bartolo12 Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 (edytowane) Cześć i siema mam 15 lat i szukam dla siebie nart, niestety nie mogę wybrac mam 178 cm wzrostu i ok. 74 kg, jestem narciarzem średnio zaawansowanym jeżdżę na nartach w sezonie średnio co 2 tygodnie po stokach Jedyną barierą jest cena gdyż muszę się wyrobic się w 1000 zł, a muszą by byc narty już z wiązaniami Najlepszą firmą by była Atomic, ale o wybór firmy i nart proszę specjalistów Z góry dzięki za trud, pozdro Edytowane 30 Grudzień 2009 przez bartolo12 zapomniałem dodac pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Jak Atomic to poszukaj nart Metron 9 albo Izor 9.7, długośc 165-170cm mniej więcej, to dobre narty, używane w tej cenie znajdziesz bez problemu - a nawet dużo taniej, nowe to nie wiem, może. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 to ma być nowe czy używane bo jak używane to 1000 to bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartolo12 Napisano 31 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 najlepiej żeby były nowe Ale wchodzi nowa możliwośc, takowa że mogę kupic narty na wiosnę, już po sezonie podobno będą tańsze Średnio ile są tańsze narty po sezonie, na wyprzedzrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 31 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2009 20-40%, w schemacie normalka-okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lorjar Napisano 1 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2010 nowe metrony 9 kosztują około 1199 pln, w zalezności od zamontowanych wiązań, bo z neoxami są jeszcze droższe http://www.allegro.pl/item863106006_atomic_metron_9_4r_310_gwarancja_3_lata.html używane do 1000pln bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2010 Hmmm można kupic M9 i za 900pln nowe... trzeba tylko dobrze poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi