lokiec3 Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 (edytowane) Widzę, że tylko ja jeżdżę na narty i informuję o tym szanownych forowiczów. No to zaczynam sezon od 15 grudnia 2019 będę przez sześć dni orał stoki Serfaus Fiss Ladis. Śniegu po kokardę. 120 km tras otwarte. Zobaczymy co się zmieniło przez dziewięć lat. Bo byłem tam dziewięć lat temu, jak jeszcze w Polsce mało kto wiedział co to za ośrodek. Można powiedzieć, że w grudniu to takie trochę freeski 156 Eu karnet na sześć dni. Taniej jak na Chopoku w sezonie. Jakby kto był w tym czasie w okolicy to dajcie znać. Relacja będzie. Pozdrawiam. Edytowane 11 Grudzień 2019 przez lokiec3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 (edytowane) No,no skromniusiu 😝 Nie tylko Ty informujesz Edytowane 11 Grudzień 2019 przez marcinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 17 minut temu, marcinn napisał: No,no skromniusiu 😝 Nie tylko Ty informujesz W tym wątku ostatnie moje dwa wpisy z info gdzie jadę. Jeden z kwietnia br i zaraz pod nim dzisiejszy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 To i ja się dopiszę. Od 15tego śmigam po stokach w okolicy doliny Zillertal. Ośrodek właśnie wystartował, a śniegu też nie brakuje - jeszcze dosypuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruchauho Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 Jadę na Chopok w niedzielę i będę mieć 2 albo 3 miejsca w aucie. Wyjeżdżam z Jastrzębia-Zdroju ok. 5:30, mogę kogoś przybrać bardziej lub mniej po drodze (Bielsko, Cieszyn, Żory) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2019 To i ja się pochwalę Od soboty zaczynam w Szczyrku 🤣 w następny weekend Chopok, potem do końca stycznia pokręcę się po stokach w Beskidach. Od 1 lutego 10 dni w Madonna Di Campiglio , będę z małżonką ćwiczył w alpejskich warunkach Potem znowu, Szczyrk pewnie ze dwa razy Chopok i z pięć razy Kaspruś No i w miarę możliwości codziennie na wieczornej w BSA lub TMR Do zobaczyska na śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwojcik1 Napisano 12 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2019 (edytowane) Zabierzemy do ekipy mieszanej 5 osobowej nasz wiek 21-34 lata. (Dziewczynę w Alpy Włoskie, nocleg przy stokach Tomale) wyjazd w tą Sobotę, kobieta bo skipass żeński, koszt 900PLN z noclegiem do 21.12.19r. Edytowane 12 Grudzień 2019 przez dwojcik1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paluk Napisano 12 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2019 eh, zazdroszcze Wam, szwagier jedzie w styczniu do Nassfeld i mnie namawiał, ale syn pierwszy raz jedzie na obóz na Kaniówkę do Białki i boję się o niego więc i ja jade w niedzielę do Białki. Oczywiście będziemy oddzielnie, ja tylko gdyby mały nie dał rady. Niestety pogoda ma być kiepska i chyba będę dojeżdżał do Łomnicy żeby w miarę dobrych warunkach pojeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 14 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2019 Ktoś chętny na wspólne szusowanie dzisiaj w Kasinie od 18? Widziałam w prognozach deszcz więc w dzień odpuściłam, teraz świeci słonce ale juz za późno żeby się zebrać i pojeździć przed 16 (przerwa na ratrakowanie) i myślę czy się nie zebrać na popołudnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2019 W dniu 11.12.2019 o 19:25, pasazer85 napisał: To i ja się pochwalę Od soboty zaczynam w Szczyrku 🤣 w następny weekend Chopok, potem do końca stycznia pokręcę się po stokach w Beskidach. Od 1 lutego 10 dni w Madonna Di Campiglio , będę z małżonką ćwiczył w alpejskich warunkach Potem znowu, Szczyrk pewnie ze dwa razy Chopok i z pięć razy Kaspruś No i w miarę możliwości codziennie na wieczornej w BSA lub TMR Do zobaczyska na śniegu Ma Madonnie będę dopiero w marcu , ale w styczniu mam Ankogel i Nasfeld na tapecie, ośrodki TMR pewnie będę odwiedzał sporadycznie po dzisiejszym doświadczeniu, oczami wyobraźni zobaczyłem tłumy które kupiły sezonowke w promo, za ciekawie to nie wyglada niestety, dokładając nowy idiotyczny pomysł z priority line, kolejka wydłuża sie dwukrotnie ... , zalecam nervosol w tym sezonie w TMR i zaplanowanie gipsu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Od jutra do 1.01 włącznie będę się kręcił po Krynicy. Nie codziennie narciarsko, ale gdzieś tam będę. Następnie od 3.01 do 6.01 w okolicach Małego Cichego, Bachledovej Doliny itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 W dniu 27.12.2019 o 21:48, leitner napisał: Od jutra do 1.01 włącznie będę się kręcił po Krynicy. Nie codziennie narciarsko, ale gdzieś tam będę. Następnie od 3.01 do 6.01 w okolicach Małego Cichego, Bachledovej Doliny itp. Jeździłeś może wczoraj / dzisiaj gdzieś w Krynicy? Na kamerkach widzę że tłok straszny. Najlepiej jeszcze chyba wyglądają Słotwiny ale nie arena, może jutro się wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 Mam plan jutro jechać ponownie do Kasiny, ktoś się wybiera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 Tradycyjnie po świętach mamy 6 króli, zatem czas się szykować na Moltka, Ankogel i może Serfaus, gdyby ktoś był, to jestem tam do 13 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 1 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2020 Wygląda na to,że ten sezon będzie obfity bo właśnie się okazało że 17 kwietnia jadę jeszcze do Livigno tłuc tyczki przez 7 dni ( @JC brakuje mi tu emotki żeby wyrazić emocje ,weź dorzuć jakieś fajne ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2020 Od 26 stycznia 2020 sześć dni na nartach w Nassfeld. Kto będzie dać znać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomassimo Napisano 29 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2022 Cześć Wszystkim! Jutro wyruszamy we dwóch na Czantorię. Mam jedno wolne miejsce w aucie, wyjazd 7, jeździmy do 14-16 i powrót do Katowic. Jeśli jesteś chętny/chętna na towarzystwo dwóch normalnych, nierzadko wesołych 38 latków lub szukasz towarzystwa na szusowanie po czerwonej, zapraszam do kontaktu: 501 trzy trzy 9 zero osiem 6 Ps. Zamierzam w najbliższych tygodniach dość często pojawiać organizować wypady do Ustronia, Korbielowa i Szczyrku, więc cała akcja do szybkiego powtórzenia! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomassimo Napisano 29 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2022 Dlaczego nie mogę edytować własnego postu? W nr tel jest błąd, ma być "trzy 99" zamiast trzy trzy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lika Napisano 29 Styczeń 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2022 Kolega nie pisze skąd i jaką trasą podąża. Zresztą jutro warunki pogodowe nie tylko w Beskidach mocno utrudnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomassimo Napisano 4 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2022 (edytowane) Lika, skoro droga, którą jadę nie jest oczywista, to jaką inną trasą można jechać, prócz jedynej sensownej, najszybszej i jednocześnie najkrótszej drogi na trasie Katowice - Ustroń?? Wystarczy przeczytać ze zrozumieniem fragment o powrocie do Katowic Jutro Szczyrk (wyjazd o 7) lub Pilsko wyjazd o 6), mam 2 wolne miejsca w aucie. Wyjazd z Kato i mogę również zabrać kogoś po drodze. 501-399-086 sms lub tel do 23 Edytowane 4 Luty 2022 przez Tomassimo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas222k Napisano 4 Luty 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2022 Szkoda że z Wrocławia takich ofert nie ma, trzeba kombinować- prywatny przewoźnik bus do Zieleńca ( jak nie ma wystarczającej liczby chętnych to nie jedzie) lub pociąg do Szklarskiej/Harrachov o 5 rano;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 7 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2022 Serfaus Fiss Ladis po raz trzeci. Tym razem od piątku 09-12-2022, cztery dni. Ko będzie niech da znać Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 24 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2023 Widzę, że tylko ja jeżdżę na narty😁. Tym razem Mayrhofen, a konkretnie Finkenberg. Od niedzieli 29 stycznia do piątku 03 lutego 2023. Prawdopodobnie od środy będziemy jeździli tylko z synem we dwójkę, więc miłe towarzystwo dobrze widziane. Pozdrawiam. Jak co to pisać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 5 Sierpień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2023 No i noga NARESZCIE się zrosła (złamana na Moltku 20.02.2022) , po 17 miesiącach. Wiem, wiem - jechałem za szybko ,moja wina ( nie ruska którego poniosło i wypchnął mnie z trasy - gdyby nie prędkość może bym wyrobił a tak mea culpa ,mea maximum culpa) . Ale nie w tym rzecz. mam już zabukowany apartament w Finkenberg od 13.01 - 20.01. A potem jeszcze 2 tygodnie (jeden w lutym a drugi w marcu ) w Liptowskim Mikulaszu czyli Chopok. O Sprytnej sezonówce nawet nie wspomnę 🙂 . Czyli znowu szykuje się minimum 50 dni na nartach. Z tym że w tym roku to ze względu na "rehabilitację" nogi raczej będzie jazda widokowa, tzw. zwożenie tyłka . Ale i tak cholernie się już cieszę . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi