Gerald Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, marboru napisał: Jak wszystko dobrze pójdzie, to ja, Paula i @Bumer w niedzielę Kasprowy Wierch Skromne - 15 st. C się nam szykuje ;-) Gąsienicowa ma działać do około 15:00 Edytowane 1 Grudzień 2017 przez Gerald 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 17 minut temu, Gerald napisał: Skromne - 15 st. C się nam szykuje ;-) Nie będzie tak źle, większość prognoz pokazuje max -8... natomiast odczuwalna ma być rzeczywiście dwucyfrowa Oby mgły nie było i chmury na szczycie... na słoneczko raczej nie ma co liczyć... No ale to góry - nigdy nie wiadomo jak będzie Oby było dobrze! PS. Ubrany będę tak jak na awatarze, Paula czerwona kurtka, zielone spodnie biały kask - mam nadzieję, że się złapiemy. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 Narty spakowane. Jutro trzeba tylko naśnieżyć trasę, odświeżyć orczyk, zamontować oznakowanie trasy i jazda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerald Napisano 1 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2017 (edytowane) 47 minut temu, marboru napisał: Nie będzie tak źle, większość prognoz pokazuje max -8... natomiast odczuwalna ma być rzeczywiście dwucyfrowa Oby mgły nie było i chmury na szczycie... na słoneczko raczej nie ma co liczyć... No ale to góry - nigdy nie wiadomo jak będzie Oby było dobrze! PS. Ubrany będę tak jak na awatarze, Paula czerwona kurtka, zielone spodnie biały kask - mam nadzieję, że się złapiemy. Do zobaczenia. Możemy się gdzieś umówić, o którejś godzinie, jak chcecie. 9:20 jadę do góry. Edytowane 1 Grudzień 2017 przez Gerald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 4 godziny temu, marboru napisał: Jak wszystko dobrze pójdzie, to ja, Paula i @Bumer w niedzielę Kasprowy Wierch szkoda, że nie mówiłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 8 godzin temu, lski@interia.pl napisał: Może w Tyliczu,Master Ski,z czystej ciekawości,bo nie bardzo wierzę... czy tam nie jest trochę za płasko? da się jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 (edytowane) Nie jeździłem,chyba płasko,tylko żeby trochę się poruszać...Ale potem baseny we Vrbovie i po niedzieli... Edytowane 2 Grudzień 2017 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert_k Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 (edytowane) 49 minut temu, lski@interia.pl napisał: Nie jeździłem,chyba płasko,tylko żeby trochę się poruszać...Ale potem baseny we Vrbovie i po niedzieli... Dobra stacja do nauki jazdy Edytowane 2 Grudzień 2017 przez robert_k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 (edytowane) Na razie trochę wąsko,zrobili tylko pasek stoku...Ale w przyszłą sobotę mają ruszyć Słotwiny. Edytowane 2 Grudzień 2017 przez lski@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 Chyba jednak będzie zmiana planu i MasterSki w Tyliczu - na Kasprowym mleko i bardzo słaba widoczność... bez sensu bym się tam pchał na dodatek z kontuzją. Na rozruch i jazdę ze sztywnym stabilizatorem kolana będzie raczej odpowiedniejsza łagodna górka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 2 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2017 2 godziny temu, lski@interia.pl napisał: Na razie trochę wąsko,zrobili tylko pasek stoku...Ale w przyszłą sobotę mają ruszyć Słotwiny. Też myślałem nad Tyliczem w ten weekend ale górka słabiutka i jeszcze ten pasek śniegu, a ludzi dzisiaj sporo jak patrzyłem na kamerę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malwina88 Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2017 15-22 pierwszy raz jadę do Szczawnicy, wie ktoś jakie sa tam warunki, bo same pozytywy wśród znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 Jak coś to jutro z Bumerem będziemy w Kasinie. Możemy też zgarnąć po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Od jutra do niedzieli 31.12 będę jeździł w Szczyrku. W sobotę wieczorem planuję wpaść do SONu a na sylwestra na BSA, ale nie wiem czy czegoś jeszcze nie zmienię. Gdyby ktoś też się kręcił w tych okolicach, to chętnie się spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Góral spod Skrzycznego Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Od jutra do niedzieli 31.12 będę jeździł w Szczyrku. W sobotę wieczorem planuję wpaść do SONu a na sylwestra na BSA, ale nie wiem czy czegoś jeszcze nie zmienię. Gdyby ktoś też się kręcił w tych okolicach, to chętnie się spotkam [emoji4] Zsuwam się w sobotę do południa na trasach SON Wysłane z mojego HAMMER_AXE_M_LTE przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjay86 Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Ten sezon zapowiada się ciekawie 11.01-19.01.2018r ..... Hiszpania-Sierra Nevada 20.01-27.01.2018r. Włochy Kronplatz poraz "enty" 28.01-10.02.2018r. Włochy Val Di Sole oczywiście jest to wyjazd do pracy, ale jakże przyjemnej :D. Z miejsca obiecuje porządną relacje z Hiszpani, poza JC takowej tu jeszcze chyba nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 1 godzinę temu, leitner napisał: Od jutra do niedzieli 31.12 będę jeździł w Szczyrku. W sobotę wieczorem planuję wpaść do SONu a na sylwestra na BSA, ale nie wiem czy czegoś jeszcze nie zmienię. Gdyby ktoś też się kręcił w tych okolicach, to chętnie się spotkam Cześć, jutro będę o 8:20 pod gondolą, zjadę od Czyrnej zamkniętą jeszcze trasą. Jestem na miejscu do 10:30, później idę na kwaterę po mojego syna i jeżdżę z nim przez kolejne 2-3 godziny (jak wytrzyma, ma 7 lat). Więc jak chcesz to możemy razem pojeździć (oczywiście jeżeli towarzystwo starego piernika Ci odpowiada). Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leitner Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2017 Do Szczyrku planuję dojechać ok. 11. Najpierw będę w COS a pewnie ok. 13 przeniosę się na SON i będę tam do 16. Później może Biały Krzyż, bo chyba 10 lat tam nie byłem. Jak będę dojeżdżał do Szczyrku, to dam Ci znać na priv. Wiek nie ma żadnego znaczenia Dzięki temu jestem na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 Bede dzis od rana w SON Marcin. Wysłane przy użyciu palca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 9 godzin temu, leitner napisał: Do Szczyrku planuję dojechać ok. 11. Najpierw będę w COS a pewnie ok. 13 przeniosę się na SON i będę tam do 16. Później może Biały Krzyż, bo chyba 10 lat tam nie byłem. Jak będę dojeżdżał do Szczyrku, to dam Ci znać na priv. Wiek nie ma żadnego znaczenia Dzięki temu jestem na tym forum. Ok. Jak opad śniegu się utrzyma, to dziś na Biały Krzyż możesz mieć problem z dojazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 Od 4 do 7 stycznia Szczyrk. Trzeba odkopać po pierwsze stare narty i po drugie wodne na wszelki wypadek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Od jutra do niedzieli Chopok . Więc jak ktoś tam się wybiera to może spotkamy się gdzieś na coc-coli :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Od jutra do niedzieli Chopok . Więc jak ktoś tam się wybiera to może spotkamy się gdzieś na coc-coli :-) To jest nas coraz więcej piątek - sobota z@bolecWysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stary bywalec Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 Ok. To ja na kasku będę miał naklejkę forumową ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrumcia Napisano 10 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2018 ja 12-18 luty Szczyrk, wczesniej nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi