Aressi Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 He he ... Miejmy nadzieję, że nie trzeba będzie wymieniać żony! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Szkoda panowie, że piątek i sobota, bo ja planuje zjawić się na Pilsku w niedzielę z moim nowym nabytkiem Dynastar PRO XXL DŁUGOŚC: 194 CM PROMIEŃ SKRĘTU: 41 m TALIOWANIE: 132/109/12 [ATTACH=CONFIG]6088[/ATTACH] Kurcze,to prawie Ci puch przeistoczy się w ciapę,albo lodoszreń... :eek: Dobra, Wy mi powiedzcie jak żonę przekonać, żeby dała pozwolenie na takie bliższe i dalsze kilkudniowe wyjazdy czysto narciarskie. Bo widzę, że Johny ma w tym wprawę, Marboru pewnie też. Długo by opowiadać... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Dobra, Wy mi powiedzcie jak żonę przekonać, żeby dała pozwolenie na takie bliższe i dalsze kilkudniowe wyjazdy czysto narciarskie. Bo widzę, że Johny ma w tym wprawę, Marboru pewnie też. kluczowe stwierdzenie to jest u Cibie "dała pozwolenie" już nie będę wchodził w szczegóły co żona ma dawać:tongue:, ale zacznij od tego że żonę się informuje a nie pyta i to w zasadzie tyle:cool::. A taki numer jeszcze z wczoraj: stoimy sobie z Figo na Hali Skrzycz. w kolejce, dzwoni mój tel. wyciągając go już marudzę kto śmie mi przeszkadzać jak ja na nartach, patrzę a to szanowna pani co sobie pomieszkuje ze mną, no i pyta a Ty gdzie jesteś?,ja.... no na Skrzycznym, gdzie? no w Szczyrku....:biggrin:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2012 Dobra, Wy mi powiedzcie jak żonę przekonać, żeby dała pozwolenie na takie bliższe i dalsze kilkudniowe wyjazdy czysto narciarskie. Bo widzę, że Johny ma w tym wprawę, Marboru pewnie też. Niestety nie będzie to rada tylko stwierdzenie. Nie pytasz,nie prosisz,tylko.....oświadczasz,że wyjeżdżasz z kolegami na narty.:smile: Znaczy się,hmmmm. Ja tak nie robię. Nie oświadczam nawet. Moja żonka wie,że jak mnie niema,......to będę jak wrócę. :biggrin: A w razie problemów są telefony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Dobra, Wy mi powiedzcie jak żonę przekonać, żeby dała pozwolenie na takie bliższe i dalsze kilkudniowe wyjazdy czysto narciarskie. Bo widzę, że Johny ma w tym wprawę, Marboru pewnie też. Zmienić żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Ze zmianą żony to się wstrzymam, ale to informowanie zamiast pytania to ma sens :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Tylko pamietaj, ze wszystko co powiesz może zostać użyte przeciwko Tobie!:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 kluczowe stwierdzenie to jest u Cibie "dała pozwolenie" już nie będę wchodził w szczegóły co żona ma dawać:tongue:, ale zacznij od tego że żonę się informuje a nie pyta i to w zasadzie tyle:cool::. Niestety nie będzie to rada tylko stwierdzenie. Nie pytasz,nie prosisz,tylko.....oświadczasz,że wyjeżdżasz z kolegami na narty.:smile: Znaczy się,hmmmm. Ja tak nie robię. Nie oświadczam nawet. Moja żonka wie,że jak mnie niema,......to będę jak wrócę. :biggrin: A w razie problemów są telefony. Bo Żonę się wychowuję,żeby nie powiedzieć "tresuję",zanim wejdzie się w związek. : :tongue: Należ być mądrym przed szkodą... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Bo Żonę się wychowuję,żeby nie powiedzieć "tresuję",zanim wejdzie się w związek. : :tongue: Należ być mądrym przed szkodą... :wink: Johnny normalnie widać od razu, że stażem jesteś młody poczekaj za parę lat pogadamy :biggrin::wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Johnny normalnie widać od razu, że stażem jesteś młody poczekaj za parę lat pogadamy :biggrin::wink: O nie nie nie,to nie tak... dałeś palec i pozwoliłeś,żeby wzięła całą rękę. :wink: :sorrow: Popatrz na Figo,staż już ma całkiem niezły,jak sądzę. :wink: Ciekawe jak Cię podeszła... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mifilim Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Ze zmianą żony to się wstrzymam, ale to informowanie zamiast pytania to ma sens :smile: jedziesz ze mną do krynicy jutro wyjazd 5:00? mam wolne miejsce w samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2012 Ze zmianą żony to się wstrzymam, ale to informowanie zamiast pytania to ma sens :smile: No! Z pierwszej lekcji wyciągnąłeś dobre wnioski.:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 24 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2012 Bede jutro na Czantori,może ktoś będzie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 my dziś atakujemy zagroń, jeśli ktoś będzie to niech się odezwie do mnie znaki rozpoznawcze, czerwona kurtka Bergson z załataną dziurą na plecach srebrny kask Briko z naklejka 46 oraz białe gogle POC :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 25 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2012 jedziesz ze mną do krynicy jutro wyjazd 5:00? mam wolne miejsce w samochodzie? Dzięki za propozycje, ale dopiero teraz przeczytałem. W piątek i tak bym nie dał rady, bo z młodym siedziałem. Mam nadzieję, że mimo nie najfajniejszej pogody wyjazd Wam się udał. Może uda się coś jeszcze uskutecznić na początku marca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 3-6.03 - Schladming-Dachstein (Planai, Hauser-K., Reiteralm, Hochwürzen) i okolice czyli coś z Salzburger Sportwelt (pewnie Zauchensee, może Flachau) ...znaczy bujam się w Ski Amade (...)Dobbiaco jest znakomitym miejscem wypadowym do kilku fajnych stacji narciarskich. Najbliżej są stoki Alta Pusteria z Monte Elmo na czele. W zasięgu ręki również Kronplatz i Cortina d'Ampezzo. Ani jednego ani drugiego ośrodka nie trzeba specjalnie reklamować. Przy okazji mojego pobytu w Dobbiaco odwiedziłem wszystkie te trzy ośrodki i oprócz tego Sillian, który jest już na terenie Austrii. Ale to dosłownie rzut beretem. (...) Toblach, Hochpustertal, Helm etc. - te nazwy wydają mi się właściwsze w kontekście Südtirolu Tam się mówi po niemiecku ew. ladyńsku - i trochę nie ma sensu iść śladem Mussoliniego, i "italianizować" na siłę tych rejonów i ludzi. Ten rejon przez lata był uważany za okupowany, teraz ma silną autonomię, rozliczne odrębne prawa itd. ...i całe szczęście z Włochami tylko wspólną granicę ; ) Kronplatz - b. OK, Cortina też OK, bo to Veneto (Wenecja Euganejska) Potraktuj to oczywiście z przymrużeniem oka - to raczej mój punkt widzenia - ja zdecydowanie wolę oryginalne niemieckie nazwy. Polska miłość do tych włoskich nazw jest dla mnie niezrozumiała Skoro ten wątek zrobił się aż tak off-topic to i ja troche off-topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 29 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2012 Będe jutro na Masornym od 9,może ktoś będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonidius Napisano 14 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 15-18 Szpindel i Cerna Hora, może ktoś się też wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 17-21 marca - przez 5 dni krążę gdzieś w okolicach doliny Gastain (Grossarl, Bad Gastein, Sportgastein itd.) i Hochkoenig - czyli znów kolejny kawałek Ski Amade... a może jeszcze coś do tego dorzucę? Może gdzieś ktoś będzie w okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 17-24 marca Zillertal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 30.03-4.04 Solden jak by ktoś był to chetnie sie spotkam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 Jutro ruszamy z Marboru do Włoch - Kronplatz i Alta Badia. :angel: Jak coś... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 Jutro ruszamy z Marboru do Włoch - Kronplatz i Alta Badia. :angel: Jak coś... :wink: Bierzemy ze sobą kompa :-) Kontakt ułatwiony na Priva jakby co :happy: Oczywiście postaramy się na bieżąco coś ciekawego napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 val di sole jutro w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 Jutro ruszamy z Marboru do Włoch - Kronplatz i Alta Badia. :angel: Jak coś... :wink: a mi wypad tydzień wolny:biggrin: od kilku godzin szukam z kim i gdzie jechać : jak coś...jak bym wiedział to bym się pisał...żona samego mnie autkiem nie chce wypuścić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi