Gość pnk Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Film freeskiingowy z sezonu 2009. Nakręcony i zmontowany przez ekipę RoadkillProductions z Bielska-Białej. W obrazie można zobaczyć takich skoczków jak Marek Doniec, Bartek Sibiga, Piotr Wojarski, Piotr Pinkas oraz gości z USA. Miłej zabawy! http://vimeo.com/8342437 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 fajne, ale te poręcze, brrr... Jak wyglądają narty po poręczach? Nadają się jeszcze do czegoś użytecznego, tj do jazdy w normalnym śniegu? może to narty jednorazówki - tylko na jeden raz na poręcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 zacny filmik Jak wyglądają narty po poręczach tak samo zajefajnie jak rolki to jest progressiv ski co mi sie podoba na maxa a czemu zachwalam-bo sam na rolkach jezdzilem eextremalnie-i nie były to jednorazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 no tak, ale zadrapana rolka nie boli tak, jak poharatana krawędź w narcie. Prawda? Dalej nie wiem, czy te narty po kilku poręczach są jeszcze zdatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 no tak, ale zadrapana rolka nie boli tak, jak poharatana krawędź w narcie. Prawda? Dalej nie wiem, czy te narty po kilku poręczach są jeszcze zdatne tu sie z toba zgodze:D z tym ze nie od dzis wiadomo ze narty nie tylko na sniegu sie uzywa-porecze - lawki itp-nawet masz konkursy na stokach-skoki na rampach itp potem porecze-zreszta bawiac sie w to stac cie na zakup kolejnych boazerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 :z tym ze nie od dzis wiadomo ze narty nie tylko na sniegu sie uzywa-porecze - lawki itp-nawet masz konkursy na stokach- Oczywiście o tym wiem, ale nie znam nikogo kto oddaje się tej wersji narciarstwa. Ja tylko po białym! I dlatego nie mam pojęcia jakie jest zuzycie nart - ile poręczy są w stanie przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Oczywiście o tym wiem, ale nie znam nikogo kto oddaje się tej wersji narciarstwa. Ja tylko po białym! I dlatego nie mam pojęcia jakie jest zuzycie nart - ile poręczy są w stanie przeżyć. w sumie moj jeden znajomy smiga tak-musze go zapytac na ile ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaeres Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Mało ważne po ilu się zużywają. Też mnie boli jak to widzę ale przypominam sobie od razu moją jazdę po poręczach i murkach na rolach i mi ból mija. Sprzęt jest tylko sprzętem i jak to robimy z całego serca to na nowy zawsze się kasa znajdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Szacun PANOWIE I PANIE !!! Duże, duże brawa, za jazdę, za montaż i film. Zabawa na 102. Czuć adrenalinę i pasje tętniącą z obrazu. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pnk Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 generalnie jeżdżąc w parku po poręczach i boksach narty nie są zbyt narażone na szybką śmierć.oczywiście ścieramy trochę ślizgu, krawędzie robią się okrągłe, ale jeżeli dba się o delikatny serwis to narta będzie z nami na długo. natomiast na ulicy to już jest inna bajka.zimy są słabe więc beton wystaje wszędzie i najmniejsze zetknięcie z chodnikiem, schodem itp kończy się co najmniej rysą na ślizgu:] Trzeba po prostu uważać w miarę możliwości, jednak min 2 pary na sezon się zużywają..tak czy inaczej liczy się tylko pasja, a narty nie są już wcale takie drogie jak kiedyś dawno temu:] Dzięki za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 30 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2009 Re Widziałem ten rodzaj narciarstwa na hali Landgraaf w Holandii,bardzo tam popularny nawet wśród ludzi ,którzy w wolnej jeździe nie wyglądają na asów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi