JC Napisano 4 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Plan na dzisiaj: Bielsko-B, Warszawa, Barcelona, La Molina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Chopok od najbliższej środy do soboty.... o ile się nie rozpłynie....:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Zillertal 9.03.2013 - 16.03.2013 Już przebieram nogami:biggrin: Jak by ktoś miał być w tym terminie to proszę o info, można zrobić małe WZF. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Plan na dzisiaj: Bielsko-B, Warszawa, Barcelona, La Molina zabierz mnie ze soba Chopok od najbliższej środy do soboty.... o ile się nie rozpłynie....:wink: prosze o relacje po powrocie, bo mam opcje sie tam wybrac, na pare dni, tylko jesli ma byc slabo to raczej wole te pare ojro zaoszczedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 zabierz mnie ze soba Nie tym razem, bo siedzę juz w samolocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 (edytowane) Z racji że zaraz jadę do Nowego Targu planowałem sobie na popołudnie nartowanie w Białeczce, ale to już nie aktualne:tongue:, wystarczyło tylko zerknąć na kamerki, jakaś masakra:eek:, widzę że bezrobocie u nas w kraju sięgnęło zenitu:applause: Od razu śpieszę wyjeśnić że chodzi mi o kolejki, bo ja tam widzę kolejki:rolleyes::, a jak znam życie, to ktoś inny stwierdzi że to to nie jest kolejka:stupid: Edytowane 4 Marzec 2013 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 4 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2013 Nie tym razem, bo siedzę juz w samolocie no to zaklep mi miejsce na nastepny wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 5 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2013 Wstępnie planuję jutro (środa) na Kasprowy wyskoczyć. Ktoś będzie? Ewentualnie 2 osoby mogę z KRK zabrać, jak by ktoś był chętny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Z racji tego że żonka nie męczy studentów w ten weekend klepnąłem kwaterkę na Stożku Jakby ktoś był to zawsze można pograndzić wspólnie :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Z racji tego że żonka nie męczy studentów w ten weekend klepnąłem kwaterkę na Stożku Jakby ktoś był to zawsze można pograndzić wspólnie :wink: Wow Marcin!!! Gdzieś mi migła na fotkach Twoja żona, nie powiem...:tongue:, kusząca propozycja z Twojej strony:wink: Trochę się obawiam tego że to ma być wspólnie, no ale wszak wszystkiego w życiu trzeba pokosztować:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Głodnemu to zawsze chleb na myśli :stupid: A swoją drogą to możesz małżonkę zaprosić do wspólnej zabawy :biggrin: Zdjęcia tyż się zrobi :tongue: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Ja na 99% będę na Stożku w sobotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 No to widzimy się w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Pewnie. Pytanie tylko czy się rozpoznamy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Będe miał na sobie zielone spodnie,a córka cały czerwony kombinezon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 7 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2013 Ja znowu spodnie niebieskie i pomarńczową kurtkę. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 9 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2013 Dzisiaj trochę sentymentalnie, po 23 latach Zwardoń. Pogoda bardziej wiosenna i śniegu po drodze nie widać, ale z tego co pamiętam to tam było śniegu najwięcej i był najdłużej. Powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Jadę rano 16/03 na Jaworzynę Krynicką, plan jest żeby pośmigać cały dzień. Pogoda mam być ok, więc jeśli ktoś będzie to może się spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2013 Dzisiaj trochę sentymentalnie, po 23 latach Zwardoń. Pogoda bardziej wiosenna i śniegu po drodze nie widać, ale z tego co pamiętam to tam było śniegu najwięcej i był najdłużej. Powinno być ok. My właśnie się zbieramy do Zwardonia. Po 20stu latach :-) Zastanwiamy się jeszcze nad złotym groniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2013 Zastanawiam się gdzie jutro : Powiem tak,właśnie wróciliśmy z Ciękowa,warunki dzisiaj rewelacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Cześć Wybiera się ktoś jutro na narty.Myślę nad Wielką Raczą. Jedzie ktoś?? pozdr.Torres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 29 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2013 Chyba Szczyrk w lany poniedziałek ,jak rodzinka i warunki pozwolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 30 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2013 Ja w poniedziałek startuje na Stubai :biggrin: może ktoś będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Sobota, coś od BB na południe. Prawdopodobnie wolne miejsca lub możliwość zabrania jednej osoby (dwie max) od Sosnowca na południe. Miejscówka do dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 5-7 kwiecień jestem w Szpindlerowym Młynie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi