mysiauek Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Sobota rano, SON... zaryzykuję Umówiony z Marcinnem. Szukać po: naklejki skionline z boku kasku + BBRy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Koledzy gdzie zaczynacie i o której, może się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Wstępnie ok 8.30 w Czyrnej na parkingu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Ja zacznę 8-8.15. Zawsze od Soliska zaczynałem, ale jutro może z racji dużej ilosci śniegu i towarzystwa to na Czyrną podjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Ja zacznę 8-8.15. Zawsze od Soliska zaczynałem, ale jutro może z racji dużej ilosci śniegu i towarzystwa to na Czyrną podjadę. Ja nie byłem chyba z 15 lat... jadę do Czyrnej bo pierwsza po drodze. Wyjeżdżam dość wcześnie, może na 8smą dojadę Dobrej nocy! Do jutra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Ja nie byłem chyba z 15 lat... jadę do Czyrnej bo pierwsza po drodze. Wyjeżdżam dość wcześnie, może na 8smą dojadę Dobrej nocy! Do jutra! mysiek ! przecież kiedyś to Ty o 8-mej to dopiero na drugi bok się przewracałeś i tylko podstępem można Cię było z łóżka wygonić szkoda,że moje obowiązki nie pozwalają mi sprawdzić czy to będzie prawda :wink: :tongue: ale wierzę na słowo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Za 7 godzin Nauders :biggrin::biggrin::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 12-14.o4 chopok. :biggrin: może będzie wolne miejsce w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 mysiek ! przecież kiedyś to Ty o 8-mej to dopiero na drugi bok się przewracałeś i tylko podstępem można Cię było z łóżka wygonić szkoda,że moje obowiązki nie pozwalają mi sprawdzić czy to będzie prawda :wink: :tongue: ale wierzę na słowo :biggrin: Jak byś miał wątpliwości to właśnie się zbieram Niestety z gorączką. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Jutro chyba SON ,biały kombinezon i różowy kask z futerkowymi nausznikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 6 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2013 Jutro chyba SON ,biały kombinezon i różowy kask z futerkowymi nausznikami. ja jadę na Pilsko , a co tam:smile: za to ubiór bardziej tradycyjny:wink: - niebieskie spodnie i zielona kurtka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2013 jutro Soszów 10:00 niestety szybciej nie dam rady... będzie ktoś? pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2013 ja prawdopodobnie Rohacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Wybiera się ktoś pod koniec miesiąca na Kitzsteinhorn do Kaprun? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 (edytowane) Zanosi się, że razem z TNT, 7-11.11 odwiedzimy Pitztal. Ktoś też ? Edytowane 18 Październik 2013 przez dembus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 29 listopad startuję do Les 2 Alpes wybiera się może ktoś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 SkiAmade Jak mówiłem,tak zrobiłem. :happy: Wsiadłem o 11:30 z seniorem (78lat)w auto i o 18:30 zameldowałem się na kwaterze w Altenmarkt in Pongau.(SkiAmade) Na pytanie czy warto w styczniu do Austrii powinienem odpowiedzieć w niedzielę jak skończymy jeździć. Ja wiem,że warto (już dzisiaj).:biggrin: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Dzisiaj było tak.Zaczęliśmy tutaj a potem nowym G-Linkiem na stronę Grafenbrgupotem wszystko w stronę Alpendorfui z powrotema wyglądało to tak[ATTACH=CONFIG]0[/ATTACH]to chyba było UFO :stupid:w które ja nie wierzę :applause:a dalej było przyziemniei nieziemsko pięknie:angel: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jank Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Dzisiaj było tak. Zaczęliśmy tutaj [ATTACH=CONFIG]12146[/ATTACH] a potem nowym G-Linkiem na stronę Grafenbrgu [ATTACH=CONFIG]12147[/ATTACH] potem wszystko w stronę Alpendorfu i z powrotem a wyglądało to tak [ATTACH=CONFIG]0[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12148[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]0[/ATTACH] to chyba było UFO :stupid:w które ja nie wierzę :applause: a dalej było przyziemnie [ATTACH=CONFIG]12149[/ATTACH] i nieziemsko pięknie [ATTACH=CONFIG]12150[/ATTACH] :angel: Z tego co widać na zdjęciach to specjalnie dzisiaj nie pojeżdziłeś.Nikogo nie ma na stokach więc wyciągi z pewnością nie chodziły.A szkoda bo pogoda miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Z tego co widać na zdjęciach to specjalnie dzisiaj nie pojeżdziłeś.Nikogo nie ma na stokach więc wyciągi z pewnością nie chodziły.A szkoda bo pogoda miodzio. Tak wszystko stało. Aż się od tego w głowie kręciło.:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris_M Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Wsiadłem o 11:30 z seniorem (78lat)w auto i o 18:30 zameldowałem się na kwaterze w Altenmarkt in Pongau.(SkiAmade) Czy Senior też jeździ na nartach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Czy Senior też jeździ na nartach?Już 70 lat i nie chce skończyć.[ATTACH=CONFIG]12152[/ATTACH]jutro Go sfilmuję i jakoś wrzucę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Już 70 lat i nie chce skończyć. jutro Go sfilmuję i jakoś wrzucę Oj! Może niejednemu szczęka opadnie! :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Zmotywowany do działania spróbuję coś wrzucić.Ale nie jestem pewien czy powinno się ludziskom robić "takie prezenty"tuż przed świętami :sad:Flachau i jedna fotka z KleinarlPrzez trzy dni intensywnie było.Flachau-Wagrain-AlpendorfZauchensee-Kleinarli ostatni dzieńAltenmarkt-Radtstadti na dobicie,choć króciutko w SchladmingPlanai-WeltCup Arena 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Zaiste, miłe to dla oka widoki. : Tym bardziej, że jeszcze nie zdążyłem zapomnieć jak tam było w ubiegłym sezonie. :happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi