy akurat robić we środę.... A kryzys? kryzys na kiedy macie zaplanowany?:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 3 dzień :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Po grudniowej Soldzie od jutra kolejny tydzień w tym uroczym miejscu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Po grudniowej Soldzie od jutra kolejny tydzień w tym uroczym miejscu:) Zawiesiłeś się?, może by Ci trzeba restart zrobić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Wole bez:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Marcinn, nie wiem jak Ty, ale ja się na tym wyjeździe po raz pierwszy osobiscie spotkam z MB, bo z Figo to się znamy, ale z MB jszcze nie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Chmm : Szczerze mówiąc to ja z Figo nie miałem przyjemności poznać,ale MB poznam bo mamy do obgadania temat :tongue: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2014 Jadę na narty do ....(mojej wspaniałej gospodyni, jestem zazdrosny i nie podam adresu- dom ma z dwieście lat a za ten widok na góry.......) a jeździć będę w Sillian,Obertilliach,Lienz i przysiółku St. Oswald w terminie 08.02.-15.02 Jeżeli ktoś z forum będzie tam w tym terminie to zapraszam na spotkanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi