yanos Napisano 13 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 kto wie gdzie w Katowicach jest giełda narciarska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 kto wie ? ja wiem ale niejedz tam bo tam nic niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skols Napisano 13 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 kto wie ? Sa w katowicach 3 giełdy narciarskie. Kiedys byla jedna, ale rozbila sie wlasnie na powyzsze 3. Jedna jest na ul. Słonecznej, druga niedaleko pierwszej- o ile sie nie myle to na ul. Hitlera a trzecia w zupełnie innej cześci Katowic. Na tą chwile nie pamiętam adresu, ale jak Ci zalezy to daj znac, przy czym na tej gdziełdzie nic ciekawego nie ma. Na pozostałych czasem jest w czym wybierac, ale to zalezy od tego co szukasz. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 13 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 kto wie ? No byłem dzisiaj na giełdzie ale nic nie ma. World Cupa SC wywiało i same stare tyki sprzedaja takie na płot w sam raz Pozd Adam P.S A skols ma racje z tymi 3 giełdami i nawet adresy podał - SŁUCHAJ CHŁOPA dobrze poinformowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 14 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 kto wie ? Chyba gościa powaliło - od kiedy mamy w Katowicach ulice hitlera?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yanos Napisano 14 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 kto wie ? dzieki chlopy - kupilem dzis na słonecznej SL9 za 1200 z wiazaniami 300 nowki - warto było jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 14 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 o kur........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 14 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 o kur........ teraz to mnie zamórowało ja byłe w krakowie na giełdzie i tam się tylko w... można sprzedają takie paści że hej i za taką cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi