marczello Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Za 30 min do Gerlitzen, BKK x 2 , Turracher Höhe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biegówki Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 Ja z rodzinką też będę Pewnie się gdziś spotkamy na stoku:) Mam nadzieję,ze do 05.02 otworzą górę... W marcu jadę na Bieg Piastów-więc znowu tamte okolice, póżniej mam Nassfeld w planach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 13 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2010 jutro od 16 do 19 Ryterski Raj w Rytrze:) popoludnio powinno byc ok, nawet twardo bo mróz trzyma na -3 stopniach a w tygodniu mało ludzi w ciagu dnia jest więc trzeba korzystac poki ferie sie nie zaczely jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 (edytowane) 22.01 - 26.01. 2010 Paznaun (See, Kappl, Ischgl, Galtür) 5 dni na nartach. Wiecej jazdy poza trasa w tym skiroute, jak na nartostradzie. Noclegi w Kappl. pozdro ...a kogo znudzilo juz kiwanie sie na nartostradach to moze wziac udzial (ze mna)w jednym z najbardziej zwariowanych freeridowych alpejskich zjazdow. Pelna amerykanka pod linkiem: http://www.ischgl.com/de-events-10_frej ... 0-25.shtml pozdro Edytowane 14 Styczeń 2010 przez alfredoo dodanie terminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Podbijam temat: .... Wybór padł wstępnie na Rabkę, stok Polczakówka / Zaryte. Wybieram się na wieczorną jazdę. Wyjazd z KRK ok 16.30. Ktoś dołączy? Nie ma chętnych? Miejsce jest... Pozdr/Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Nie ma chętnych? Miejsce jest... no niestety, no chyba żebym zabrał księdza ze sobą wraz z ministrantami, ale tyle miejsca to Ty Michał chyba nie masz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 Jutro rano ruszam do Kals pod GG a po tygodniu do Turracher Hoche - relacje obiecuje po powrocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
77evers Napisano 14 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2010 szerokości na drodze i stokach pozdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 (edytowane) Jutro jadę do Tatrzańskiej Łomnicy - jakby ktoś się pisał to proszę o kontakt. Wieczorkiem zapraszam do Popradu na koncert wraz z projekcją filmu Biały Ślad. Wrażenia narciarsko muzyczne gwarantowane. [YOUTUBE]l2-Y9Z-qOHU[/YOUTUBE] Edytowane 16 Styczeń 2010 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 Kitzbuehel w terminie 21 - 28.01.2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 a ja jutro nartuję na Sihelnym lub trochę dalej w Skizabava Hrustin - rano się okaże:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 ja jutro atakuje Szczawnice! Palenica i Szafranówka.. zapowiadaja piekne slonce i mrozik:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 ja jutro jadę na 8 rano na Nowa Osade tak do 11 i do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 ja jutro melduję się o 9tej na wierchomli, jakby ktoś się wybierał także, to zapraszam do kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 16 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2010 brenna węgierski od rana do ok 13:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 http://korbielow.net/?subaction=showcomments&id=1263892549&archive=&start_from=&ucat=& wybiera się ktoś ? jak kręgosłup mi pozwoli to bym zawitał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 dzisiaj populdniu 16-19 Ryterski Raj:P ale dzis tylko szkolenie przyszlych adeptów narciarstwa hehe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemo_narciarz Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 za 3 h lece na palenice... ale w ustroniu:D Swoją drogą jakby ktos szukał co, to jest, gdzie to jest, i z czym to to się je - daje linka www.palenica-ustron.pl Znalezienie ich strony zajelo mi 2h wiec cenna informacja:D jak wroce wieczorem zdam relacje. Może w końcu jakaś alternatywa beskidzka? hmm zobaczymy już niedługo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Dzisiaj o 16-17, Szwajcaria Bałtowska, 23 styczeń Szklarska Poręba, 29-31 styczeń Wisła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Kitzbuehel w terminie 21 - 28.01.2010 Polecam "lewą" stronę tego ski-areału-czyli od Pass Thurn do Jochbergu,trasy nad samym Kitzbuehel i w stronę Kirchbergu są delikatnie mówiąc "poniżej średniej alpejskiej":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TCarving Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Kronplaz 23-30 stycznia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2010 Krynica od 23-30 styczeń w planach Jaworzyna i Słotwiny:D:D:D może ktoś będzie? jutro jestem na Azotach od godz. 8 rano:) w planach dwugodzinne smiganie ale jesli nie bedzie ciasno to dluzsze:P a i jutro bedzie tescik nart które zamierzam kupic:D Head SuperShape Speed 177cm sprzed dwoch sezonow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 23 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2010 Po Małyszu nie zamarzliśmy całkiem, więc dzisiaj mimo -16 C ruszam do Jurgowa lub Bachledovej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mdmix Napisano 25 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2010 Też tam będę w tym terminie kolego... Być może nawet śmigamy razem bo nasza grupa ma ok. 12 osób. Do zobaczenia na stokach a czy pierwszy raz w tym miejscu? Wyjazd rodzinny (2+2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 30 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2010 Posypało trochę śniegu, halny się uspokoił, więc można zacząć myśleć o nartach. Jutro Bachledova lub Vitanova. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi