marczello Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 Jutro ruszamy z Marboru do Włoch - Kronplatz i Alta Badia. :angel: Jak coś... :wink: A ja po drugiej stronie Selli , w Fasa/Fiemme. Pogody wam życzę , sobie też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 a mi wypad tydzień wolny:biggrin: od kilku godzin szukam z kim i gdzie jechać : jak coś...jak bym wiedział to bym się pisał...żona samego mnie autkiem nie chce wypuścić: Kurna,jakbym wiedział... napisz na priva do marboru,bo w ostatniej chwili odpadła nam jedna osoba,może jeszcze coś się da załatwić? A ja po drugiej stronie Selli , w Fasa/Fiemme. Pogody wam życzę , sobie też. Marczello,wzajemnie!Oby dopisała! :smile: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 15-18 Szpindel i Cerna Hora, może ktoś się też wybiera? 16-20,03 SM ,z Soczkiem już jestem ustawiony.Zapraszam:rolleyes:: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 16-20,03 SM ,z Soczkiem już jestem ustawiony.Zapraszam:rolleyes:: Przyjadę "na pewno" 17/03, czy 18/03 - może też (uff to poranne wstawanie). Później trzeba pozarabiać na to szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 (edytowane) Chlopaki życze wszystkim udanej pogody ,sobie oczywiście też :smile: Johnny i Marboru nie jest żle w waszyn rejonie http://www.skionline.pl/pogoda/?co=pogoda&id_miejscowosci=611 :smile: Marczello podobnie,to znaczy git http://www.skionline.pl/pogoda/?co=pogoda&id_miejscowosci=631 :smile: Boogi jest ok ,ciut cieplej http://www.skionline.pl/pogoda/?co=pogoda&id_miejscowosci=633 :smile: Darek i Juice ,cieplutko http://www.skionline.pl/pogoda/?co=pogoda&id_miejscowosci=232 :smile: I ja i może ktoś jeszcze http://www.skionline.pl/pogoda/?co=pogoda&id_miejscowosci=1782 ::smile: Edytowane 15 Marzec 2012 przez marcinn oswojenie z pogodą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frytowski Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 Jutro ruszamy z Marboru do Włoch - Kronplatz i Alta Badia. :angel: Jak coś... :wink: A ja po drugiej stronie Selli , w Fasa/Fiemme. Pogody wam życzę , sobie też. i ja! i ja! i ja!... Dziś w nocy ruszam do Fassa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natya Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 17-24 marca Zillertal My też jedziemy w tym terminie do Zillertal, w 2 osoby. Hotel mamy w Fugen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 My też jedziemy w tym terminie do Zillertal, w 2 osoby. Hotel mamy w Fugen. A ja tam będę od jutra nocujemy w Stumm z całkiem sporą ekipą Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 My też jedziemy w tym terminie do Zillertal, w 2 osoby. Hotel mamy w Fugen. My stacjonujemy bliżej Tuxa w Hainzenberg Zapowiada się że będzie sporo skionlajmaniaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natya Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 My stacjonujemy bliżej Tuxa w Hainzenberg Zapowiada się że będzie sporo skionlajmaniaków Jak nic trzeba się spróbować zmówić. Podejrzewam, że tak jak my, będziecie różne stoki zjeżdzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 Widzę po przednich postach, że "włoska nawałnica" Włochy i Wlochy ...i po co? W Austrii w tym roku jest bosko, ...nie tylko w tym z resztą W piątek wieczorem wybieram się znów - na 4 dni Planowanym celem no. 1 miało być Kaprun, lodowiec Kitzsteinhorn + Weisssee Gletcherwelt ale wobec faktu, że wiosna się rozmyśliła, idzie ochłodzenie a nawet ma coś popadać śnieg możliwości zwiększyły się gwałtownie, więc w zasięgu i planach także np. Zillertal Arena (od strony Krimml), może jakieś Kitzbühel (od Hollersbach) może coś innego w okolicy? Będzie ktoś? Ktoś się wybiera na przedświąteczną przejażdżkę? Może uda się kogoś się spotkać? Może ktoś dołączy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 Bedziemy z AKlimem w SOLDEN od jutra:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 Bedziemy z AKlimem w SOLDEN od jutra:) Wczoraj stamtąd wróciłem. Pięć dni lampy i twardego śniegu na lodowcu, poniżej puszczało koło 12. Zjazdówki do samego dołu dobre do jazdy tak do 10:30, później poligon do ćwiczeń w mokrym ciężkim i zmuldzonym (na samym dole w nielicznych miejscach mocne przetarcia i jazda po gnojówce . Od dzisiaj miała się zmienić pogoda w Solden, więc powinno być lepiej w sensie warunków śniegowych, bo czy słonecznych to nie wiem :. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 To moze jakaś relacja ,zdjęcia : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 Będzie ciężko, gdyż zdjęć na nartach z reguły nie robię (szkoda mi czasu, a i wypchane kieszenie uwierają w jeździe). No ale ośrodek popularny więc wiele ciekawych i przydatnych relacji można odnaleźć na forum jak choćby ta :smile:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 .... Od dzisiaj miała się zmienić pogoda w Solden, więc powinno być lepiej w sensie warunków śniegowych, bo czy słonecznych to nie wiem :. się pojedzie , się zobaczy:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 (edytowane) Hintertux 31-10 do 03-11-2012 Kto będzie w tym terminie i miejscu mógłby się ujawnić. Brakuje nam trzech osób do zniżki grupowej na skipasy. Jeżeli będzie ktoś w tym terminie i chce zaoszczędzić kilkanaście Jurków. Proszę o kontakt Jazda na nartach od 31-10 do 03-11 włącznie - 4 dni. Zaduszek nie przewidujemy.:smile: Pozdrawiam. PS Zwolnił mi się dwuosobowy pokój Edytowane 9 Październik 2012 przez lokiec3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaś Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Kto będzie w tym terminie i miejscu mógłby się ujawnić. Brakuje nam trzech osób do zniżki grupowej na skipasy. Jeżeli będzie ktoś w tym terminie i chce zaoszczędzić kilkanaście Jurków. Proszę o kontakt Jazda na nartach od 31-10 do 03-11 włącznie - 4 dni. Zaduszek nie przewidujemy.:smile: Pozdrawiam. PS Zwolnił mi się dwuosobowy pokój rozumiem, że chodzi Ci o tę zniżkę? "Reisegruppen erhalten als Ermäßigung bei je 19 gleichwertig gekauften Skipässen einen gratis Skipass!" czy coś innego? swoja drogą ciekawe, że na oficjalnej stronie z nowym cennikiem o tej zniżce jest mowa tylko po niemiecku, w innych wersjach językowych nie ma o niej mowy, więc może przysługuje tylko Austriakom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Nie. Chodzi o zniżkę dla całej grupy powyżej 15 osób -10%. Darmowy skipas dla szefa wycieczki jest przy płatnych 25 skipasach. Taką otrzymałem informację u źródła. Nie wiem skąd Ci się wzięło te 19 osób. Wysłałem przed chwilą zapytanie jeszcze raz. Zobaczymy co odpiszą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Narty z początku listopada? Chyba 3 tygodnie za wcześnie, ale życzę udanego ,,białego szaleństwa''. Wpłaciłem zaliczkę na wyjazd w terminie 14-23.12.2012 do Nauders w Austrii na pograniczu z Szwajcarią i Włochami. To będzie mój trzeci wyjazd w Alpy. Poprzednie dwa ,super udane w Dolinie Aosty we Włoszech: Cervinia, Pila, Courmayeur,la Thuile.Wszystko wskazuje na to ,że za ponad dwa miesiące czyli ,,lada dzień" jadę na narty w Alpy . Trasy na wysokości 1400-2850m.n.p.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_g4 Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Narty z początku listopada? Chyba 3 tygodnie za wcześnie, ale życzę udanego ,,białego szaleństwa''. Wpłaciłem zaliczkę na wyjazd w terminie 14-23.12.2012 do Nauders w Austrii na pograniczu z Szwajcarią i Włochami. To będzie mój trzeci wyjazd w Alpy. Poprzednie dwa ,super udane w Dolinie Aosty we Włoszech: Cervinia, Pila, Courmayeur,la Thuile.Wszystko wskazuje na to ,że za ponad dwa miesiące czyli ,,lada dzień" jadę na narty w Alpy . Trasy na wysokości 1400-2850m.n.p.m. czy Ty przypadkiem w zeszyl sezonie nie bywales w Korbielowie na stoku Kuligowka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek57 Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Nie gregor_g4 . Mam tam za daleko i w Polsce jeżdżę w Szczyrku, Wiśle , Ustroniu... Nie mam auta. Co do wyjazdu w Alpy to jednak będą trzeci raz Włochy. Hotel jest w miejscowości St. Valentin, ale na nartach będziemy jeździć w Nauders aż 4 razy. W katalogu Biura był opis wyjazdu w dziale Austria stąd pomyłka.Chyba jestem nie w temacie wątku to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaś Napisano 11 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2012 Nie. Chodzi o zniżkę dla całej grupy powyżej 15 osób -10%. Darmowy skipas dla szefa wycieczki jest przy płatnych 25 skipasach. Taką otrzymałem informację u źródła. Nie wiem skąd Ci się wzięło te 19 osób. Wysłałem przed chwilą zapytanie jeszcze raz. Zobaczymy co odpiszą. Pozdrawiam. info mam z oficjalnej strony zillertal.at http://www.zillertal.at/de/winter/das-zillertal/superskipass/tarife/ Informacji o jakiejkolwiek innej zniżce nie znalazłem, a to jest niby taryfa na nowy sezon, ale miłoby było gdyby okazało się, że jest jeszcze jakaś zniżka. Daj znać jak będziesz miał odpowiedź. Pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miraz Napisano 11 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2012 Reisegruppen erhalten als Ermäßigung bei je 19 gleichwertig gekauften Skipässen einen gratis Skipass! czyli 19 osób którzy dokonali takiego samego zakupu... hm może zorganizujemy jakieś zakupy grupowe?)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 Sprawa się ma tak: HINTERTUXER GLETSCHER für SKIPÄSSE (1 – 21 Tage): gültig vom 26.04.2012 bis 30.11.2012 für WANDERER (Berg- und Talfahrten): gültig ab 5.5.2012 bis 10.5.2013 Ab 15 voll zahlenden Personen erhalten Sie 10 % RABATT auf die Gesamtsumme, bei 25 zahlenden Personen - 10 % RABATT und EINE Freikarte bei 45 zahlenden Personen - 10 % RABATT und ZWEI Freikarten bei 75 zahlenden Personen - 10 % RABATT und DREI Freikarten usw. i dalej: SKI- & GLETSCHERWELT ZILLERTAL3000 Hintertuxer Gletscher, Eggalm, Rastkogel, Penken für SKIPÄSSE (1 bis 1½ Tage): gültig vom 01.12.2012 bis 15.04.2013 Ab 19 gleichwertig gekauften Skipässen erhalten Sie 10% RABATT auf die Gesamtsumme von 41 bis 60 Personen erhalten Sie 12% RABATT ab 61 Personen erhalten Sie 15% RABATT i jeszcze dalej: ZILLERTALER SUPERSKIPASS (alle Skigebiete im Zillertal) für SKIPÄSSE (2 bis 21 Tage): gültig vom 01.12.2012 bis 15.04.2013 Pro 20 voll zahlenden Personen (Skipässe gleicher Kategorie) erhalten Sie EINEN FREIPASS. Busfahrer erhalten nach Vorlage der KFZ-Papiere entweder eine kostenlose Berg- und Talfahrt und einen Essensbon (€ 5,00) O D E R einen Tagesskipass. Geprüfte Skilehrer (IVSI, ISIA-Marke) und Schwerbeschädigte ab 60 % MdE erhalten nach Vorlage des Ausweises den Jugendtarif. Auf ermäßigte Karten werden keine Prozente gewährt!!! Teraz alles ist klaar. Mitt greussen.:biggrin: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi